İşçi statüsünde ilk askerlik erteleme işlemi hakkında

Başlatan Kılıçarslan, Haziran 11, 2019, 10:02:29 ÖS

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Kılıçarslan

Merhaba Arkadaşlar,

23.05.2019 tarihinde Türk Konsolosluğu'ndan askerlik erteleme başvurusunda bulundum fakat hala e-devlette ertelenmemiş olarak görünüyor. Acaba bir sıkıntı mı var yoksa evraklar hala türkiyedeki askerlik şubesine ulaşmamış mıdır ? Bu kadar uzun sürmesi normal midir ?

AlmanyaFatihi

Evraklar ulaşmamış olabilir.
Ben yurt dışında okurken öğrenci olduğuma dair belgeyi vermiştim 1.5 sene sonra sisteme girdiler.
1.5 sene öğrenci kredisi alamamıştım.

yeniceri57

Alıntı yapılan: Kılıçarslan - Haziran 11, 2019, 10:02:29 ÖS
Merhaba Arkadaşlar,

23.05.2019 tarihinde Türk Konsolosluğu'ndan askerlik erteleme başvurusunda bulundum fakat hala e-devlette ertelenmemiş olarak görünüyor. Acaba bir sıkıntı mı var yoksa evraklar hala türkiyedeki askerlik şubesine ulaşmamış mıdır ? Bu kadar uzun sürmesi normal midir ?

postana askerlik ertelemeyle ilgili bir kagit gelecek. sisteme ondan sonra bakabilirsin. eger kagit gelmisse ve hala erteletmis olarak görünmüyorsan mutlaka konsoloslukla iletisime gec. bende aninda erteleme islemi yapmislardi.

Mehmetyilmaz

Aynisi basima geldi,ilk ertelememden yaklasik 1.5 yil aonra turkiyeye gittigimde polis kaldigim otele gelip yoklama kacagi oldugumu soylemisti.konsoloslugu aradigimda bilgilerimi sisteme girdiklerini ama milli savunma bakanliginin kabul etmedigini soylemislerdi.konsoloslukla iletisime gecmende fayda var

Kılıçarslan

Alıntı yapılan: Mehmetyilmaz - Haziran 17, 2019, 11:12:02 ÖÖ
Aynisi basima geldi,ilk ertelememden yaklasik 1.5 yil aonra turkiyeye gittigimde polis kaldigim otele gelip yoklama kacagi oldugumu soylemisti.konsoloslugu aradigimda bilgilerimi sisteme girdiklerini ama milli savunma bakanliginin kabul etmedigini soylemislerdi.konsoloslukla iletisime gecmende fayda var

Cevaplarınız için çok teşekkür ederim. Konsolosluk ile iletişime geçtim bana askerlik şube mı aramamı söylediler. Aradım hallettim çok şükür. Memur arkadaş evraklar ulaştığı halde iş yoğunluğundan sisteme girmemiş bilgileri :)