almanya'dan canli canli tam 300 radyo!!

Başlatan jentzsch, Eylül 30, 2007, 01:06:32 ÖS

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

jentzsch

https://www.surfmusik.de/land/deutschland 

arkadaslar üsenmedim saydim.her eyaletten,her siveden 300 radyo kanali.  :o tek yapmaniz gereken dinlemek istediginiz kanalin yanindaki ``live`` a tiklamak. ;)

yücel

theobromine

nette raido ararken almancax link ini gördüm önce bir şaşkınlık son yaarım saattir gezmediğim site kalmadı bizim almancax mı canlı radio yayını yapıyor diye. sonra sayfayı acınca jentzschin yazısını okudum simdi kuladımda almanca şarkılar almancax ayrıcalığından yarrlanıyorum ehehe:D mutluyum tüm sinirimden kurtuldum.

ünlüfrau

bu radyolara nasıl gırıyoruz
yardımcı olun lutfen

demlik81c

arkadaslar bu almanca bana cok karisik geliyor bana yardim edebilecek bir arkadas varmi

yücel

Alıntı yapılan: demlik81c - Ekim 25, 2007, 12:36:06 ÖÖ
arkadaslar bu almanca bana cok karisik geliyor bana yardim edebilecek bir arkadas varmi

Alıntı yapılan: ünlüfrau - Ekim 24, 2007, 11:34:07 ÖS
bu radyolara nasıl gırıyoruz
yardımcı olun lutfen

Selam arkadaslar,

jentzsch´in  verdigi linke giriyorsunuz. Ve ordaki dinlemek istediginiz Radyonun sag tarafindaki LIVE yazisina Tikliyorsunuz. Ve biraz bekliyorsunuz. Bazen acilmiyor, ama genellikle aciliyorlar...

demlik81c

ünlüfrau

buldum tesekkurler
yücel ama kılıtlı acılmıyor sımdı tekrar bı denıcem yenı gırdım sıteye

chronic_waka

ashley

ibo000

Cansucuj

heheh :) coookkk qüzeLLL yaaaaaaaaaaaaaaaaa ;)
Vielenn Dankkk!.. :)

missbeatrix88

punk rock electro sevenler için : https://fcstpaulifm.radio.de/

3,14

--> Emeğine sağlık kardeşim. Ben de listede olmasına rağman ayrı bir adres veriyorum. şu an saat 02:27, şimdi bile Almanca haberler veriliyor. Burada canı sıkılmayanlar devamlı Almanca dinleyebilir. Hörverstehen Übung'ları gibi bir şey.

3,14

Alıntı yapılan: theobromine - Ekim 07, 2007, 01:24:43 ÖS
nette raido ararken almancax link ini gördüm önce bir şaşkınlık son yaarım saattir gezmediğim site kalmadı bizim almancax mı canlı radio yayını yapıyor diye. sonra sayfayı acınca jentzschin yazısını okudum simdi kuladımda almanca şarkılar almancax ayrıcalığından yarrlanıyorum ehehe:D mutluyum tüm sinirimden kurtuldum.

--> Farkımız tarzımız, tarzımız Almacax'lı olmamız. Jentsch kardeşim hem bulmuş, hem de üşenmeden saymış bize de dinlemek düşüyor. :D