2020 vize bekleyenler ve alanlar

Başlatan Maid, Ocak 12, 2020, 09:39:49 ÖS

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Aya90

Alıntı yapılan: Mustafayal - Eylül 17, 2020, 06:57:13 ÖS

Eşiniz aylık ne kadar Netto kazanç gösterdi ?
1600 € gösterdi ev kirası 650 €

Mustafayal

Alıntı yapılan: Aya90 - Eylül 17, 2020, 06:58:12 ÖS
1600 € gösterdi ev kirası 650 €

Normalde 2200 Euro Netto kazanç istiyorlar eyelat eyalet değişiyor demekki kazanç da problem olsa Yabancılar şubesi yetersiz derdi
Çünkü Haziran ve Temmuz ayında koranadan dolayı bir çok firma Kurz Arbeite çalıştı yarım üçret maaş verildi mecburen korana birçok çalışanı Almanya'da etkiledi tam ücret maaş bordrosu çoğu kişi alamadı

Aya90

Alıntı yapılan: Mustafayal - Eylül 17, 2020, 07:09:08 ÖS

Normalde 2200 Euro Netto kazanç istiyorlar eyelat eyalet değişiyor demekki kazanç da problem olsa Yabancılar şubesi yetersiz derdi
Çünkü Haziran ve Temmuz ayında koranadan dolayı bir çok firma Kurz Arbeite çalıştı yarım üçret maaş verildi mecburen korana birçok çalışanı Almanya'da etkiledi tam ücret maaş bordrosu çoğu kişi alamadı
maaş konusunda asgari ücret bazında alması yeterlidir diyebiliyorum çoğu kaynakta böyle geçiyor

Mustafayal

Alıntı yapılan: Aya90 - Eylül 17, 2020, 07:28:25 ÖS
maaş konusunda asgari ücret bazında alması yeterlidir diyebiliyorum çoğu kaynakta böyle geçiyor
ı

Hayırlısı olsun problem olsaydı Ausländerbehörde yabancılar ofis size bildirirdi

Aya90

Alıntı yapılan: Mustafayal - Eylül 17, 2020, 07:34:58 ÖS
ı

Hayırlısı olsun problem olsaydı Ausländerbehörde yabancılar ofis size bildirirdi
teşekkürler inşAllah öyledir peki İstanbul Konsolosluğu neyi araştırdıktan sonra vize verir?

Nesibi

Alıntı yapılan: Aya90 - Eylül 17, 2020, 07:56:26 ÖS
teşekkürler inşAllah öyledir peki İstanbul Konsolosluğu neyi araştırdıktan sonra vize verir?
bir seyi arastirmiyorlar. Almanya dan gelen olumlu olumsuz cevap üzerine pasaportunuzu size teslim ediyorlar. Evraklar gönderildiyse mak. 2 haftaya kadar sonucunuzu ögrenirsiniz. Onaylanip onaylanmadigini ancak pasaport gelince göreceksiniz. Pasaportla birlikte onaylandiysa Almanya ya gelisimizle ilk yapmaniz gereken bilgiler yazili bir bilgilendirme alacaksiniz. Olumsuzsa neden olumsuz oldugunu aciklayan bir evrak göreceksiniz pasaportunuz ile birlikte. Sonucunuzu bende merakla bekliyorum. Umarim olumlu bir sonuc ile karsilasirsiniz. Simdiden hayirli olsun demek isterim😇

Mustafayal

Evraklar neye göre olumlu neye göre olumsuz onu anlamak zor evlenmiş bir aile kurmuş kişiye hayır sen boşanmı diyorlar gelemezsin eşine mi diyorlar aile birleşimi kutsaldır Avrupa insan hakları bildirgesinde bakılan sadece Finansal olarak geçim ve ev ikamet alanı büyüklüğü ve yapılan evlilik anlaşmalımı değilmi sadece bu durumları kontrol ediyor severek Aşk evliliği yapanlar için bu söz konusu değil şimdiye kadar ret gelenlerin birleşimi yetersiz kazanç yaşam alanı ve mülteci pozisyonda olanlar ve fake anlaşmalı evlilik yapan kişileri anlıyorlar ve bunlara göre ret veriyorlar

