Tarihi bir ders [itirafname] okumadan geçmeyin!!!

Başlatan | Kubilay |, Ekim 21, 2007, 02:54:18 ÖS

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

| Kubilay |

İstanbul Üniversitesi'nde öğretim üyesi Alman asilli Prof. Naumark ile bir kısım talebesi Boğaziçi�nde geziye çıkarlar. Talebelerden biri prof. Naumark'a su soruyu sorar:

- Avrupa bizi neden sevmez hocam ? prof. Naumark su cevabi verir:

- Çok samimi olarak itiraf edeyim ki, Avrupalı Türkleri sevmez ve sevmesi de mümkün değildir, Asırlardır kilisenin Türk ve İslam düşmanlığı Hıristiyanların hücrelerine sinmiştir. Sebeplerine gelince:

1. Müslüman olduğunuz için sevmez. Ama faraza laik söyle dursun, Hıristiyan olsanız da size düşman olarak bakmaya devam eder.

2.Sizler farkında değilsiniz ama, onlar su gerçeğin farkındadırlar: Tarihten Türk çıkarılırsa tarih kalmaz. Osmanlı arşivi tam olarak ortaya çıkarsa, bugünkü tarihlerin yeniden yazılması gerekir.

3. Avrupa�nın pazarı idiniz. Simdi Avrupa�yı pazar yapmaya başladınız.

4. En az 400 yıl Avrupa'da sırtımızda ve ensemizde at koşturdunuz.

5. Selçuklular Anadolu'yu, Osmanlılar ise orta Avrupa ve Balkanları Haçlı ordusuna mezar ettiler.

6. Sizi silah ile yenemeyenler, sizleri kendilerine

benzeterek hakimiyet sağladılar.önce ahlaki değerlerinizi yıpratmaya başladılar giyiminizden yaşantınıza kadar sonra kendi içinizde sizi bölmeye başladılar A-B-C-D gibi

7. Selçuklu ve bilhassa Osmanlı, İslamiyet uğruna her şeyini feda etmeseydiler, İslamiyet bugün belki sadece Hicaz'da varlığını devam ettirirdi, Kaldı ki Vahhabiliği kuranlar da, İngiliz Dominyon Bakanlığı�nın adamlarıdır. Bati her yerde İslamiyet�i, sapık inançlara kanalize etti.Ama Osmanlı, Asr-i Saadet'i devam ettirdi.

8. Kilise size kin kusmaktadır. Ve sebepleri yukarıdadır.

9. Ben Türkiye'ye geldiğimde 2 üniversiteniz vardı, simdi 19 üniversite var. (O tarihte öyle idi simdi ise çok daha fazla.) Osmanlı zamanında ise her yerde bir medrese vardı tarihinize bakin her medresede bilim eğitimi vardı ilk denizaltını Osmanlının yaptığını çoğunuz bilmiyorsunuzdur belki de ama Avrupa bunu biliyor

10. Sizler, gerçek hüviyetinize döndüğünüz an Avrupa�nın refahı ve medeniyeti yıkılır.Ama sizde bunun olması bu şartlarda çok zor.

11. Yine sizler, Avrupa nın tarihi düşmanısınız ve daima düşman olarak kalacaksınız."

Evet, almasını bilene ders ve ibretlerle dolu bir itirafname...

Arzt

bundan 100 yıl önce dönemin liderleri ( amerika israil gibi ) biraraya geliyor ve büyük ortadoğu projesi için gizli bir ant imzalıyorlar.kendilerine rakip olarak gördükleri ülkeler
1-Japonya
2-ırak
3-suriye vb...
4_Veee TÜRKİYE
Japonyayı alt etme planı hiroşima+atom bombası=sus uyarısı
Irak ı alt etme planı demokrasi bahanesi+Atom bombası bahanesi=işgal
suriye = israil işbirliğiyle baskıcı sus uyarısı

Ve türkiye adamların en çok korktuğu ülke çünkü
1-70 milyon genç nüfus
2-askeri deneyimi fazla
3-konumu kritik vb vb birsürü sebep
peki türkiye ne olacak,nasıl alt edilecek
1-ekonomik bağımlılık
2-iç karışıklık
a)sağ-sol
b)türban-başörtüsü
c)türk-kürd
d)müslüman-gayrimüslim
e)kominist-faşist
vb....
Adamlar kendilerine 100 yıl süre verdiler ve bu sürenin 50 yılı dolmuş bulunuyor pekiii bakın bakaalım hedeflerine ulaşabileceklermi sizce.
Bence ulaşmışlar.

| Kubilay |

bence ise pek sayılmaz gene ne olursa olsun Kurtuluş Savaşı öncesinde M.K. Atatürk ilk olarak Kürtlerden yardım istiyor ve bizle ilk birleşenler onlar oluyor bence böyle bir ülke için 100 yıl az en az 250 yıla ihtiyaçları var ewt senin dediğinde de mantık payı yok deil

Arzt

Alıntı yapılan: | Kubilay | - Ekim 21, 2007, 08:07:47 ÖS
bence ise pek sayılmaz gene ne olursa olsun Kurtuluş Savaşı öncesinde M.K. Atatürk ilk olarak Kürtlerden yardım istiyor ve bizle ilk birleşenler onlar oluyor bence böyle bir ülke için 100 yıl az en az 250 yıla ihtiyaçları var ewt senin dediğinde de mantık payı yok deil

Kürtlere birşey dediğim yok Amerikanın oyunununa gelmeyen bizi kardeş olarak gören kürtleri ben baş tacı yaparım çünkü artık onlarda benim kardeşim olmuştur ama birde amerikanın oyununa gelip kandırılanlar işte onlarki pkk oluyor kahrolsun pkk diyorum.Daha çok yorum yaparım ama daha ilk günlerden uzaklaştırılmak istemem.

| Kubilay |

ewt ii olur daha ilk günlerden uzaklaştırılmak kötü :(