Üc Boyutlu Resim okuyabileniz var mi?

Başlatan yücel, Haziran 19, 2007, 09:05:06 ÖS

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

QUELLE35

Tebrikler resmin küçük olması bile  size engel olmadı ;D ;D

theobromine

uzun sued'r acamadim ve tum resimleri inceledim.yedi yasindaydim hatirliyorum bir doktor randevusunda gormeye calismistim beceremedim ve uzulmustum simdi cogunu cok hizli gorebildim. cok eglenceliymis goremediklerm kolay dediginiz kafali olan kucuk ucakli gorenlerden kopya almasam gordumu bir seye benzetemezdimbirde karmasik olan on u sizin gibi bnde net goremedim elinde ayna tutmus bir kadin yada kralice var sanirim:) cok eglenceliydi ama cocuklugumda basaramamanin ezikligini tamamen uzerimden attim:D

chill_out_x

theobromine

hangisinde kafali olandami bir tanesine kelebek var da

QUELLE35

jentzsch

bence hepiniz hayal görüyosunuz.orda bisiiiii yokk.15 dk dir bakiorum tanidigim,gördügüm,duydugum hatta bilmeyip hayalini kurdugum hic bir maddenin sekil verilmis haline benzetemedim icindekileri!!!!!!!!

yücel

Alıntı yapılan: jentzsch - Eylül 22, 2007, 05:28:41 ÖÖ
bence hepiniz hayal görüyosunuz.orda bisiiiii yokk.15 dk dir bakiorum tanidigim,gördügüm,duydugum hatta bilmeyip hayalini kurdugum hic bir maddenin sekil verilmis haline benzetemedim icindekileri!!!!!!!!

Bende ilk basladigimda senin gibi diyordum...  ;D Ama zamanla alisirsin.
Muharrem´in anlattigi sekilde bakmaya devam et...

james

ya kardeş ben reimlerin içinde hiçbir şey gormedim ya .

yücel

Alıntı yapılan: james - Eylül 23, 2007, 12:16:34 ÖÖ
ya kardeş ben reimlerin içinde hiçbir şey gormedim ya .

Muharremin yazdigi yollari dene... ;D

https://www.almancax.com/forum/index.php?topic=3137.msg17518#msg17518

QUELLE35

Alıntı yapılan: jentzsch - Eylül 22, 2007, 05:28:41 ÖÖ
diyelim ki hayal görüyoruz peki hepimiz aynı hayali nasıl görüyoruz dersin  ;D 8)

jentzsch

onu siz gorenler soliceksiniz iste ben ne bilimm :) :) ;) ben hic bisi goremiorumm!!

QUELLE35

Alıntı yapılan: jentzsch - Ekim 11, 2007, 02:38:35 ÖÖ
onu siz gorenler soliceksiniz iste ben ne bilimm :) :) ;) ben hic bisi goremiorumm!!

O zaman biraz daha dikkatli bak bence arkadaşım çünkü çok eğlenceli

karaveysel2004

ikinci resimde he man nin yakin arkadasi büyücü orkon var

serranureren

DALGALARİÇİNDE SIÇRAMIş İKİ YUNUS BALIĞI İKİSİDE GÜZEL

3,14

Arkadasla hicbir resimde bahsettiginiz seyleri göremedim... Muharrem Bey'in yazdiklarini da okudum tekrar denedim yine olmadi. Cift görmeyi beceremedim...

(LALEZAR)

(LALEZAR)

Alıntı yapılan: MuhaяяeM - Eylül 12, 2007, 04:46:18 ÖS
Biraz tecrübeliler için karışık bir resim, bilene helal olsun bilmeyene de helal olsun :)

kanatlı ejderha gibi bişi var..fakat eteğide var sanki eteğinin önündeki çalılıkmı yoksa iki tane ufak köpekmi anlayamadım.birde eket olduğunu düşündüğüm şeyin bel kısmına doğru ufak birde gül var sanki:)