2020 vize bekleyenler ve alanlar

Başlatan Maid, Ocak 12, 2020, 09:39:49 ÖS

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Dragorex

Merhaba,

Danimarka EU dışından çiftlerin kavuşması için sınırlarını 27 Haziran'da açıyor.

https://twitter.com/thelocaldenmark/status/1273600484935233539?s=21

Umarım Almanya'ya da gereken baskı yapılır ve Almanya'da Danimarka gibi sınırlarını açar.

Slymnn

Alıntı yapılan: Dragorex - Haziran 21, 2020, 02:33:33 ÖS
Merhaba,

Danimarka EU dışından çiftlerin kavuşması için sınırlarını 27 Haziran'da açıyor.

https://twitter.com/thelocaldenmark/status/1273600484935233539?s=21

Umarım Almanya'ya da gereken baskı yapılır ve Almanya'da Danimarka gibi sınırlarını açar.
vay arkadaş heryerden güzel haberler geliyor bize ne zaman verecekler bu haberi .

Dragorex

Cumartesi akşam bir e-posta göndermiştim İzmir Konsolosluğuna.  Almanya yabancılar dairesinin onay mektubunu da eklemiştim. 1 Temmuz'da vizelerimizi gönderecek misiniz diye sordum.

Bugün beni aramış konsolosluk. Ama telefon çekmedi herhalde. Bakalım belki tekrar ararlar.

Slymnn

Alıntı yapılan: Dragorex - Haziran 22, 2020, 01:50:53 ÖS
Cumartesi akşam bir e-posta göndermiştim İzmir Konsolosluğuna.  Almanya yabancılar dairesinin onay mektubunu da eklemiştim. 1 Temmuz'da vizelerimizi gönderecek misiniz diye sordum.

Bugün beni aramış konsolosluk. Ama telefon çekmedi herhalde. Bakalım belki tekrar ararlar.
hadi bakalım belkide gönderecekler temmuzdan itibaren iyi haber gelir umarım 👍

Dragorex

Alıntı yapılan: Slymnn - Haziran 22, 2020, 03:49:25 ÖS
hadi bakalım belkide gönderecekler temmuzdan itibaren iyi haber gelir umarım 👍

E-posta ile cevap geldi. Yine aynı şeyler. 30 Haziran'a kadar yasak var, sitemizden güncellemelere bakabilirsiniz vs vs

Slymnn

Alıntı yapılan: Dragorex - Haziran 22, 2020, 06:02:24 ÖS
E-posta ile cevap geldi. Yine aynı şeyler. 30 Haziran'a kadar yasak var, sitemizden güncellemelere bakabilirsiniz vs vs
şaşırtmadılar :)

hamburg26

Alıntı yapılan: Slymnn - Haziran 22, 2020, 06:27:43 ÖS
şaşırtmadılar :)

İnşAllah ben yanilirim ama haftaya salı da sasirtmayacaklar gibi. Birçok ülke vize islemlerini baslatiyorken bu vicdansizlardan hiçbir hareket yok. Bu bir iki gün içinde işin rengi belli olur.

Slymnn

Alıntı yapılan: hamburg26 - Haziran 22, 2020, 07:51:03 ÖS

İnşAllah ben yanilirim ama haftaya salı da sasirtmayacaklar gibi. Birçok ülke vize islemlerini baslatiyorken bu vicdansizlardan hiçbir hareket yok. Bu bir iki gün içinde işin rengi belli olur.
galiba öyle olacak . Eğer başlanacak olursa vize dağıtım işlemleri bu hafta belli olur  ama bu durumu takan yok gibi. Her defasında aynı cevapları alıyoruz yoruldum cidden.

Slymnn

Merhaba arkadaşlar hepinize müjdem var 🙂 yakında aylardır beklediğiniz haberi alacaksınız pasaportlar yolda 🙂

Vulnerable

Alıntı yapılan: Slymnn - Haziran 23, 2020, 11:47:29 ÖÖ
Merhaba arkadaşlar hepinize müjdem var 🙂 yakında aylardır beklediğiniz haberi alacaksınız pasaportlar yolda 🙂

Nasil yani? Nerden aldiniz bu haberi? Kesin midir? Bizim UPS de hala bir hareket yok..

Slymnn

Alıntı yapılan: Vulnerable - Haziran 23, 2020, 11:51:04 ÖÖ
Nasil yani? Nerden aldiniz bu haberi? Kesin midir? Bizim UPS de hala bir hareket yok..
evet kesin verilmiş yani benim pasaport verilmiş ups kargoya teslim edilmiş fakat henüz kayıt olusturulmamis . Eşime mail geldi bugün konsolosluktan teslim edildiğine dair sanırım haftaya dağıtıma başlayacaklar 🙂

Slymnn

hamburg26

Alıntı yapılan: Slymnn - Haziran 23, 2020, 11:47:29 ÖÖ

Aman hocam bunun şakası olmaz. Akşama kadar forumlarda iyi bir haber beklLiyor yüzlerce insan. Nerden ogrendiniz nedir aslı ? Detay verebilir misiniz

Slymnn

Alıntı yapılan: hamburg26 - Haziran 23, 2020, 11:54:53 ÖÖ
Aman hocam bunun şakası olmaz. Akşama kadar forumlarda iyi bir haber beklLiyor yüzlerce insan. Nerden ogrendiniz nedir aslı ? Detay verebilir misiniz
şaka değil ya gerçek 🙂

Vulnerable

Alıntı yapılan: Slymnn - Haziran 23, 2020, 11:53:28 ÖÖ
evet kesin verilmiş yani benim pasaport verilmiş ups kargoya teslim edilmiş fakat henüz kayıt olusturulmamis . Eşime mail geldi bugün konsolosluktan teslim edildiğine dair sanırım haftaya dağıtıma başlayacaklar 🙂

Bu acaba herkes icin mi gecerli yoksa size istisna mi yaptilar? Bide siz nerden basvurmustunuz?

Dragorex

Merakla bekliyoruz valla. Daha dün bana İzmir Konsolosluğu 30 hazirana kadar yasak var bekleyin falan yazdı.

Slymnn

Alıntı yapılan: Slymnn - Haziran 15, 2020, 12:20:57 ÖS
30 Haziran'a uzaması daha önce yapılan paylaşımları destekliyor gibi. 30 Haziran'a kadar olan sürede belki pasaportları dağıtırlar. Ama düşük ihtimal. O kadar bilinç altıma işlenmiş ki bugün rüyama girdi :) şu foruma tavsiye ile geldim ve herkes uzun zamandır umutla bekliyor umarım herkes için bu son erteleme olur ve birgün şuraya vize resimlerini atarız ve herkes ailesine kavuşur.
ben rüyasını görmüştüm zaten vizeyi aldığımin 😅 şöyle birşey benim eşim oradan başvuru yaptı yani bir mail yazdı ve o maile istinaden istisna yaptılar ve bugün geldi pasaportum