Hi,Ich Bin SeLİN ,Und sie???

Başlatan Nervös1905, Ekim 11, 2007, 12:18:47 ÖS

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

ahmedi1979

hello
mein name ist ahmet ıch 28 jahre alt ıch wohne muğla stadt ortaca kreis. ıch arbeite barmen  in iberotel sarıgerme park mein hobby ist computer lesen fischen musıc(folk und originell) ıch arbeite mit deutch leute.ıch habe deutschkuerses   vor 2 jahre fur 2 monat gegangen und ıch möchte verbesser deutsch sprechen 

pajero

pajero

hello
mein name ist ahmet ıch 28 jahre alt ıch wohne muğla stadt ortaca kreis. ıch arbeite barmen  in iberotel sarıgerme park mein hobby ist computer lesen fischen musıc(folk und originell) ıch arbeite mit deutch leute.ıch habe deutschkuerses   vor 2 jahre fur 2 monat gegangen und ıch möchte verbesser deutsch sprechen 

bence almancanı bayagı bır duzeltmen gerekecek bu almancayla  ıs bulduysan cok ıyi

passionete

evet arkadasimizin gramer biraz kötü ama kimsenin hevesini kirmamak lazim. herkes baslangicta hata yapabilir bu gayet normal. Türkce yazamayanlar bile var :)

melik79

Hallo Selin ich bin Melik Und Wie gehts dir

koncerto2001

hallo selin.ich heiBe sinan.ich lebe in ankara.und wo wohnen sie?

ozqur21

hallo ich bin azad. ich lebe in duisburg. ich gehe zur sprachschule(grundstufe 1). ich suche basit almanca hikayeler bitte:(

melik79

Nefretimsn...

arkadaşlar ben bu konuyu açan selinim yannş anlamalarddn  dolayı öteki nickm kapandı anlamadm ne olduğunu ama neyse  hepnz hoş geldnz:)

Nefretimsn...

yücel

Alıntı yapılan: Nefretimsn... - Kasım 03, 2007, 10:51:53 ÖS
arkadaşlar ben bu konuyu açan selinim yannş anlamalarddn  dolayı öteki nickm kapandı anlamadm ne olduğunu ama neyse  hepnz hoş geldnz:)

Bende diyorum nerelerde bu yaw... ;D

Nefretimsn...

burdaym ama beni siteden atınca baya girmedm:D insan sinirlenio walla

yücel

jentzsch

kapidan kovulup,bacadan girmek diye buna denir heralde...insanlarla konusmalarina dikkat etseydin böyle olmazdi.bundan sonra daha dikkatli ol.hosgeldin tekrar..

KARAHANX

hallo ıch bin karahan.wie geht's dir?ıch lerne deutch....kein problem

*allein*

hallo leute  !!! ich bin  nilay..ich bin nil

iklimsu

SLM BEN AİLE BİRLEşİMİ İÇİN ALMANCA KURSUNA YAZILDIM AMA SİZİNDE BİLGİLERİNİZDEN YARARLANMAK PRATİK YAPMAK İSTİYORUM PEK Bİşİ BİLMİYORUM AMA ÖĞRETİRSENİZ SEVİNİRİM SİZİ TERCİHİM AYNI CİNTEN OLMAMIZ  RAHATLIK AÇISINDAN şİMDİDEN TEşEKKÜRLER