Almanca A1 Aile Birleşimi Sınavına Girenlerin Tecrübeleri

Başlatan mavigece, Kasım 07, 2007, 06:48:03 ÖS

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

smc-403

Alıntı yapılan: DOĞANAY - Nisan 15, 2008, 01:56:34 ÖS
slm arkadaşlar bilgiler için hepinize teşekkürler.. bende 23 05 2008 de sınava gireceğim sabah 9.30 sınav saatim..bende birlikte çalışmanın faydası olacağını düşünüyorum kurstan bi arkadaşımla aynı yerde oturuyoruz.. fuslu arkadaşım sen nerde oturuyorsun biz gültepe deyiz levent bölgesi.. ortak bi yerde buluşma ayarlayabiliriz aslında ben çalışmıyorum hafta içide boşum size uyarmı bilmiyorum ama ok.. görüşmek üzere..

bende mayısın 23 ünde istanbulda girecem sınava

DOĞANAY

slm.. smc-403 arkadaşım saat kaçta gireceksin sınava?

imren

Bende mayıs  23 de istanbul da sınava gireceğim saat 11 de hayırlısı olsun inş Allah hepimize bu sınavı geçmeyi hayırlı kılsın ileride bizim için çok iyi olacağı kesin

duygu_0354_duygu

Alıntı yapılan: imren - Nisan 15, 2008, 08:30:53 ÖS
Bende mayıs  23 de istanbul da sınava gireceğim saat 11 de hayırlısı olsun inş Allah hepimize bu sınavı geçmeyi hayırlı kılsın ileride bizim için çok iyi olacağı kesin
ALLAH yardımcınız olsun imremcimmm  ;)

imren

Sağol teşekkür ederim duygucum:)

duygu_0354_duygu

ne demek efendim ne demek :)

smc-403

Alıntı yapılan: DOĞANAY - Nisan 15, 2008, 07:56:06 ÖS
slm.. smc-403 arkadaşım saat kaçta gireceksin sınava?
saat 9:30 da gircem

smc-403

ben çıkacam sen gircen sınava desene bnmkisi 9:30 da

smc-403

Alıntı yapılan: jentzsch - Nisan 13, 2008, 08:09:01 ÖS
Iyi sanslar Ahmet kardes.Umarim basarili olursun..

teşekkürler Allah yardımcımız olsun başka ne denebilirki ama bu arada bişi sormak istiyorum profilimi alt üst ettim ama hiçbi yerinde ahmet yazmıoo sen öle bişimi okudun :D bnm görmediğim bi yerlerde

kadriye_01

slm smc isminin ahmet olduğunu bende biliyorum ama profilinden dolayı değil bir arkadaş almanca bilgini denemek istemişti ich heisse ahmet demiştin :) sınava girecek bütün arkadaşlara başarılar dilerim vize bekleyenlerinde vizesi hemen gelir inşAllah bu arada bende 28 nisanda saat 14 de sınava girecem ankarada ALLAH yar ve yardımcımız olsun

jaluji

hoş geldin kadriye sitemize inşAllah başarılı olursun .burda arkadaşların siteye koymuş olduğu mektup örnekleri var onlara çalış çok faydası olur.

smc-403

Alıntı yapılan: kadriye_01 - Nisan 16, 2008, 02:23:30 ÖÖ
slm smc isminin ahmet olduğunu bende biliyorum ama profilinden dolayı değil bir arkadaş almanca bilgini denemek istemişti ich heisse ahmet demiştin :) sınava girecek bütün arkadaşlara başarılar dilerim vize bekleyenlerinde vizesi hemen gelir inşAllah bu arada bende 28 nisanda saat 14 de sınava girecem ankarada ALLAH yar ve yardımcımız olsun

çok dikkatlisiniz ve size hoşgeldiniz umduğunun fazlasını bulabileceğin bi yer keşfettin umarım sonunda sende gülenlerden olursun

jaluji

arkadaşlar 14 nisanda sınava girp sonucu gelen varmı beninki daha gelmedi çok merak ediyorum patlayacam stresten.cevabı gelen varsa yazabilirmi?

hasan2121

selam arkadar ben 11 nisanda ankarada sinavi girdim. bugun 6 ci gün daha sonucum gelmedi. cok merak ediyorum.. kac günde sonuclar geliyor

khoLpa$aLı

yeliz55

merhaba arkadaşlar öncellikle şunu söylemek istiyorum bu sitede herkesin birbirine yardımcı olması çok güzel birşey.umarım benim sorunumada yardımcı olacak arkadaşlar çıkacaktır.ben haziran ayı içerisinde sınava girmeyi düşünüyorum.fakat hangi yolu takip etmem konusunda pek fazla bilgiye sahip değilim.randevu nasıl alınıyor ve aradıktan ne kadar zaman sonrasına randevu alabilirim bunu öğrenmek istiyorum.haziran ayında sınava giriceksem ne zaman aramalıyım lütfen yardımlarınızı bekliyorum şimdiden teşekkür ederim Allah herkesin yardımcısı olsun...

jaluji

yeliz en az 20 veya 30 gün önce başvur derim yoksa istediğin günler dolu olabilir.ve 02123404943 bu numaradan randevu alıyorsun ama önce iş bankasına randevu ıçın 25 ytl yatırıyon ve 1 gün sonra bu numarayı arayıp ran.alıyorsun ve rand.sonra 1 hafta ıcınde 120 ytl akbank bakanlıklar şb.sıne yatırıyorsun tabii ank. için.