Almanca A1 Aile Birleşimi Sınavına Girenlerin Tecrübeleri

Başlatan mavigece, Kasım 07, 2007, 06:48:03 ÖS

0 Üyeler ve 3 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

kirsehir7

Alıntı yapılan: jentzsch - Mayıs 02, 2008, 01:52:01 ÖS
Alıntı yapılan: kirsehir7 - Mayıs 02, 2008, 01:36:08 ÖS
bizde mektup cikacakmis.söyledi hocalar.mektup cikacak diye.ayni trde girilen a1 sinavi gibi.ama mektup örnekleri öylemi bilmiyorum iste.
Tamam.O zamn aynidir kirsehir.Eger siteden bulabiliosan onlara calis.Cunku benim girdigim a2 sinavinda falan ayni bu prnekler tarzindaydi mektuplar..Derslerde örnek yapmiyr musunuz?
yapmiyoruz yaaa.bizim ögretmen hic güzel anlatmiyor.sadece kitabi okuyup yaptirip duruyor hic birsey anlamiyoruz. mektup örnekleride yapptirmiyor.neyseki bu site varda cok yardimci oluyor.almanca ögretmenimden bile yardimci valla.

jentzsch

O kötüymus ya kirsehir.Bari kendin yapmaya calis.Burdaki örnekler den falan,netten de bulursun AMA BOYLE ISIN ZOR YA.. :-\ ama a1 kolay gecersin insAllah

kirsehir7

Alıntı yapılan: jentzsch - Mayıs 02, 2008, 02:09:45 ÖS
O kötüymus ya kirsehir.Bari kendin yapmaya calis.Burdaki örnekler den falan,netten de bulursun AMA BOYLE ISIN ZOR YA.. :-\ ama a1 kolay gecersin insAllah
insAllah yaa pek umutlu degilim ama hayirlisi iste.

sessizdevrim

a1 sınavına girecek arkadaşlara tavsiyem : soru ve cevap kagıtları hazırlayın kendınıze ve ole calısın kagıdın uzerıne bır resım cızın mesela elma sonra soru cevap yapın elmayı nerden aldın elma yemegı severmısın bana 1 elma verırmısın e1kılo elma ne kadar busekılde yapınnkı soru sorma ve cevaplama pratıgınız gelıssın. bu sekılde hem soru sorma ve cevaplama yeteneğiniz gelişir hemde cumle kurulumlarınız olur ve bu sekılde lesen bolumunude rahat yapma ımkanınız olur hören tamamen sans arkadaslar anladıgınız kadarını yapabiliyorsunuz bıraz sans lazım mektup bölumunde fazla detaylara giricem diye ugrasmayın yanlıs yapma olasılıgnız olmasın ne ıstenıyorsa sızden onları yazın. sınava girmeyenler için sınav yerı gozde cok buyutuluyor nasıl bır yer ınsanlar nasıl bunları kafanıza takmayın bıldıgınız bır oda masalar arka arkaya sızınle kımse uğrasmıyor oturuyorsunuz testi açıklıyorlar sıze ve baslıyorsunuz sıtres yapmanıza gerek yok bunları soyluyorum cunku bende cok gerılmıstım acaba nasıl bır yer ınsanları nasıl dıye hocalar gayet ıyıler    sıkıntı yasamıyacaksınız onemlı olan rahat olun ben çok şükür kazandım darısı sızlerın basına notumu soyluyorum bu hava olsun falan dıye degıl bır nebze kolay oldugunu sızlere soylemek ıcın ben 79 aldım benimde sizlerden farkım yok bende 3 ay calıstım ve sınava gırdım hepinize basarılar

sessizdevrim

sınava giripte vize işlemleri yapacak olna arkadaşlar istenen belgeleri size soyluyorum bunlara konsolosluk adresinden de bakabilirsiniz

