Almanca A1 Aile Birleşimi Sınavına Girenlerin Tecrübeleri

Başlatan mavigece, Kasım 07, 2007, 06:48:03 ÖS

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

23angel

[/quote]
bende izmirde gireceğim izmiri aradım ne yapmalıyım dedim adını,soyadını,dt,dy,il,ilçe,tl numarananı dekontun üzerine yaz faxla dediler bazı arkadaşlara öyle birşey söylememişler.
[/quote]
benım telefonda o bılgılerımı aldılar hepsını soyledım..... sanada sormuslarmıydı telefonda da ....yoksa dekontamı yazmanı ıstedıler sadece...

hakan001

arkadaşlar ben bununla 3 kere sınava girdim.2 kaybettim ama 3 sınavımın sonuçları buün yarın gelir.arkadaş öncelikle türkiye iş bankasına 21 ytl yatırıyorsunuz yatırdıktan sonra size dekont verecekler dekonta pin numarası yazıyor sizde randevu telefonunu arayacaksınız sizden pin numarası isteyecekler sizde vereceksiniz ondan sonra bilgileriniz istenecek ve sonunda akbank 120 ytl daha para yatıracaksınız size hesap numarası verecekler o hesaba işte bu kadar.İnşAllah herkes sevdiğine kavuşur...

wersader

merhbalar şuanda a1 sınavının yazılı bölümünden çıktım saat 4.30da sözlü bölümüne gireceğim.. çok heyecanlıyım..
sorular baya kazıktı :)
Allah hepimizin yardımcısı olsun

schwarzengel

Alıntı yapılan: 23angel - Şubat 22, 2008, 12:34:12 ÖÖ

bende izmirde gireceğim izmiri aradım ne yapmalıyım dedim adını,soyadını,dt,dy,il,ilçe,tl numarananı dekontun üzerine yaz faxla dediler bazı arkadaşlara öyle birşey söylememişler.
[/quote]
benım telefonda o bılgılerımı aldılar hepsını soyledım..... sanada sormuslarmıydı telefonda da ....yoksa dekontamı yazmanı ıstedıler sadece...

[/quote]
yazılanlara bakılırsa herkesden farklı şeyler istemişler.telefonda oturduğum yeri sordu,adımı,soyadımı sordu.başka yapmam gereken varmı dedim.parayı yatırın dekontun üzerine tekrar bilgilerini yaz gönder dedi bukadar.bazılarından pin istedilerse oradan bildgilere bakarız diye faxlayın dememiş olabilirler.
hakan001 arkadaş 21 ytl demiş ama bana demediler ben yatırmadım.bilgileri göndrdikten sonra aradım.tamam kaydınız yapıldı dedi.
gerçi numarayı biliyorsundur ama ben aradığım yeri yazayım.
izmir:o2324895687-103 burda Ferfan diye biri çıkıyor.bana o söyledi.onun işi olunca başka biriside çıkabiliyor.

schwarzengel

Alıntı yapılan: wersader - Şubat 22, 2008, 11:54:27 ÖÖ
merhbalar şuanda a1 sınavının yazılı bölümünden çıktım saat 4.30da sözlü bölümüne gireceğim.. çok heyecanlıyım..
Allah yardımcın olsun kardeş.tüm sınava girenlerin yardımcısı olsun.inşAllah geçersin.tüm arkadaşların kazanmalarını gerçekten çok istiyorum.sadece bizim ülkemize bu kural.görsünler bakalım geçiyoruz mu geçemiyoruz mu.
sınavdan sonra bizi bilgilendirirsen seviniriz.

SM

volkan nerelerdesin?Sınavın nasıl geçti?Sınava giren arkadaşlar umarım hepiniz kazanırsınız

kesmeşeker

Alıntı yapılan: wersader - Şubat 22, 2008, 11:54:27 ÖÖ
ben de dün sınavdaydım 4te sözlü sınava girdim, dinleme baya zor geldi bana :( mektup kolaydı korkulacak gibi değil ama dinlemeye iyi çalışın arkadaşlar hepinize başarılar

hakan001

arkadaşlar sınavıkazandım başınıza.

hakan001

sınavı kazandım darısı başınıza arkadaşlar...

schwarzengel

Alıntı yapılan: hakan001 - Şubat 23, 2008, 04:13:45 ÖS
tebrik ederim.tez zamanda sevdiğine kavuşman dileğiyle.sağol,darısı benim ve sınava girece olanların başına.sınav hakkında bizi bilgilendirir misin? sana çıkan mektup,kelimeler vs. nelerdi?

efekentli_09

Alıntı yapılan: hakan001 - Şubat 23, 2008, 04:13:45 ÖS

Tebrik ederim hakan ama yaptın yine yapacağını be. Baksana yine aynı mesajı 2 kez yazdın ;D

hakan001

çok heyecanlıyım arkadaşım bende heyecandan ne yaptığımı bilmiyorumm...

hakan001

alman konsolosluğa sertifikayı nasıl teslim edeceğiz.Elden mı yoksa kargoyla mı teslim edeceğiz...Bilgisi olan arkadaşımız varsa beni bilgilendirirse sevinirimm.

efekentli_09

Alıntı yapılan: hakan001 - Şubat 23, 2008, 04:51:52 ÖS
alman konsolosluğa sertifikayı nasıl teslim edeceğiz.Elden mı yoksa kargoyla mı teslim edeceğiz...Bilgisi olan arkadaşımız varsa beni bilgilendirirse sevinirimm.

Sen önce de bakem ;D  Vize için önceden başvurmuşluğun var mı konsolosluğa

kesmeşeker

dün sınava giren başka kimse yok mu arkadaşlar? daha önceden biri yazdı mı bilmiyorum ama sınav 2 aşamalı oluyor ve baya uzun sürüyor (benim gibi istanbul dışından gidecek olanlara duyrulur) 11de sınava girdik 1,5 saat sürdü bunda dinleme okuma ve yazma sınavı yapılıyor. daha sonra ben 4 te konuşma sınavına girdim o da 15 dakika falan sürüyor. bayağı zamanalıyor yani :-\ önceki sınavlar da böyle miydi yoksa bu uygulama ilk mi?

hakan001

evet ben önceden başvurmuştumm.

efekentli_09

Alıntı yapılan: hakan001 - Şubat 23, 2008, 08:35:00 ÖS
evet ben önceden başvurmuştumm.

Kardeş ben o zaman bi şey demiyom. Çünkü ben A1 alınca yaptım başvurumu ama sitede geçmiş konularda yığınla cevap bulabilirsin yada istersen Konsolosluğa ara Pazartesi