Böyle Dozer Gördünüz mü?

Başlatan yücel, Haziran 24, 2007, 06:22:13 ÖS

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

yücel

Görmediyseniz Dikkatli takip edin... Cünki gözlerinize inanamayacaksiniz...

/>

Adse

...mystery...

SELİN_24

hata veriyor bu rapidschare sürekli  arkadaşlar neden acaba

...mystery...

bilmiyorumki... ??? zaten burda hiçbişey açmıyo youtube kapalı bunlar açmıyo offoff:)

yücel

Arkadaslar Linki yeniledim,

Isterseniz birdaha deneyin... cofe:)

dielosch

:haha: korktum birden yaa ne biçim bir dozer o :D yalnız tekerleğe sıkışan dozere bittim koptum yaaa çok güldüm ... + 1 beiträge

yücel

Alıntı yapılan: dielosch - Ekim 12, 2008, 07:43:32 ÖS
:haha: korktum birden yaa ne biçim bir dozer o :D yalnız tekerleğe sıkışan dozere bittim koptum yaaa çok güldüm ... + 1 beiträge

EyvAllah dielosch,   cofe:)

...mystery...

ben şimdide göremiyorum yani öncesine göre açıyo ama bisürü yazı bi yeremi "tık"lıcam bilemedim :(

yücel

Alıntı yapılan: ...mystery... - Ekim 12, 2008, 09:46:17 ÖS
ben şimdide göremiyorum yani öncesine göre açıyo ama bisürü yazı bi yeremi "tık"lıcam bilemedim :(

selam gizem,

Verdigim Linki tikladiginda acilan pencerede Free-User i tiklayip Datai -Download etmen gerekiyor...
Bunu yaptin mi?

...mystery...

nein ;D :haha: ilk defa forumda almanca bir kelime kullandım dicektim aklıma geldi oyun oynamıştım şimdi boşu boşuna niye söylediysem :)

...mystery...

:haha: süper bittim yaaa... çok teşekkürler +1 ;) yadaaa vazgeçtim +2 olsun :angel:

* +2yide verdim bitti :)

Adse

Gene sinir tanimiyor insanoglu, devasa ve muhtesem birsey. Hele ki günlük azami hafriyat miktari bilenler icin daha bi inanilmaz. Ancak Türkiye'nin acilen bunun demiryolu yapanindan temin etmesi gerekiyor bence :) Yoksa disabagimli olmaktan kurtulamayacagiz. Petrol malum.