Almanca A1 Aile Birleşimi Sınavına Girenlerin Tecrübeleri

Başlatan mavigece, Kasım 07, 2007, 06:48:03 ÖS

0 Üyeler ve 3 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

kirsehir7

Alıntı yapılan: DOĞANAY - Mayıs 14, 2008, 05:44:26 ÖS
Alıntı yapılan: burcukafadar - Mayıs 14, 2008, 04:35:52 ÖS
Alıntı yapılan: DOĞANAY - Mayıs 14, 2008, 11:24:34 ÖÖ
burcu sanada teşekkür ederim ayrıca benim eşim alman vatandaşı o yüzden vizeden korkmuyorum açıkçası ama sana öyle bi soru sormaları garibime gitti ???
benimde garibime gitmedi değil ama o soruyu sadece bana değil, vize başvurusu yapan tüm bayanlara soruyorlar diye biliyorum. çünkü benim diğer arkadaşlarımada sormuşlardı.
hımm.. burcu sen Almanyadamısın şuan? sınava gireli nekadar oldu?
burcu almanyada degil.oda daha vize bekleyenlerden.kendisi ofline oldugu icin cvp verdim.

karakartalali

Alıntı yapılan: özlem_özlem - Mayıs 14, 2008, 12:02:02 ÖS
ya alı senı gordum ben sabah :) sızın mektup yıne ıyıymıs bızımkı acayıp karısıktı senınkındendı benım calıstıklarım keske bende olsaydı cekerdım hemen kendıme olurdu:( neyse hayırlıs olsun arkadaslım ınsAllah yaa kazanırız da yarın sonuc gelır amın...
senin mektup konusu neydi?:)

DOĞANAY

Alıntı yapılan: kirsehir7 - Mayıs 14, 2008, 05:48:15 ÖS
Alıntı yapılan: DOĞANAY - Mayıs 14, 2008, 05:44:26 ÖS
Alıntı yapılan: burcukafadar - Mayıs 14, 2008, 04:35:52 ÖS
Alıntı yapılan: DOĞANAY - Mayıs 14, 2008, 11:24:34 ÖÖ
burcu sanada teşekkür ederim ayrıca benim eşim alman vatandaşı o yüzden vizeden korkmuyorum açıkçası ama sana öyle bi soru sormaları garibime gitti ???
benimde garibime gitmedi değil ama o soruyu sadece bana değil, vize başvurusu yapan tüm bayanlara soruyorlar diye biliyorum. çünkü benim diğer arkadaşlarımada sormuşlardı.
hımm.. burcu sen Almanyadamısın şuan? sınava gireli nekadar oldu?
burcu Almanyada degil.oda daha vize bekleyenlerden.kendisi ofline oldugu icin cvp verdim.
teşekkür sen peki?

kirsehir7

ben almanyadayim.21 mayista girecegim sinava almanyada girecegim.

ılkay

AZ ONCE KARGONUN SITESINE GIRDIM..KARGOM YOLDAYMIS,,AMA DAHA GELMEDI..ALLAH IM BANA YARDIM ET..VE HERKESE

tuu_ba

slm arkadaslar ozlem nezman gelcen ya pek acıklamamıssın uykusuzluk yorgunluktan heralde 1,mektup konusu neydı? 2,hangı kartlar cıktı? 3,formda neler vardı? 4,horende en son soylenen sıklar mı dogruydu? 5,neyı hecelettırdıler? 6,cıkan kartların ustunde eınkaufen,essen,trınken yada baska bısey yazıyomuydu yanı onların ıstedıgı sekıldemı soru sordun yoksa kendı ıstedıgın gıbımı? 7,kurdugun cumlelerı yazarmısın?    bunların hepsını madde halınde ıstıyorum:) en kısa zamanda okıs mı?cunku bugun okumam lazım bılıyosun sınava bırgun kaldı hadı kolay gelsın yazmakta sakın atlama haaa:)

burcukafadar

Alıntı yapılan: ılkay - Mayıs 14, 2008, 07:04:14 ÖS
AZ ONCE KARGONUN SITESINE GIRDIM..KARGOM YOLDAYMIS,,AMA DAHA GELMEDI..ALLAH IM BANA YARDIM ET..VE HERKESE

slm ilkay, öncelikle hayırlısı olsun. ama mesajları büyük harfle yazmak yasak. haberin olsun ;)

