2020 vize bekleyenler ve alanlar

Başlatan Maid, Ocak 12, 2020, 09:39:49 ÖS

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Ex

Alıntı yapılan: Osman11 - Temmuz 31, 2020, 11:35:39 ÖS
Mrb Ben 13 temuz aile birlesimi yaptim cocuk uzerinden 1 ci kizim esim alman vatantasi simdi esim hamile ikinci cocugumuza 1 ay sonra dogum vizem nezaman cikar acaba
bende çocuk üzerinden 10 temmuzda başvuru yaptım vizelerimiz çıkarsa birbirimize haber verirsek mutlu olurum  byby:)

Erkan21

Alıntı yapılan: Ex - Ağustos 02, 2020, 12:08:14 ÖÖ
bende çocuk üzerinden 10 temmuzda başvuru yaptım vizelerimiz çıkarsa birbirimize haber verirsek mutlu olurum  byby:)

Hocam idata kapali konsolosluk cevap vermiyor siz nasil başvuru yaptiniz hangi konsolosluk bu ? InsAllah guze haberler gelir sizin icin .

Stuttgart12345

Alıntı yapılan: Ex - Ağustos 02, 2020, 12:08:14 ÖÖ
Esim 29 haziranda yapti basvruyu hala bekliyoruz dogmamis cocuk üzerinden daha gecen hafta gittim yabancilar dairesine Malesef evraklar daha ulasmamis dedi sadece email olarak bildirim gitmis aile birlesimine bakalim 8 haftam kaldi doguma insAllah yetisir diye umud ediyoruz

Stuttgart12345

Alıntı yapılan: Erkan21 - Ağustos 02, 2020, 12:34:16 ÖS
Hocam idata kapali konsolosluk cevap vermiyor siz nasil başvuru yaptiniz hangi konsolosluk bu ? InsAllah guze haberler gelir sizin icin .
Biz istanbul konsolosluguna direk Mail yazdik anlattik durumu onlarda istisna durum diye kendileri verdi randevuyu Eger Sizinde istisna durumunu muss varsa veririler sanirim hemen bi deneyin Mail Aton konsolosluga

Ex

Alıntı yapılan: Erkan21 - Ağustos 02, 2020, 12:34:16 ÖS
benim randevum 7 nisandaydi normalde virüs sebebiyle iptal edilmişti iptal edilen randevular tekrar verildi umarım ailelerimize kavuşuruz  byby:)

Ex

Alıntı yapılan: Stuttgart12345 - Ağustos 02, 2020, 01:15:04 ÖS
Esim 29 haziranda yapti basvruyu hala bekliyoruz dogmamis cocuk üzerinden daha gecen hafta gittim yabancilar dairesine Malesef evraklar daha ulasmamis dedi sadece email olarak bildirim gitmis aile birlesimine bakalim 8 haftam kaldi doguma insAllah yetisir diye umud ediyoruz
inş yetişir vizeniz süreç üzücü ve zorlu sağlık mutluluk diliyorum vizeniz çıkarsa paylaşım yaparsınız  okey:)

Arslanmete

Alıntı yapılan: Ex - Ağustos 02, 2020, 01:54:11 ÖS
benim randevum 7 nisandaydi normalde virüs sebebiyle iptal edilmişti iptal edilen randevular tekrar verildi umarım ailelerimize kavuşuruz  byby:)
mrb ne zamana randevu aldiniz

Alii

Merhaba arkadaslar vizesi temmuzda gelenler almanya gitmis olan arkadaslar vizenizin uzerinde calisabilir yaziyor mu

leowoman

Alıntı yapılan: Alii - Ağustos 02, 2020, 08:34:23 ÖS
Merhaba arkadaslar vizesi temmuzda gelenler almanya gitmis olan arkadaslar vizenizin uzerinde calisabilir yaziyor mu
Gelindiği gibi çalışılabiliniyor. Belediyeye adres kaydı için gittiğimizde oradaki görevli memura bu durumu özellikle sormuştum. Lakin benim mesleğimle ilgili en az b2-c1 düzey almanca istedikleri için ben kursun başlamasını bekliyorum.

Alii

Alıntı yapılan: leowoman - Ağustos 02, 2020, 08:44:22 ÖS
Gelindiği gibi çalışılabiliniyor. Belediyeye adres kaydı için gittiğimizde oradaki görevli memura bu durumu özellikle sormuştum. Lakin benim mesleğimle ilgili en az b2-c1 düzey almanca istedikleri için ben kursun başlamasını bekliyorum.
Vizenin uzerinde calisma izni var yani

leowoman

Stuttgart12345

Alıntı yapılan: leowoman - Ağustos 02, 2020, 10:12:51 ÖS
Vizenin üzerinde çalışma izni ile alakalı hiç bir şey yazmıyor. Alman yasalarına göre aile birleşimi ile gelen yabancı adres kaydını yaptırıp geldiğini Yabancılar polisine bildirdiği andan itibaren çalışabiliyor.
Aile birleşim vizesini aldığın andan itibaren çalışma hakkın mevcut yani.

Vizede normalde yazmasi lazim Erwerbstätigkeit erstattet diye Oda calisabilir demek

Alii

Alıntı yapılan: Stuttgart12345 - Ağustos 03, 2020, 09:43:21 ÖÖ
Vizede normalde yazmasi lazim Erwerbstätigkeit erstattet diye Oda calisabilir demek
Evet aynen dedigin gibi Vizenin uzerinde yaziyor

Mustafayal

Almanya bugün itibariyle seyehat uyarısını kaldırdı
Sanırım konsolosluk vize kısıtlamaları Aile birleşimi randevu ları açılacaktır

melo1903melo

Almanya Seyahat uyarasını 4 turistik şehr için kaldırmış bu yeni randevu bekleyenler için konsolosluk tekrardan randevu olusturacak olarak mı algılanmalı

Mustafayal

Yeni randevu Takvimi verilrcek Aile birleşimi randevuları şu an önce alınmış pandemiden önceki randevuları idata arayıp ertesi güne randevu tarihi veriyor yeni randevu başvuru yapacaklar için Ağustos ayı içinde randevu vermeye başlayacak olması seyehat uyarısının kalktığı 04.08 tarihine göre eş zamanlı olarak kabul edilecek anlamına geliyor
ı