01. Başvuru sahibi en az 18 yaşında olmalı       
02. Müracaat şahsen yapılmak zorunda       
03. Temel Dil bilgisi Sınav Sonuç belgesi aslı ve 2 fotokopisi (Dil sınav Randevusu için 212 340 49 43)       
04. 2 adet İkamet Müsadesi Başvuru Formu       
05. 3 adet Biometrik vesikalık resim       
06. En az 12 ay geçerli Pasaport       
07. Pasaport fotokopisi       
08. Pasaport son medeni hali taşımalı ve yeni soyisme göre düzenlenmiş olmalıdır.       
09. Varsa eski Pasaportlar sunulmalı       
10. Almanyada yaşayan Eşin pasaport fotokopisi ve Oturum Müsaadesini gösteren sayfasının fotokopisi.       
11. Başvurana ve Eşine ait ayrı ayrı alınmış Vukuatli Toplu Nüfus Kayıt Örneği aslı ve fotokopisi       
12. Uluslararası Evlenme Kayıt Örneği, (Formül B) aslı ve fotokopisi.       
13. Vize İşlem ücreti, 40 Euro dur...       
14. Başvuru için Elçilikte 4 numaralı kapıdan giriş yapılmalı       
15. Vize işlem süresi birkaç ay sürebilir.    

bu ankaradakı buyukelçilik için istenen evraklardır.

sessizdevrim

vize ücreti 30 euro yanlıs yazdım kusuruma bakmayın

sessizdevrim

vize işlemlerinde gerekli evrakların birinde ikamet müsadesi basvuru formu dıyor buunu konsolosluk sıtesınden vize bolumunde vize basvuru formunu tıklayarak indirebilirsiniz ve almanca olarak dolduracaksınız eşinizle beraber doldurmanızı tavsiye ederım

özlem_özlem

arkadasım ben 13 mayısta saat 1 de gırıyorum sınava:(

ılkay

halecım mektupta ne cıktı sana konusu neydı
bırde kartlarda nerde sınava gırdın ben 8 mayısta gırcem ankarada cok heyecanım var ne yapıcam bılmıyorum

halecim

max müller çıktı..bende ankarda girdim çok iiler ilkaycım sakın heycan yapma..kartlara gelince baya bi kart var ellerinde ama eminim bildiğin kelimeler..Ausland,hausaufgabe,kreditkarte vb..gibi kelimeler var..kartı çekince düşün hiç panik yapmadan cümleyi kur kafanda sonra söle onlar için cümlenin doğruluğu önemli..sakın heycan yapma ilkaycım bak gir çıkınca anlıcan haklı olduğumu..şimdiden başarılar..

kadriye_01

slm arkadaşlar bende sınava 28 nisanda girdim sınav sonucum bugün geldi kazanmışım 85 puanla darısı diğer arkadaşların başına korkulacak hiçbirşey yok diyorum ama inanın girmeden önce bende çok korkuyordum korkmanız normal ama ordaki insanlar sizi rahatlatıyorlar çok iiler ALLAH onlardanda razı olsun herkese başarılar bu arada sınava ankarada girdim 10 arkadaş girdik hepimizde kazandık şimdi vize maratonu başlıyor ALLAH hepimizin yar ve yardımcısı olsun

özlem_özlem

super yaa supersın valla boyle ıyı seyler duydukca heycanım korkum azalıyoo:)

muzikisyen

helal  be kadrıye  sınıfın  en yuksek not alanı olmuş.kazanacagınızdan  emındım
darısı  bize artık.

jentzsch

Alıntı yapılan: kadriye_01 - Mayıs 03, 2008, 12:19:58 ÖÖ
slm arkadaşlar bende sınava 28 nisanda girdim sınav sonucum bugün geldi kazanmışım 85 puanla darısı diğer arkadaşların başına korkulacak hiçbirşey yok diyorum ama inanın girmeden önce bende çok korkuyordum korkmanız normal ama ordaki insanlar sizi rahatlatıyorlar çok iiler ALLAH onlardanda razı olsun herkese başarılar bu arada sınava ankarada girdim 10 arkadaş girdik hepimizde kazandık şimdi vize maratonu başlıyor ALLAH hepimizin yar ve yardımcısı olsun
Benim esimde 28 nisan'da girdi,o da 85 aldi.Ya torpilli misiniz siz? Herkese 85 verdiler..  ;D Saka saka..Tebrik ederim seni de.Hayirli olsun arkadasim..

halecim

tebrikler kadriye..darısı vizene inşAllah canım umarım biran önce Allah' ında izniyle alırsın...

Aşil

tebrikler arkadaşlar hepinize  iyi notlar çok güzel.

dee

23 Mayista saat 11de Istanbulda giriyorum sinava ve o kadar stres yaptim ki anlatamam.  :'(