2020 vize bekleyenler ve alanlar

Başlatan Maid, Ocak 12, 2020, 09:39:49 ÖS

0 Üyeler ve 2 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

hamburg26

Alman haberlerine göre Merkel turizmide düşünerek schengen ve uçuş yasağını Haziran 15nde kaldırmak istiyomus. Bu iş kabak tadı vermeye başladı umarım İstanbul daha uzatmadan vizeleri basıp gonderir

Alii

hamburg26

Alıntı yapılan: Ali09 - Mayıs 13, 2020, 09:55:54 ÖS
Uzattilar bile konsolosluk sayfalarinda 15 hazirana kadar uzattiklarini bildirdiler 15 mayisi umut ederken simdi 1 ay daha beklicez Vize dagitilacak diye

Yok onu biliyorum. İnşAllah İstanbul konsolosluğu bunu bahane gösterip vize vermemeye devam etmez. Haziran 15nde açılacak gibi gözüküyor merkelin aciklamasina göre.

Alii

lower

ANLAMIYORUM SİZİ VİZENİZ ONAYLANMIŞ YOK NERDE KALDI YOK NE OLACAK BİLMEM NE BENİM VİZEM ONAYLANSIN.BEN 6 AY DAHA BEKLERİM YETERKİ ONAYLANSIN

hamburg26

Alıntı yapılan: lower - Mayıs 14, 2020, 01:20:25 ÖÖ
ANLAMIYORUM SİZİ VİZENİZ ONAYLANMIŞ YOK NERDE KALDI YOK NE OLACAK BİLMEM NE BENİM VİZEM ONAYLANSIN.BEN 6 AY DAHA BEKLERİM YETERKİ ONAYLANSIN

Burda herkesin kendine göre sorunları kiminin eşi hasta kiminin hamile kiminin başka birşey ... herkesin kendine göre özel sebepleri var vede acelesi .Burda konuşulan konulara eleştirel bir şekilde yaklasmak yerine birbirimize yardımcı oluyor duyduklarimizi paylaşıyoruz. Umarım anlamanıza yardımcı olmuştur.

leowoman

Cns24

Herkese merhaba 6 aydır vizemin onaylanmasını bekliyordum hiçbir haber yoktu bu sabah ups yle vizem geldi hala şoktayim. Dün 15 hazirandan önce vizeler gönderilmiyor diye haber gördüm iyice umutsuzluğa düşmüştüm şimdi pasaportum elimde çok mutluyum insAllah sizlerde en kısa zamanda vizenizi alıp bu sevinci yaşarsınız😊😊😊

hamburg26

Alıntı yapılan: Cns24 - Mayıs 14, 2020, 10:32:36 ÖÖ
Herkese merhaba 6 aydır vizemin onaylanmasını bekliyordum hiçbir haber yoktu bu sabah ups yle vizem geldi hala şoktayim. Dün 15 hazirandan önce vizeler gönderilmiyor diye haber gördüm iyice umutsuzluğa düşmüştüm şimdi pasaportum elimde çok mutluyum insAllah sizlerde en kısa zamanda vizenizi alıp bu sevinci yaşarsınız😊😊😊

Hayırlı olsun. Hangi konsolosluktan basvurmustunuz ?

Cns24

Alıntı yapılan: hamburg26 - Mayıs 14, 2020, 11:16:29 ÖÖ
Hayırlı olsun. Hangi konsolosluktan basvurmustunuz ?
Teşekkürler Ankara konsoloslugundan basvurdum

Zeynepakbas

Alıntı yapılan: Cns24 - Mayıs 14, 2020, 10:32:36 ÖÖ

Hayirli olsun, insAllah bizim vizelerimizde yakinda ulaşır. 😊🙏🏽 İstanbul Alman Konsoloslugunun duyuru bölümündeki 15 Haziran'a uzama sürecini dün bende okumuştum, vizeleri de seyahat yasağı kalktiktan sonra gönderecekleri notunu düşmüşlerdi, vizenizin erken gelmesi mucize gibi olmuş.😊

hamburg26

Alıntı yapılan: Zeynepakbas - Mayıs 14, 2020, 12:48:55 ÖS
Hayirli olsun, insAllah bizim vizelerimizde yakinda ulaşır. 😊🙏🏽 İstanbul Alman Konsoloslugunun duyuru bölümündeki 15 Haziran'a uzama sürecini dün bende okumuştum, vizeleri de seyahat yasağı kalktiktan sonra gönderecekleri notunu düşmüşlerdi, vizenizin erken gelmesi mucize gibi olmuş.😊

Ankara konsoloslugu göndermeye devam ediyor geçen haftada başka kişilerden duydum . İzmir ve İstanbul göndermiyor . Giden arkadaşların Allah yolunu açık etsin ama çifte standart uygulanmamali İstanbul'da Ankara'da vizeleri gondermeli

Cns24

Alıntı yapılan: Zeynepakbas - Mayıs 14, 2020, 12:48:55 ÖS
Teşekkür ederim 6 aydır bekleyen biri olarak vizemin gelmesine şok oldum gercektende. Dün bende 15 haziranla ilgili haberi gördüm iyice umutsuzluğa kapılmıştım. İnşAllah hepinizin bir an önce vizesi gelir😊

lower

Hadi millet gözünüz aydın almanya dis işleri Bakanlığı bugün açıklama yaptı öğleden  sonra 15 haziranda yasak kalkıyor uzatma yok 15 haziran dan öncede başlayabilir dedi ama 15 haziran son yani 2  hafta sonra felan vizesi onaylananlar almaya başlar gözünüz aydın hayırlı olsun şimdiden ama benim vize halen belli değil ama sorunda değil alıştık beklemeye bu sene olmazsa seneye omur Allah sağlık versin gerisi boş

Alii

leowoman

Alii