Almanca A1 Aile Birleşimi Sınavına Girenlerin Tecrübeleri

Başlatan mavigece, Kasım 07, 2007, 06:48:03 ÖS

0 Üyeler ve 3 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

burcukafadar

Alıntı yapılan: özlem_özlem - Mayıs 09, 2008, 10:44:30 ÖS
sınav yerıne 1 ssat once gıtsem yeterlı mı?

yeterli tabiki, geç kalmada sakın, 10 dk önceden gitsende olur. benim arkadaşım tam sınav vakti gelmişti ve aklı dağılmış kızın heyecandan, kötü olmuştu yani onun için. ben çorludan istanbula gittim, hergün kurs için. sınavdada  sabah 6 arabasıyla gitmiştim. düşün yani

tuu_ba

kesme seker senın ısım ne burcunun da BURCUDUR HERALDE

burcukafadar

Alıntı yapılan: kesmeşeker - Mayıs 09, 2008, 10:44:47 ÖS
Alıntı yapılan: burcukafadar - Mayıs 09, 2008, 10:43:06 ÖS
Alıntı yapılan: tuu_ba - Mayıs 09, 2008, 10:40:56 ÖS
16 mayıs cuma ankarada:( bıkac gun once gıtcem orda halam var bıraz gezcem stres atcam tabı vakıt buldukcada sıze yazcam ama 24 saat ulasabılırım dımı ole yazmıssınız

yani 24 saat dediysek şaka tabi ama sen yaz emin ol en kısa sürede bilen birileri sana ulaşır.
nooooldu ;D
e bazende ciddi olmak lazım di mi:)

kesmeşeker

Alıntı yapılan: tuu_ba - Mayıs 09, 2008, 10:47:12 ÖS
nezman vıze basvurusu yaptınız benım arkadas var 1 ay sonra geldı vızesı bırde alman vatandasıyla evlı olanların hemen gelıyomus vızesı benım esım alman vatandası bılmıyorum artık nasıl olur...hangı sehre gıdıceksınız...belkı ordada gorusurukkk:)
hemen geliyor muymuş?  ;D ben bekliyorum ama hala :-\ şaka bir yana isterse kenya vatandaşı olsun yabancılar polisindeki kişinin insiyatifine göre değişiyor durum, mesela duygu arkadaşımızın eşi türk vatandaşıymış ve 25 günde vizesini aldı :)

burcukafadar

Alıntı yapılan: tuu_ba - Mayıs 09, 2008, 10:47:12 ÖS
nezman vıze basvurusu yaptınız benım arkadas var 1 ay sonra geldı vızesı bırde alman vatandasıyla evlı olanların hemen gelıyomus vızesı benım esım alman vatandası bılmıyorum artık nasıl olur...hangı sehre gıdıceksınız...belkı ordada gorusurukkk:)
kimsenin belli olmuyor, benim bir arkadaşımında eşi türk vatamndaşı ama 2 gün önce vizesi çıktı, toplamda 1 ay 7 günde çıkmış. kısmet işi birazda.
ben köln-heinsberge gidicem kısmetse. görüşürz tabi neden olmasın

özlem_özlem

cok tesekkurler arkadaslar umarım sınav ıyı gecer ve gectım dıye yazarım buraya amiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiin...

kesmeşeker

Alıntı yapılan: tuu_ba - Mayıs 09, 2008, 10:49:08 ÖS
benim adım özer (ich heisse özer  ;D ) burcununki aslında ucrub ama söylemesi zor oluyor diye birde utandığı için burcu diyoruz biz ona ;D ;D

burcukafadar

Alıntı yapılan: kesmeşeker - Mayıs 09, 2008, 10:48:25 ÖS
Alıntı yapılan: burcukafadar - Mayıs 09, 2008, 10:46:33 ÖS
Alıntı yapılan: kesmeşeker - Mayıs 09, 2008, 10:44:19 ÖS
Alıntı yapılan: tuu_ba - Mayıs 09, 2008, 10:42:27 ÖS
burcu ve kesmeseker sınavı gecen arkadaslar:) sız Almanyadamısınız
vızenız cıktımı
aahhh tuuba deşme yaramı ;D ben dahabekliyorum arkadaşım ya :-\ tabi burcu da bekliyor ben almadan o alırsa gideceği uçağa bomba ihbarı yapıcam zaten ;D ;D
bende seni deli diye tmarhaneye attırırım bak sonra. seni gidi seniii bomba ihbarı ha
şaka yapıyorum ya hayırlısıyla bir an önce al da sevdiğine kavuş :angel: tabi ben de
iinşAllah kesmeşeker inşAllah

burcukafadar

Alıntı yapılan: özlem_özlem - Mayıs 09, 2008, 10:52:25 ÖS
cok tesekkurler arkadaslar umarım sınav ıyı gecer ve gectım dıye yazarım buraya amiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiin...
inşAllah

kesmeşeker

Alıntı yapılan: burcukafadar - Mayıs 09, 2008, 10:50:11 ÖS
Alıntı yapılan: kesmeşeker - Mayıs 09, 2008, 10:44:47 ÖS
Alıntı yapılan: burcukafadar - Mayıs 09, 2008, 10:43:06 ÖS
Alıntı yapılan: tuu_ba - Mayıs 09, 2008, 10:40:56 ÖS
16 mayıs cuma ankarada:( bıkac gun once gıtcem orda halam var bıraz gezcem stres atcam tabı vakıt buldukcada sıze yazcam ama 24 saat ulasabılırım dımı ole yazmıssınız

yani 24 saat dediysek şaka tabi ama sen yaz emin ol en kısa sürede bilen birileri sana ulaşır.
nooooldu ;D
e bazende ciddi olmak lazım di mi:)
>:( evet  ;D

burcukafadar

Alıntı yapılan: kesmeşeker - Mayıs 09, 2008, 10:52:47 ÖS
benim adım özer (ich heisse özer  ;D ) burcununki aslında ucrub ama söylemesi zor oluyor diye birde utandığı için burcu diyoruz biz ona ;D ;D
ay bi alemsin kesmeşeker ya. karnıma ağrılar girdi yine:) evet haklısın ucrubdu ama utanıyorum ben:P
bi itirafta bulunayım bari ,ben seni kız sanmıştım aslında ilkbaşlarda kesmeşeker nickini bi kız kullanır gibi geliyodu ama sen erkekmişin:D

tuu_ba

bende frankfurt=mosbach Allah nasıp ederse ozlem bende bı gecıyım yerler goklere yazcam:)))

kesmeşeker

Alıntı yapılan: burcukafadar - Mayıs 09, 2008, 10:56:34 ÖS
Alıntı yapılan: kesmeşeker - Mayıs 09, 2008, 10:52:47 ÖS
ay bi alemsin kesmeşeker ya. karnıma ağrılar girdi yine:) evet haklısın ucrubdu ama utanıyorum ben:P
bi itirafta bulunayım bari ,ben seni kız sanmıştım aslında ilkbaşlarda kesmeşeker nickini bi kız kullanır gibi geliyodu ama sen erkekmişin:D
ciddi misin  ;D

kesmeşeker

ben de münih - garmisch-partenkirchen'e gideceğim inşAllah

burcukafadar

kesmeşeker

Alıntı yapılan: burcukafadar - Mayıs 09, 2008, 11:01:09 ÖS
gerçekten ciddiyim:D
acı gerçeği ne zaman öğrendin? az önce deme sakın ;D

tuu_ba