Almanca A1 Aile Birleşimi Sınavına Girenlerin Tecrübeleri

Başlatan mavigece, Kasım 07, 2007, 06:48:03 ÖS

0 Üyeler ve 2 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

tuu_ba

eın bıssıen nasıl okunuyo bıraz demek dımı

yalcin55

Alıntı yapılan: tuu_ba - Mayıs 14, 2008, 09:14:18 ÖS
tamam yalcında Sehr Herte Gerren bu ne ya bıtek sehr anladım:) kızcan belkı ama ben bunu Sehr geehrte Damen und Herren dıe bılıyodum bunun sonuna da mıt freundlıchen grussen yazıyoruz dımı
ya ksura bakma senin yazdıgın dogru ben sınava girdikten sonra daha bakmadım hiç almancaya yazım hatam var ama dediğim gibi sonunda ki zaten mit freundlichen grüssen demek ne demek biliyo musun arkadasca samimi duygularımla manasına geliyo resmiye bunu yazamassın ama

tuu_ba

karakartalali

Alıntı yapılan: tuu_ba - Mayıs 14, 2008, 09:09:51 ÖS
ya sız sınava kursun kalem goturdunuzmu yada tukenmez kalemle mektupta yanlıs yazarsak napcaz
kurşun kalem kullanmak yasak,fakat yanlış yaptığınız şeyin üstünü karalayabiliyorsunuz, o yönden şüpheniz olmasın.

tuu_ba

e o zaman resmı kurum ve resmı kısılerde mektubu nasıl bıtırcez

yalcin55

Alıntı yapılan: tuu_ba - Mayıs 14, 2008, 09:20:17 ÖS
e o zaman resmı kurum ve resmı kısılerde mektubu nasıl bıtırcez
können sie mir helfen?
bitte anworten sie mir schnell

kadriye_01

slm müzikisyen sınavı geçmişsin tebrikler ben hüseyini çok merak ettim acaba bilgin varmı cvbın için şimdiden tşk

tuu_ba

yalcın yanı yazdıgımız kısıye sonda selam sabah yok oylemı:) yazııık:)))

yalcin55

eee tuba sanki onların cok umrunda bizim yazdıgımız selamlar :) sen kendini tanıtmayı aldın mı bak ich heisse cok kaba oluyomus yani tavsiye edilmiyo kibar olanı Meine Name ist oolanı bide bu cok önemli ben girdigimde yanımdakilerin elleri titriyodu ses tonunu görmeliydin sanki idam edecekler onları ama ben rahattım ve söylediklerimin hepsini rahatca söyledim buna cok önem veriyolar.düsünebilirsin yanlıs da cevap verebilirsin ama dediğim gibi almanca konusabildigini onlara hissettirmen lazım

muzikisyen

slm kadriye  teşekkürler.74 aldı  hüseyin ve  herkes  gecti.18  de  18 yani.darısı  tüm  arkadaşların başına.

tuu_ba

tamam yalcın bu bıssıen nasıl okunuyo ve anlamı bırazmı demıstım

yalcin55

evet ein bissien biraz demek ve son tavsiye bilmediğin hiç bi cümle,yazı yazma bildiklerini yap Allah senin ve tüm sınava gireceklerin ve tüm vize bekleyenlerin yardımcısı olsun sınav hikaye ya asıl iş vizede,sınavı gecinde görürsünüz zor kısmı ;) 

tuu_ba

amın ınsAllah     ya alman vatandası eslerının vızesı hemen cıkıyomus dıye duydum

yalcin55

Alıntı yapılan: tuu_ba - Mayıs 14, 2008, 09:37:57 ÖS
amın ınsAllah     ya alman vatandası eslerının vızesı hemen cıkıyomus dıye duydum
sadece söylenti şansın varsa hemen cıkar yoksa ugrasırsın Allaha sükür benim işler yolunda gidiyor bakalım ne olaxcak sonumuz Allah hepmizin yardımcısı olsun

tuu_ba

sımdı artık oradan gırıs yapılıyomus burdanda gırıs yapıldıktan bıkac gun sonra vıze ıcın gıdılıyomus boyle olunca hemen verıyolarmıs banada hemen verıceklermıs gıbı gelıyo nedense:) ah su sınavı bı gecsem vızem nekadar surerse sursun beklerım ama yeterkı gecıyım ya:(

limonn

tuba tülkenmez gerekli orada ve bu doğru bir uygulama kimse oynayamaz kağıdınle

limonn

birde o kadar sıkıntı edip sertifika alıyosun memur öylesine bakıp koyuyo bi köşeye farlı eksik evrak veya terslik çıkıyor sonradan o kadar önemsiz oluyoki inan rahat ol biraz gelisi kolay