almanyada üniversite(ACIL)

Başlatan haylaz, Temmuz 20, 2007, 09:52:56 ÖS

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

haylaz

merhabalar öncelikle böle bi site icin tesekkür ederim...
soruma gelmek istiyorum yardim icinn simdiden tesekkürler..
ben üniversitede okuyordum fakat kaydimi dondurdum simdi üniversiteye hazirlaniyorum ayni zamanda almanyada kabul gören bir kurumda almanca kursuna devam ediyorum sorum su bn burada bir mühendislik bölümü kazandigimda yurtdisina cikarken neler yapmam gerekio bana dediklerine göre özgecmisime yazmam gerekliymis daha önce bir yükseköretim programimi dondurdugum.. bu olay kötü yansirmi?
baska bir sorumda gereken belgelerin hepsini almancaya cevirtip onaylatmam gerekiorms bunlari nereden yapabilirim?

Cesur

Arkadaslar merhaba
Ben 12 haziranda aile birlesimi icin vize basvurusu yaptim ankaraya ve hamburgtaki esime ayin 14 unde oradaki vize kurumuna evraklarini goturmesi icin postayla yazi gondermisler fakat esim 13 haziranda turkiyeye geldi bu yuzden evraklari gonderemedi zaten 13 temmuz sa kadar sure vermislerdi.Her neyse kagitlari esim donunce gonderdi temmuz 11 de fakat bu seferde bizim vize isine bakacak gorevli agustos 1 e kadar tatile cikmis  benim merak ettigim gorevli ayin birinde gelmis olsa islemlerim ne kadar surer  sizce

ATAAN

Bu konu mesaj yazmaya kapatılmıştır.
Olası nedenleri aşağıdakilerden biri olabilir.

1) Mesajınıza verdiğiniz başlık (konu başlığınız) mesajınız hakkında bir bilgi ya da ipucu içermiyor.
Foruma yeni bir konu açarken konu başlığınızın mesajınız hakkında bir ipucu içermesine dikkat ediniz.
Lütfen mesajınızın 4 - 5 kelimelik özetini konu başlığı olarak kullanınız, konu başlığınızın mesajınızın özü olmasına dikkat ediniz.

2) Bu konuda yer alan bazı mesajların içeriği konu içeriği ile uyuşmamaktadır.
Lütfen konulara mesaj yazarken konu başlığını göz önünde bulundurunuz ve hangi konuya hangi mesajı yazdığınıza dikkat ediniz.
Mesajınız konu başlığından bağımsız ise lütfen mesajınızı yeni bir konu açarak ve uygun bir başlık yazarak gönderiniz.
Konunun daha fazla dağıtılmaması için bu tür konular kapatılmaktadır.

3) Konu amacına ulaşmış veya güncelliğini yitirmiş olabilir.Konunun dağıtılmaması için bu tür konular kapatılmaktadır.

Dilerseniz kurallara uygun yeni bir konu açabilirsiniz.
Anlayışla karşılayacağınızı umar, ilginiz için teşekkür ederiz.