Almanca A1 Aile Birleşimi Sınavına Girenlerin Tecrübeleri

Başlatan mavigece, Kasım 07, 2007, 06:48:03 ÖS

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

werderm

15 şubat cuma günü girdim sınava.bu arada 81 almışım:)

kesmeşeker

Alıntı yapılan: schwarzengel - Şubat 18, 2008, 11:19:15 ÖS
parayı yatırmadan önce bende senin gibiydim.kaç sefer aradım izmiri emin olmak için.evet verdikleri hesap numarasına yatırıyorsun parayı.bana da aynı şeyi söylemişlerdi.bende gittim yatırdım bankaya ve dekontu fax ladım.bazı faxlar silik çıkıyormuş karşı tarafa.ben dayımın ordan yollamıştım o söyledi.tekrar bankaya gittim.anlattım silik oluyormuş diye. ordan bana tekrar dekont hazırladılar ama saman kağıtları oluyorya onlara.onlarda daha belirgin.ama emin olmak için tekrar aradım izmri ismimi sordu söyledim.tamam gelmiş 10 marta 9:30 da sınava gireceksin dediler rahatladım.sende tekrar bi sor olmazsa rahatlamak için.umarım yararlı olmuştur.
çok teşekkür ederim. ama ben dekontu faxlamadım telefonla öğrensem yeterli olur heralde

schwarzengel

bana faxlamalısın demişlerdi.ara sen kendini garantiye al.

werderm

ya arkadaşlar alman vatandaşına maaşının illede şu kadar kazanacaksın diye bi şart varmı?bilen varmı bu konuyu?

kesmeşeker

Alıntı yapılan: werderm - Şubat 19, 2008, 08:42:15 ÖS
ya arkadaşlar alman vatandaşına maaşının illede şu kadar kazanacaksın diye bi şart varmı?bilen varmı bu konuyu?
alman vatandaşında maaş sorunu olmuyo sanırım. ben de sormuştum bana öyle dediler:)

schwarzengel

bende tam bilmiyorum ama önceden baş vuran bir arkadaşın dediğine göre çiftlerin geçinebilmesi için en az 1.100€ olmalıymış galiba. ???

kesmeşeker

Alıntı yapılan: schwarzengel - Şubat 19, 2008, 08:37:13 ÖS
bana faxla dememişlerdi, hepsi kendine göre bir uygulama yapıyor :-/

schwarzengel

Alıntı yapılan: kesmeşeker - Şubat 19, 2008, 08:54:36 ÖS
Alıntı yapılan: schwarzengel - Şubat 19, 2008, 08:37:13 ÖS
bana faxla dememişlerdi, hepsi kendine göre bir uygulama yapıyor :-/
haklisin öyle galiba denilenler pek birbirini tutmuyor.her kafadan bir ses çıkıyor.

werderm

valla bilmiyorum,sertifikayıda aldım.bide maaş sorunu çıkartırlarsa yandık.eşim alman vatandaşı.benim bildiğime görede alman vatandaşından böyle bişey istenmiyor.ama bunların sağı solu belli olmaz.

şavin

BEN 7 Cİ AYDA BAş VURDUM SONRA DİL KANUNU ÇIKTIGI İÇİN 7 AY DA GELDİ HERKESE ALLAH YARDIMCI OLSUN BAşARILAR SINAVA GİRECEK ARKADAşLARA

nisanur

nasıl yani sınavdan sonramı 7 ay sürdü anlamadım

şavin

HAYIR BEN 7 AYDA BAş VURDUM SONRA KAGIT GELDİ DİL BİLMEN LAZIM DİYE KURSA GİTTİM SINAVA GİRDİM SERTİFİKA GELDİ ONDAN SONRA FAXLADIM YANİ BENİM Kİ UZUN SÜRDÜ 7 AY GİBİ SÜRDÜ VİZENİN GELMESİ

23angel

arkadaslar bankaya para yatırdıktan sonra o dekontu faxlammamızmı lazım bana oyle bırsey denmedı ben ankarada sınava gırecegım mart 5 de .....

23angel

Alıntı yapılan: ilkveson58 - Şubat 16, 2008, 07:55:28 ÖS
ben gırdım ve 6 puanla sınavı kaybettım 3 matta yıne gırıyorumm Allah hepımıze kolaylık versın-*

merhaba arkadasım bende ılk defa 5 martda sınava gırecegım sınavdan sonra sorularla ılgılı eger bızlerı bılgılendırırsen cok sevınırım sana basarılar sımdıden Allah yardımcın olsunnnn......ben evde kendım calısıyorum unıversıtede almanca gordum ıyı sevıyede ıngılızcem var ama genede korkuyorum ve uzun suredırde turızmle ılgılenıyorum.....ben mektup bolumunden korkuyorummmmm....eger bızı bılgılendırırsen sevınırım tesekkurler sımdıden....

schwarzengel

Alıntı yapılan: 23angel - Şubat 21, 2008, 03:04:15 ÖS
arkadaslar bankaya para yatırdıktan sonra o dekontu faxlammamızmı lazım bana oyle bırsey denmedı ben ankarada sınava gırecegım mart 5 de .....

bende izmirde gireceğim izmiri aradım ne yapmalıyım dedim adını,soyadını,dt,dy,il,ilçe,tl numarananı dekontun üzerine yaz faxla dediler bazı arkadaşlara öyle birşey söylememişler.

schwarzengel

benim tavsiyem tekrar ara kendini garantiye al
sınavın boşa gitmesin

23angel

arkadaslar ben ankarada sınava gırecegım ve randevu alırken bankadan pın numarası aldım ve onu kullanarak konustum sızde boyle mı aldınız randevuyu bana parayı bankaya yatırmam gerektıgını soyledıler ama faxlamam konusunda bırsey soylenmedı aramamdan sonra bes gun ıcınde yatırın dedıler ben uzun uzun konustum....ama bırsey denmedı sız normal arayarakmı basvurdunuz pın numarası ıstedıler mı sızden....