Mustafayal

Alıntı yapılan: Aya90 - Eylül 17, 2020, 07:28:25 ÖS

Aya90

Alıntı yapılan: Nesibi - Eylül 18, 2020, 07:33:25 ÖÖ
bir seyi arastirmiyorlar. Almanya dan gelen olumlu olumsuz cevap üzerine pasaportunuzu size teslim ediyorlar. Evraklar gönderildiyse mak. 2 haftaya kadar sonucunuzu ögrenirsiniz. Onaylanip onaylanmadigini ancak pasaport gelince göreceksiniz. Pasaportla birlikte onaylandiysa Almanya ya gelisimizle ilk yapmaniz gereken bilgiler yazili bir bilgilendirme alacaksiniz. Olumsuzsa neden olumsuz oldugunu aciklayan bir evrak göreceksiniz pasaportunuz ile birlikte. Sonucunuzu bende merakla bekliyorum. Umarim olumlu bir sonuc ile karsilasirsiniz. Simdiden hayirli olsun demek isterim😇
inşAllah hep beraber çok güzel haberler alırız bu durum uzadıkça uzamasın inşAllah. 🤗🙏🙏

dilek_648

merhaba 21 kasımda almanya da evlenmek için başvuru yapmıstım 2 kere maaş kağıdı istendi mart ve haziran ayında daha sonra maaş yetersiz temmuz ayı maaşını tekrar getirin denildi nişanlıma (aylık gelir 1700 ve 600 kiraydı ) temmuz ayı kağıdına ek iş olarak 450 euro daha gösterip verdi 10 agustos da ve dün yabancılar şube nişanlımı çağırıp onay dosyasını kendsine verip hızlı posta ile türkiyeye nişanlınıza gönderin götürüp konsolosluğa teslim etsin vizesi verilir demiş en hızlı bu şeklide olur demiş

Aya90

Alıntı yapılan: dilek_648 - Eylül 18, 2020, 04:12:45 ÖS
merhaba 21 kasımda almanya da evlenmek için başvuru yapmıstım 2 kere maaş kağıdı istendi mart ve haziran ayında daha sonra maaş yetersiz temmuz ayı maaşını tekrar getirin denildi nişanlıma (aylık gelir 1700 ve 600 kiraydı ) temmuz ayı kağıdına ek iş olarak 450 euro daha gösterip verdi 10 agustos da ve dün yabancılar şube nişanlımı çağırıp onay dosyasını kendsine verip hızlı posta ile türkiyeye nişanlınıza gönderin götürüp konsolosluğa teslim etsin vizesi verilir demiş en hızlı bu şeklide olur demiş
maaşı yabancılar şubesi mi eksik gördü yoksa Alman konsolosluğu mu ?

Stuttgart12345

Alıntı yapılan: Aya90 - Eylül 18, 2020, 04:26:35 ÖS

Maasi almanya eksk göruyo bende ortalama 1500€ netto aliyorum ve banada yetersiz dedi oyuzden red vermiyorum dogumbelgesini getirin dedi ozaman aylik gelirinize bakmiyoruz Yani almanya herseyi karar veriyo red ve onayi

dilek_648

Alıntı yapılan: Stuttgart12345 - Eylül 18, 2020, 04:41:21 ÖS
Maasi almanya eksk göruyo bende ortalama 1500€ netto aliyorum ve banada yetersiz dedi oyuzden red vermiyorum dogumbelgesini getirin dedi ozaman aylik gelirinize bakmiyoruz Yani almanya herseyi karar veriyo red ve onayi
evet almanya yetersiz görüp yükseltip tekrardan 1 aylık maas kağıdını istediler

dilek_648

Alıntı yapılan: Aya90 - Eylül 18, 2020, 04:26:35 ÖS
yabancılar şube eksik olduğunu söyledi

Mustafayal

Yabancılar bürosu auslenderbehörde Almanya'daki eş bodrolu veya kendi işyeri varsa Netto kazanç aylık 2200 Euro istiyor 2 kişi geçim limiti bu rakamlar sağlanması ve kişi başı 12 metrekare yaşam ev limiti isteniyor maaş pandemi korana bodro lu bir firmada çalışanlar kısa çalışma ödeneği aldı için bodrolorda kazanç düştü maaş yetersiz olanlar ekstra mini jop çalışarak aylık kazancı yükseltebiliyor

dilek_648

Alıntı yapılan: Mustafayal - Eylül 18, 2020, 04:57:44 ÖS
Yabancılar bürosu auslenderbehörde Almanya'daki eş bodrolu veya kendi işyeri varsa Netto kazanç aylık 2200 Euro istiyor 2 kişi geçim limiti bu rakamlar sağlanması ve kişi başı 12 metrekare yaşam ev limiti isteniyor maaş pandemi korana bodro lu bir firmada çalışanlar kısa çalışma ödeneği aldı için bodrolorda kazanç düştü maaş yetersiz olanlar ekstra mini jop çalışarak aylık kazancı yükseltebiliyor
biz de temmuz ayı için süresiz mini jop gösterdik ondan sonra onaylandı süresiz yapılmasa 6 ay daha bekleme olacaktı sanırım öyle denilmiş çünkü

Metin82

Dilek arkadaşimıza hayırlı olsun Allah kavuştursun. Bende ekimde başvurmuştum bi yanıt alamadık avukat da bi halta yaramadı nasıl işliyor bu süreç anlamadım gitti. Sözde avukat şu ara vıze verılmıyor vs demişti. Bu vize adamı yıpratır😏