2020 vize bekleyenler ve alanlar

Başlatan Maid, Ocak 12, 2020, 09:39:49 ÖS

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Ahmt1905

Alıntı yapılan: Lll - Ağustos 10, 2020, 06:36:52 ÖS
Benim 19 Nisan

InsAllah herkes bir an önce ailesine kavuşur ,oğlum ve eşim beni bekliyor aylardır.

Lll

Alıntı yapılan: Ahmt1905 - Ağustos 10, 2020, 09:07:15 ÖS

InsAllah herkes bir an önce ailesine kavuşur ,oğlum ve eşim beni bekliyor aylardır.
[/quote.     İnşAllah

Lll

Maid123

Alıntı yapılan: Ahmt1905 - Ağustos 10, 2020, 06:12:54 ÖS

Ankara için iptal randevusu için aranan oldu mu acaba ben de bekliyorum 2 nisandaydı randevun iptal edilmişti

Arkadaşlar merhaba,
Ankara idata cagri merkezini öğrenci vizesi basvuru kabulu icin acmis.Yakın zamanda aile birlesimi icin de acılır insAllah. Bunun için neler mümkün?
Dilerim herkes bir an evvel ailesine yavrusuna kavusur.

Mustafayal

Aile birleşimi icin Ankara Konsoloslugu Randevu acilmis Izmir Konsoloslugunu bekliyoruz

Ahmt1905

Alıntı yapılan: Mustafayal - Ağustos 11, 2020, 03:12:56 ÖÖ
Aile birleşimi icin Ankara Konsoloslugu Randevu acilmis Izmir Konsoloslugunu bekliyoruz

Idatanin çağrı merkezine ulaşabilen var mı tel hemen kapanıyor

Ahmt1905

Alıntı yapılan: Ahmt1905 - Ağustos 11, 2020, 01:43:09 ÖS
Idatanin çağrı merkezine ulaşabilen var mı tel hemen kapanıyor

Arkadaşlar 2 nisan iptal edilen randevum için bugün ankara konsoloslukta başvurumu yaptım darisi bekleyenlere olsun InsAllah

Lll

Stuttgart12345

6 haftanin sonunda evraklar ulasmis yabancilar dairesine bugun aradilar benden son 3 aylik maas ve gelir giderlerimi bide doktordan cocugun Nezaman dogcak diye belge 3 aylikta bankahesabimin durumunu...enteresan Yani bunlari istemeleri sonucta cocuk üzerine yapiyoruz ailebirlesimini

Mustafayal

Çok şükür pandeminden önce İzmir Almanya konsolosluğu randevum 18 Mayıstı bugün 12 Ağustos mail geldi 25 Ağustos Saat 14;00 randevum oluşturulmuş yeni randevular sanırım iDATA yakın zamanda açaçak darısı herkesin başına

Aya90

Alıntı yapılan: Stuttgart12345 - Ağustos 12, 2020, 05:12:28 ÖS
6 haftanin sonunda evraklar ulasmis yabancilar dairesine bugun aradilar benden son 3 aylik maas ve gelir giderlerimi bide doktordan cocugun Nezaman dogcak diye belge 3 aylikta bankahesabimin durumunu...enteresan Yani bunlari istemeleri sonucta cocuk üzerine yapiyoruz ailebirlesimini
hayırlı olsun bende 8 temmuzda istanbuldan başvurmuştum daha hiç bir şekilde bir haber yok beklemedeyiz utanan:)

Stuttgart12345

Alıntı yapılan: Aya90 - Ağustos 12, 2020, 11:37:54 ÖS
hayırlı olsun bende 8 temmuzda istanbuldan başvurmuştum daha hiç bir şekilde bir haber yok beklemedeyiz utanan:)

Istanbula ve almanyaya Mail yazdim bikac kere evraklarin 4-6 hafta almanyaya ulastigini sölediler...bu ayni sonuna kadar bekleyin bi Eger Haber gelemzse ausländerbehördeye bi arayin yada Mail yazin islemler ne durumda diye ...Ben benden bugun istedillerini yolladim Mail olarak bakalim burdakiler nekadrda cevp vericek istanbula

Aya90

Alıntı yapılan: Stuttgart12345 - Ağustos 12, 2020, 11:51:38 ÖS
Istanbula ve almanyaya Mail yazdim bikac kere evraklarin 4-6 hafta almanyaya ulastigini sölediler...bu ayni sonuna kadar bekleyin bi Eger Haber gelemzse ausländerbehördeye bi arayin yada Mail yazin islemler ne durumda diye ...Ben benden bugun istedillerini yolladim Mail olarak bakalim burdakiler nekadrda cevp vericek istanbula
teşekkürler bilgilendirdiğiniz için inşAllah en yakın zamanda ailenize kabuşursunuz bu süreç paikolojik olarak cok yıpratıyor insanı

Erkan21

Merhaba arkadaşlar bende bu süreçte aile birleşimi vizesi icin bekleyenlerdenim. Eşim ve cocugum almanyada cocuk uzerinden aile birleşimi icin hazirlandik . Pandemi sürecinin uzamasi konsoloslugun vizeleri ertelemesi ve vesaile sorunlar ile karşilaşiyorum. Istanbul konsolosluguna email attim pandemi sürecinin bitimi ve hayatin normale dönmesini işaret ettiler. Ankara konsoloslugu ise bana 10.08.2020 itibariyle idata randevu oluşturmaya başlamiş başvurunuzu yapabilirsiniz diye email atti. Yalniz ben kac gundur hic bir şekilde idata ya ulaşamiyorum. Sorunumuz bundan ibaret . Herkese hayili günler dilerim .

Londa

Vize süreci çok yıpratıcı bi süreç ben yaklaşık bir sene olacak daha bekliyorum bütün evraklarımızı teslim ettik daha haber yok artık bi haber verseler belki yasaklarda tekrar başlar diye korkuyorumda yabancılar şubesine de ulaşamıyoruz.

Lll

Ankara konsoloslugundan randevusu iptal olanları mağdur ediyor diğer konsolosluklar önce iptal randevuları alıyorlar.ankara yeni kisilere randevu veriyor.

Ahmt1905

Alıntı yapılan: Lll - Ağustos 17, 2020, 01:54:05 ÖS
Ankara konsoloslugundan randevusu iptal olanları mağdur ediyor diğer konsolosluklar önce iptal randevuları alıyorlar.ankara yeni kisilere randevu veriyor.

Yeni kişilere randevu vermiyor önce iptal edilenler için devam ediyor randevular ,Benim 2 nisandaki randevum iptal edildi ,12 ağustosta randevu verdiler ve  başvurunu yaptım