Arkadaşlar almanya aile birleşimi sınavı A1 Sertifikasını Aldım

Başlatan numunem, Kasım 07, 2007, 05:17:45 ÖS

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

fırtına

selam tospi09,
inşAllah sınavdan geçersin iyi geçtiğine sevindim ve basit demişsin kısaca sınavdaki sorular ve yazılı sınav hakkında bilgi verirmisin? teşekkür ederim.
bol şanslar diliyorum  ;)

drakgun

hayir,li olsun arkadasim sen sinava ne zaman girdi  ve sinazdaki sorulardan aklinda kalan varsa birkactane yazarmisin

tospi09

selam fırtına işAllah dediğin gibi olur sınav gerçekten de basitti ben korkuyodum hörenden ama cok basit oldu rahata anladım herşeyi cok açıktı her sınavda değişiyomuş ama ben yine de bahsedeyim mektup yazma bölümündeki konu türkçesini yazıyorum sizin tatil zamanınız şubatta. kış tatili yapıcaksınız  bu tatilde kış sporları hava durumu müseler geziler ve kültür programları hakkında bilgi alıcaksın.hoteller hakkında bilgi isticeksin. işte konu buydu yani basitti cok basit bi dille yazdım bende hemde iyi oldu yani sonra sprechen kolaydı ama bana soru soran kız bilmiyodu ve cok saçma saçma sordu cevap verirken ne vericeğimi şaşırdım ama düzeltip cevap verdim yani oda iyidi kartlar var bende thema sprachkurs ve einkafuen cıktı yani kolay sayılır dı.sonra hören baya basitti.lesen da iyidi orda da mail okuyup cevaplıyosun onunda konusu birinde tatile cıkıyo biri gidiceği yerdeki arkadaşından almasını istiyo onla ilgili bi mail diğeri de birinin doğum günü var cok insan gelecek ve hazırlık yapıcak zamanı yokmuş ve arkadaşına yemek hazırlıyamıcağını söylüyo sadece şarap almasını istiyo işte buda böyleydi yani anlaşılmıcak bi konu yok raha rahat az bişey bilen rahat yapar rahat olun arkadaşlar..

tospi09

hören hakkında bişey yazmadım çünkü her sınavda farklı şeyler çıkıyomuş o yüzden o şanşınıza artık ama basitti korkulucak bişey yok...

tospi09

ebru arkadaşım sende işAllah rahat rahat yaparsın o sınavda işAllah basit gelir sanada sorular ama en önemlisi heyecan yapma sprechende heyecan yapanlar kaldı hep o yüzden rahat ol şimdiden başarılar senden de iyi haberler duymak isterim ona göre

fırtına

Selam tospi09,
vermiş olduğun bilgiler için teşekkür ederim.inşAllah hepimiz de bu sınavdan rahatlıkla geçeriz.bol şanslar diliyorum.

erbek66

slm arkadaşlar ben 03,12,2007 sınava girmiştim sertifikam bugun geldi başarılı olmuşum darısı inşAllah diger  arkadaslara sizin için bol  bol dua  edecegim sorusu olan olursa elimden geldigince yardımcı olmaya calışırım Allaha emanet olun

SkyWaLker

hiç büyütmeyin A1 çok basit....A1'in dipLoması demek sadece kendi ihtiyaçLarını anLatabLirsin yani daha hiç birşey...!

crazyvagrant

Alıntı yapılan: erbek66 - Aralık 12, 2007, 01:47:00 ÖS
slm arkadaşlar ben 03,12,2007 sınava girmiştim sertifikam bugun geldi başarılı olmuşum darısı inşAllah diger  arkadaslara sizin için bol  bol dua  edecegim sorusu olan olursa elimden geldigince yardımcı olmaya calışırım Allaha emanet olun

hayırlı olsun erbek..yanlış değilsem seninle ankara da görüştük..darısı bizlere olsun..

nidal

ya ben de buraya yeni kayıt yaptırdım.herkese merhabalar öncelikle: ben de A1 sınavına gecicem ve gerçekten korkuyorum herkes mektup diyo da şu mektubun içerigini bize açarsanız çok sevinicez.yani en az kaç kelime yazılmalı nasıl bişe olmalı falan filan işte cevaplarsanız sevinirim :)

hilal_gh

gerçekten senin için çok sevindim darısı tüm bekeyenlere ayrıca dileklerin için saol bende 3 haftadır kursa gidiyorum ama ben yaza girecem sınava kursumuz 120 saatlik yaza kadarda kendi imkanlarıma çalışıcam kursatan sonra.ewet dorusun sonuçta sevdiğim insan için çalışıyorum bazen umutsuzluga kapıdığımda akıı gelen şey yanlızca bir amacımın oması: herkeste böye eminim inşAllah dediğin kadar zor değildir sınav.teşekkür ederim paylaşımına

nisanur

tebrik ediyorum erbek66 inşALLAH bizde bigün buraya sertifikamızı aldık diye yazarız hayırlısı ile... inş. en yakın zamanda vizenide alırsınn :) inan senin adına çoook sevindimmm  :)

tospi09

selam arkadaşlar sınavı geçmişim sertifikam bugün geldi cok sevindim ama bi yandan da üzüldüm beklediğim puan değil 70 almışım düşük gelmiş olsun geçtim ya yeter işAllah herkes en kısa zamanda sertifikamı aldım yazar buraya şimdiden başarılar herkese Allah yardım etsin...

nidal

sınavlar ayda bi defa yapılmıyo yani önceden öleydi ama çok talep oldugu için ayın basında ortasında ve sonunda olmak üzere 3 defa yapılmaya başlandı.sevgili arkadasım lehrerinx , yazını gördügüm için belki işine yarar diye bilgi vermek istedim.ben kursa gidiyorum ve sınıf arkadaslarımla bu konuyla ilgili sürekli arastırma yapıyoruz.daha farklı bilgiler elde edersem yine yazarım size şimdilik iyi akşamlar....

adntkn

Alıntı yapılan: SkyWaLker - Aralık 12, 2007, 05:41:29 ÖS
hiç büyütmeyin A1 çok basit....A1'in dipLoması demek sadece kendi ihtiyaçLarını anLatabLirsin yani daha hiç birşey...!
arkadaşım sınav çok basit demişsin ama herkese göre değişir bu. insanlar çok basitmş diyerek hafife alabilir. hç bilmeyen için o kadar basit değil.sonuçta yabancı bir dili anlamaya çalışıyorsun. 1 kelime bile geçip kalmanı etkileyebiliyor. 

khoLpa$aLı

arkadaşlar sertifikasını alanlara hayırlı olsun ama unutmayın dersler bitmedi daha çok çalışmamız lazım gercekten almanca öğrenmek isteyenlere bu forum bağımlılık yapıyor bence sınava girecek arkadaşlarada Allah kolaylık versin başarılar.

SPRİTE

Selam arkadaşlar!
  Bende 11-01-2008 tarihinde  izmir'de sınava girdim.Sınav sonuçları kaç günde elimize geçiyor? Yardımcı olursanız sevinirim.
  Herkese bol şans Allah yardımcımız olsun.