2020 vize bekleyenler ve alanlar

Başlatan Maid, Ocak 12, 2020, 09:39:49 ÖS

0 Üyeler ve 2 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Stuttgart12345

Erkan21

Alıntı yapılan: Stuttgart12345 - Temmuz 19, 2020, 07:16:15 ÖS
visa@ista.auswaertiges-amt.de

Mailden bir hafta sonra Termin verdiler . Maili almanca yazin bence

Teşekkur ederim fikriniz icin . Bunu deneyeceğim inşAllah sonuc alirim.

Huss

Arkadaşlar şimdiden yardımı olan üyelere teşekkür ederim.
Eski konulara baktım ama yıllar sonra çok şeyin değiştiğini düşünüyorum. Bu nedenle yeni konu açtım.
Suan halihazırda Almanya da yaşayan çifte vatandaş eşim ile evliyim.
Diyarbakır da yaşıyorum ve daha hiç pasaport bile çıkarmadım.
Aile birleşimi vizesi hakkında tüyo verebilecek dil sertifikası pasaport süresi vs tüm genel konuda aşama aşama bilgisi olan fikir alışverişinde bulacağım üyeler var mı?
Kısacası googleden çok araştırma yaptım. Bilgi sahibi oldum ama en hızlı nasıl çıkar vize neler neler yapmam gerek dil sertifikasını en kolay nasıl alırım en mantıklı hangi yolu izlemem gerek onu tam bilemiyorum. Bu nedenle konu açma gereği duydum.

Aya90

Alıntı yapılan: Huss - Temmuz 20, 2020, 09:29:40 ÖÖ
Arkadaşlar şimdiden yardımı olan üyelere teşekkür ederim.
Eski konulara baktım ama yıllar sonra çok şeyin değiştiğini düşünüyorum. Bu nedenle yeni konu açtım.
Suan halihazırda Almanya da yaşayan çifte vatandaş eşim ile evliyim.
Diyarbakır da yaşıyorum ve daha hiç pasaport bile çıkarmadım.
Aile birleşimi vizesi hakkında tüyo verebilecek dil sertifikası pasaport süresi vs tüm genel konuda aşama aşama bilgisi olan fikir alışverişinde bulacağım üyeler var mı?
Kısacası googleden çok araştırma yaptım. Bilgi sahibi oldum ama en hızlı nasıl çıkar vize neler neler yapmam gerek dil sertifikasını en kolay nasıl alırım en mantıklı hangi yolu izlemem gerek onu tam bilemiyorum. Bu nedenle konu açma gereği duydum.
bana mesaj atabilirsin özelden. Numaranı yaz arıyayım büyün süreçlerden geçtim ben elimden geldiğince yardımcıda olacağım sana

ucre30

Arkadaşlar iyi günler 29.06.2020 da doğmamış çocuk üzerinden yaptıgım başvurumda pasaportumu 17.07.2020 de kargoya verdiler biraz önce teslim aldım riskli dogum belgemiz vardı biraz hızlı oldu istanbul alman konsolosluğundan başvurdum bu arada

Arslanmete

Öncellikle herkese merhaba arkadaslar aranizda eşzamanli 2. Kez soru sorulmaya cagirilan var mı?esimle ciddibir evliligimiz olmasina ragmen neden böyle birsey yapiyorlar bunu yasayan kimse vsr mi

Aya90

Alıntı yapılan: Mavipars - Temmuz 20, 2020, 04:04:52 ÖS
Öncellikle herkese merhaba arkadaslar aranizda eşzamanli 2. Kez soru sorulmaya cagirilan var mı?esimle ciddibir evliligimiz olmasina ragmen neden böyle birsey yapiyorlar bunu yasayan kimse vsr mi
coğu arkadaşımız bu durumu yaşadı sakin olmak gerek sorguya vekiyorlar 2 3 saat sürüyor sorgu eşimle herşeyi konusun bütün herşeyi iyice kafanıza kazıyın ve sakın tedirgin olmayın herkes geçti bu durumu 1 kişi tek gecemedi iyi takip ediyorum

Aya90

Alıntı yapılan: ucre30 - Temmuz 20, 2020, 04:02:41 ÖS
Arkadaşlar iyi günler 29.06.2020 da doğmamış çocuk üzerinden yaptıgım başvurumda pasaportumu 17.07.2020 de kargoya verdiler biraz önce teslim aldım riskli dogum belgemiz vardı biraz hızlı oldu istanbul alman konsolosluğundan başvurdum bu arada
hayırlı olsun darısı tüm bekleyenlerin başına inşAllah yolun açık olsun  alkis:)

Arslanmete

Alıntı yapılan: Aya90 - Temmuz 20, 2020, 10:44:10 ÖS
coğu arkadaşımız bu durumu yaşadı sakin olmak gerek sorguya vekiyorlar 2 3 saat sürüyor sorgu eşimle herşeyi konusun bütün herşeyi iyice kafanıza kazıyın ve sakın tedirgin olmayın herkes geçti bu durumu 1 kişi tek gecemedi iyi takip ediyorum
sizin basiniza böyle birsey geldi mi bize randevu vermeleri ne kadar sürer

Aya90

Alıntı yapılan: Mavipars - Temmuz 20, 2020, 11:49:21 ÖS
sizin basiniza böyle birsey geldi mi bize randevu vermeleri ne kadar sürer
başıma böyle birşey gelmedi ama burdan tanıstıklarımdan Bilgi aldım bu süreci geçenlerden

Arslanmete

Eşime ikinci kez soru sorulacagi söylenmis ama bir tarih verilmedi ve 5 aydir bekliyoruz

Stuttgart12345

Alıntı yapılan: Mavipars - Temmuz 21, 2020, 01:43:29 ÖS
Eşime ikinci kez soru sorulacagi söylenmis ama bir tarih verilmedi ve 5 aydir bekliyoruz

Aranizda Yas farki varmi cok

Aya90

Alıntı yapılan: Mavipars - Temmuz 21, 2020, 01:43:29 ÖS
eşin arasaydı göç dairesini sizde mail atsaydınız konsolosluğa ?

Arslanmete

Arslanmete

Alıntı yapılan: Aya90 - Temmuz 21, 2020, 03:41:42 ÖS
eşin arasaydı göç dairesini sizde mail atsaydınız konsolosluğa ?
agustosa kadar randevu vermiceklerini söylüyorlar çok saçma

Huss

Aile birleşimi için evrak dil uğraşan varmı yardımcı olmak için fikirleselim.

Aya90

Alıntı yapılan: Huss - Temmuz 21, 2020, 04:35:19 ÖS
Aile birleşimi için evrak dil uğraşan varmı yardımcı olmak için fikirleselim.
ulaş bana demiştim kardeşim