Almanca A1 Aile Birleşimi Sınavına Girenlerin Tecrübeleri

Başlatan mavigece, Kasım 07, 2007, 06:48:03 ÖS

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

koray_efe_7

OLEYYYYYY KAZANMIşIMMMMM  :)  ne kadar güzel bi duyguymuş ya 71 almışım. sağolun arkadaslar iyi niyetiniz için dualarınız için. inşAllah herkez böyle güzel haberlele burya gelir.

koray_efe_7

Azmin Zaferi bu olsa gerek Çalışan Kazanır... Dilerimki sınava girmeyen arkadaslarda biran önce bu sınavı kazanır ve sevdiklerine kavusur..Dualarımız sizinle..

dinar

koray_efe_7 tebrik edrim seni darısı sınava girenlere

koray_efe_7

tskrler dinar . AMİN inşAllah herkez kazanır

burcukafadar

Alıntı yapılan: koray_efe_7 - Temmuz 01, 2008, 09:56:09 ÖS
OLEYYYYYY KAZANMIşIMMMMM  :)  ne kadar güzel bi duyguymuş ya 71 almışım. sağolun arkadaslar iyi niyetiniz için dualarınız için. inşAllah herkez böyle güzel haberlele burya gelir.
hayırlısı olsunn..
darısı vizendede böyle güzel habere inşAllah

koray_efe_7

Tesekkürler Burcu saol arkadasım insAllah vize sevincimizide bigün burda paylaşmak nasip olur.

duygu_0354_duygu

Alıntı yapılan: koray_efe_7 - Temmuz 01, 2008, 10:01:56 ÖS
Azmin Zaferi bu olsa gerek Çalışan Kazanır... Dilerimki sınava girmeyen arkadaslarda biran önce bu sınavı kazanır ve sevdiklerine kavusur..Dualarımız sizinle..
koray arkadaşım hayırlı olsunnnnnn....
çok sevindimmm :)
inşAllah bütün işlemlerin bukadar güzel gelişirrr.

koray_efe_7

Teşekkürler Duygu  güzel dileklerin için  inşAllah arkadaşım :) 10 temmuza randevu aldım bakalım artık.

karakartalali

Alıntı yapılan: koray_efe_7 - Temmuz 01, 2008, 09:56:09 ÖS
arkadaşım kazanmış olduğuna çok sevindim. darısı sınava girecek arkadaşların başına.

koray_efe_7

Teşekkürler Ali arkadasım .

imren

arkadaşlar oleeeeeeeeeeeeeeeeeeeyyyyyyyyyyyyyyyyy kazanmışım :laugh: 63 puanla burdaki herkese çok teşekkürler sizin sayenizde sınavı aldım mektup ve konuşma da almancax ın çok yardımı oldu bu siteyi hazırlayan ve her konuda yardımcı olan herkese çok teşekkürler bana burdaki arkadaşlar a1 kitabı al dedi bende aldım fazla değil biraz çalıştım ama çok faydası oldu ben hiç kursa gitmedim evde çalıştım ilk sınavımda 41 puan aldım çok üzüldüm çünkü benim kursa gitme gibi şansım yoktu arkadaşlar yani gerçekten isteyince oluyormuş kurs filan değil ve böylece anladım sınavın ne kadar kolay olduğunu şimdi işim konsolosluk ta artık herkese slm Allah gönülden isteyen ve hak eden herkese nasip etsin Allah a emanetsiniz vesselam...

burcukafadar

Alıntı yapılan: imren - Temmuz 02, 2008, 11:33:37 ÖÖ
arkadaşlar oleeeeeeeeeeeeeeeeeeeyyyyyyyyyyyyyyyyy kazanmışım :laugh: 63 puanla burdaki herkese çok teşekkürler sizin sayenizde sınavı aldım mektup ve konuşma da almancax ın çok yardımı oldu bu siteyi hazırlayan ve her konuda yardımcı olan herkese çok teşekkürler bana burdaki arkadaşlar a1 kitabı al dedi bende aldım fazla değil biraz çalıştım ama çok faydası oldu ben hiç kursa gitmedim evde çalıştım ilk sınavımda 41 puan aldım çok üzüldüm çünkü benim kursa gitme gibi şansım yoktu arkadaşlar yani gerçekten isteyince oluyormuş kurs filan değil ve böylece anladım sınavın ne kadar kolay olduğunu şimdi işim konsolosluk ta artık herkese slm Allah gönülden isteyen ve hak eden herkese nasip etsin Allah a emanetsiniz vesselam...
çok sevindim, hayırlısı olsun ;) :)

yakamozlu_gece

Senin kadar çok sevindim Allah hayırlı uğurlu etsin başarılar arkadaşım.... :)

karakartalali

Alıntı yapılan: koray_efe_7 - Temmuz 02, 2008, 09:57:39 ÖÖ
Teşekkürler Ali arkadasım .
ne demek arkadaşım.siz kazandıkça bizlerde mutlu oluyoruz. burada o kadar yardımsever arkadaşlarımız var ki onların hepsine teşekkür ediyorum.burada bu dayanışma olduktan sonra, yapamayacağımız hiç bir şey yok.

karakartalali

senin adınada çok mutlu oldum arkadaşım:):)

dinar

imren arkadaşım tebrik edrim kazanmışsın

smc-403

tüm kazana  arkadaşlar tebrik ederim sizleri umarım vizelerinizde de  muvaffak olursunuz