ılkay

bılmıyordum ya..ozur dılerım

ılkay

werdermm

Alıntı yapılan: DOĞANAY - Mayıs 14, 2008, 12:20:03 ÖÖ
werdermm arkadaşım bişey sorcam sen sınava katıldın bilirsin bu sınavda başı örtülü olan arkadaşlara muamele farklımı oluyo yani küçümseme ve gıcıklanma gibi bi durum oluyomu ben birinden öyle birşey duydumda merak ettim açıkçası çünkü bende kapalıyım
öyle birşey yok arkadaşım.

DOĞANAY

Alıntı yapılan: werdermm - Mayıs 14, 2008, 07:24:59 ÖS
Alıntı yapılan: DOĞANAY - Mayıs 14, 2008, 12:20:03 ÖÖ
werdermm arkadaşım bişey sorcam sen sınava katıldın bilirsin bu sınavda başı örtülü olan arkadaşlara muamele farklımı oluyo yani küçümseme ve gıcıklanma gibi bi durum oluyomu ben birinden öyle birşey duydumda merak ettim açıkçası çünkü bende kapalıyım
öyle birşey yok arkadaşım.
teşekkürler burcu arkadaşımda aydınlattı sağolsun

tuu_ba

Sie möchten mit ihrer Freundin Nina am Wochenende zusammen deutsch lernen.
-Wann haben Sie zeit?
-Wo wollen Sie sich treffen?
-Was wollen Sie am abend noch zusammen machen?

Lıebe Nına,
ıch habe am Wochnende Freızeıt und mochte zusammen Deutsch lernen.Wir können uns bei mir oder bei dir treffen?ıst das okay für dich?Ich warte auf deıne Antwort
Herlıche Grusse

arkadaslar dogrumu yazmısım lutfen yanlıslarımı duzeltın cevabınızı beklıyorum

tuu_ba

ozlem bıseydaha sorcam meıne dıye baslayınca hoslarına gıdıyo demıssın nasıl anlamadım acıklarmısın

tuu_ba

yalcin55

güzel mail yazmıssın bence ama daha iyi olabilrdi,güzel puan alırsın

yalcin55

Alıntı yapılan: tuu_ba - Mayıs 14, 2008, 08:01:02 ÖS
Sie möchten mit ihrer Freundin Nina am Wochenende zusammen deutsch lernen.
-Wann haben Sie zeit?
-Wo wollen Sie sich treffen?
-Was wollen Sie am abend noch zusammen machen?

Lıebe Nına,
ıch habe am Wochnende Freızeıt und mochte zusammen Deutsch lernen.Wir können uns bei mir oder bei dir treffen?ıst das okay für dich?Ich warte auf deıne Antwort
Herlıche Grusse

arkadaslar dogrumu yazmısım lutfen yanlıslarımı duzeltın cevabınızı beklıyorum
arkadasım giris cok güzel ich habe am Wochenende Freizeit demişsin buda cok güzel ,bulusma yeri söylesen daha iyiydi yani wir können uns mein Haus oder dein Haus treffen,sonra bu cümleyi kullanabilrdin,ist das eine gute İdee? sonra kapanısı böyle yapabilirdin
bitte anworte mir schnell
mit freundlichen grüssen
ama seninkide güzel yani bence 20 nin üstünde puan alırsın

tuu_ba

ahhh nerdeeee keske alabılsem bu kadar yazabıldıgıme hayret ettım:)cuma sınavım var sen atlattın heralde yalcın