Almanca A1 Aile Birleşimi Sınavına Girenlerin Tecrübeleri

Başlatan mavigece, Kasım 07, 2007, 06:48:03 ÖS

0 Üyeler ve 2 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

galyalı

arkadaşlarrrr bana bakınn işi varsaa gelemiyosa türkiyeye meçburr vize veriyolarr tarihhte varsaa belediyedenn oranın meçburr o tarihtee vermesi gerekk anladınnızmııı baka yolu  yokkk vercekk vizeyii

galyalı

sayınn türk milleti bunların bizee yapacaklrıı buu açıktaa buuu ya bu ya buu gerisi size kalmışş bnden bu kadarr sorusu olan varsa yazsın

galyalı

kalebodurr böee bişeyy yokk tamam senin arkadaşınnın işi varsaa gelmek meçburiyetinde deyill seni isteklee alırr yanınaa anladınn sende orda evlenirsinn anladınn kardeşşş

galyalı

habidee evett türkümm tabee başlamışlarr bi kanunaa ama açıkk varr size bunu sölüyorumm sorun yokk atla deve deyill okkk

galyalı

vee istemyorlarrr  almancaaa anladınızmıı şimdiii alooooo sayınn türk miiletii

Kalebodur

Anladımda, evlenmişlere ne çaren var? Onlar nasıl getirecek?

NAMEKANIM

arkadaşlar rica ediyorum yanlış bilgi vermeyin insanlara,bu insanlar gezmeye tatile gitmiyorlar oraya,yuva kurmaya gidiyorlar,ve yaşamlarını orda sürdürecekler,yanlış bilgi veripte insanların kafalarını karıştırmayın rica ederim

galyalı

kazanalar gider kaybenler hakemeyee verir vizeyi alırrr

galyalı

hangi yanlış cevap sölesenee bana herkess kazancek diyee garantii varmıı sölee

Kalebodur

Doğru, mahkeme yolu açık. Ancak inanın bana, biraz olsun kapasiteniz ve tabikide okuma yazmanız varsa, sertifikayı alıpta başvurun. İşi mahkemeye bırakırsanız...

galyalı

görülmezz ool sınavaa girr tabeee bencee okumaa yazmaa tabiki bilcenn kardeşş

NAMEKANIM

yani sen şimdi diyorsun ki;türkiye de olanları almanyadakiler istek yapsın turist olarak ve nikahı orda yapsınlar,sorun kalmıyor diyorsun ,doğru mu anlamışım (galyalı)

khoLpa$aLı

evet basit bir sınav ama iyi hazırlanmak lazım herkese bol şans kolay gelsin.

galyalı

ben bişeyy demiyorumm artkk kesinn biri cıkkecc genee bişeyler yanlışş falan dicekk neysee iyi gecelerr kafanızın bi yerinde kalsınn genee kib bo şanşlar herkesee

galyalı

habidee sakınn ankara girmeyinn kib

khoLpa$aLı

galyalı lütfen biraz düzgün yazda anlayalım

dero

25 ocakta istanbulda sınava giriyorum arkadaşlar.mektup konusunda kendime hiç güvenmiyorum açıkçası ama diğer aşamalardan başarılı olacağıma inanıyorum Allahın izniyle.sınava hazırlanan tüm arkadaşlara başarılar diliyorum.Allah yar ve yardımcınız olsun