Almanca A1 Aile Birleşimi Sınavına Girenlerin Tecrübeleri

Başlatan mavigece, Kasım 07, 2007, 06:48:03 ÖS

0 Üyeler ve 2 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

mavi_deniz

Alıntı yapılan: nisanur - Ocak 20, 2008, 01:33:26 ÖÖ
mavi deniz tebrik ediyorumm canımm
teşekkür ederim arkadaşımmm...
sağolasınn.........:):):)

suzan

sınavı kazanan arkadasları tebrık ederım mavıdenız ,ordulu  :) panık yapmayın sınav hayatın sonu degıl ama basaracagınıza ınanın  herkese bol sannsssssssss orda cok lazım olacak... : ;)

ordulu

teşekkürler suzan
asıl yükü şimdi hissediyorum üstümde..
ben kendim hazırlandım sınava ilk girişimde kaybetmiştim,bu ikinci girişimdi..
yinede kendimi daha iyi hazırlayabilirdim diyorumm..
eksiklerinin olduğunu bilmek ve bununla yaşamak çok ağar gerçekten

suzan

asıl sımdi baslıyor hayat bizim ıcın umarım herkesin diledigı gerceklesır hayallerımıze kavusuruz yolumuz acık olsun Allah gonlumuze gore versın aaminnnnnn ;)

serseri_61

Merhaba arkadaşlar,Ordulu kardeşim bu zamana kadar kursa falan gitmemişsin sanırım kendim çalıştım diyorsun ve kazanmışsın tebrik ediyorum.Çalışma metodunu öğrenebilirmiyiz acaba,nasıl hazırlandın,bende ocak 16 da girdim sınava haber gelmedi henüz ama pek umudum yok bakalım ne olacak ikinci sınavın yolu görünüyor gibime geliyor.Açıklama yaparsan sevinirim kardeş.Bu arada bende Trabzondan.şimdiden teşekkürler...

mavi_deniz

suzan kardeş teşekkür ederim ii dileklerin için:):)

supeu

Merhaba,doğru yere mi yazıyorum bilmiyorum ama yardımcı olurdsanız sevinirim yaklaşık bir senedir Almanyada üniversite okumak için çaba sarfediyorum işte oraya gitmek için para biriktiriyorum kursa gitmeye çalışıyorum vs.Orada üniversite okumak istiyorum çünkü alanımda(Makine) en iyi eğitimin orada verildiğini düşünüyorum.Ama gel gelelim almancam sıfır hatta eksi seviyelerde:DForumda harflerden başlayayım dedim ama bi sıkıntı var kelimeleri okuyabilmem için harflerin okunuşunu bilmem gerekiyor.Ör:ingilizcede a harfini "ey" diye okuruz,ama almancada nasıl ki?Böyle oluncada kelimeleri okuyamıyor ve ne ezber yapabiliyorum ne de gramer çalışabiliyorum.Anladığım kadarıyla(umarım yanlış anlamışımdır)sınav çok zor,taximde daad var bilen arkadaşlar vardır orayla konuştum şartları anlattılar sanırım beni tek zorlayan bu sınaw olucak ne yapmam lazım nereden başlamam lazım,bi çare,şimdiden çok teşekkürler.

eebru

slm..almancasözlük.com   dan kelime teleffuzu dinleyebilirsin

ordulu

Alıntı yapılan: serseri_61 - Ocak 20, 2008, 10:26:23 ÖS
Merhaba arkadaşlar,Ordulu kardeşim bu zamana kadar kursa falan gitmemişsin sanırım kendim çalıştım diyorsun ve kazanmışsın tebrik ediyorum.Çalışma metodunu öğrenebilirmiyiz acaba,nasıl hazırlandın,bende ocak 16 da girdim sınava haber gelmedi henüz ama pek umudum yok bakalım ne olacak ikinci sınavın yolu görünüyor gibime geliyor.Açıklama yaparsan sevinirim kardeş.Bu arada bende Trabzondan.şimdiden teşekkürler...

serseri 61.. Ben ilk sınava 13 kasımda girmiştim ve sınav hakkında detaylı bilgiye sahip değildim,sınava yoğunlaşmamıştım...sana tavsiyem şimdilik sınava odaklanman..bunu nasıl yapacaksın:forumda sınav hakkında detaylı bilgi var..şimdiden kolay gelsinn.

galyalı

slmmm millett bende markara olsun diye girdim valla makara olduu komikk insanlarr almanlar peki kazandınmı tabee kazandım hiç bi şey sormuyolarr normall sorularr başka bişey yokk kafanıza takmayınn bilgi verirrim

NAMEKANIM

nasıl yani, o zaman iyi almanca biliyorsun herhalde kazandığına göre

galyalı

habide rahat davranın ilgilenmeyinn sadece cevap verinn yeterr okull almancası benimkii valla

galyalı

NAMEKANIM BİLMEM LAZIMM DEYİLL MECBURDA DEYİLSİNKİİ NEE YAPTINA BAGLII RAHAT OL YETERR BİşEY YOKMUş GİBİ YAPP SENDE BEN ÖLEE YAPTIMM VALLA Bİ KIZZ KARşIMDAA BİşEYLERR SORDUU İSİM NERDN GELDİN İşİN NEE FALN FİLNN BİşEYY YOK BENCE BİDE SİNAVV YAZILI YAPIYORLAR şIKLI..

galyalı

NAMEKANIM TABEE SENİ BİLEMEM AMA BNCE KOLAYY OKULL ALMANCAM İYİ O ZAMAN BAşARILAR

NAMEKANIM

walla tebrik ederim seni..ben daha başlamadım kursa şubat 10 yada 15 de başlıcam,ama forumda yazılanları okudukça çok stres oluyorum.inşAllah başarırım .gerçi kursa gitmeyi hiç istemiyorum kitap alıp evde çalışmayı daha çok istiyorum ama başarabilirmiyim bilmiyorum,,bakalım görecez,Allah herkesin yardımcısı olsun

galyalı

BİDE TAVSİYEM TÜRKİYE DE EVLENMEYİNN BENDEN BU KADARR TİYO YETERR KURNAZZ OLANN ORDA EVLENİRRR

galyalı

BRAWOOO SANA KURSS İşş DEYİLL AKILII OLANN KAFASINI  ÇALşTIRIR BRAWOOO PEKİİ EVLENMEK İSTİYENLER BENDEN TİYOO ALSINN Bİ DAHA SÖLÜYORUM TRDE EVLENMEYİNN SAKINNN İSTEDİKLERİİ BUU ZATENN ALMANLARINN OK