Almanca A1 Aile Birleşimi Sınavına Girenlerin Tecrübeleri

Başlatan mavigece, Kasım 07, 2007, 06:48:03 ÖS

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

rose_iz

Alıntı yapılan: werdermm - Mayıs 13, 2008, 11:46:41 ÖS
Alıntı yapılan: rose_iz - Mayıs 13, 2008, 11:44:12 ÖS
hmm demek artikel yok bu iyi geldi sağoll
artikel varda yok ;D yani siz sınavda artikeli yanlış kullansanız bile sorun yok.bunu bizzat yaşadım ve gördüm.bol şans.
teşekkürler:) sen kaç puanla geçtin şimdi vizemi bekliyorsun neler lazım vize için??? neladar oldu başvuralı???

werdermm

81 puanla geçtim ben.evet vize bekliyroum.vize için gereken belgeler,randevu alırken telefonda söyleniyor.1 ay oldu baş vuralı.

rose_iz

Alıntı yapılan: werdermm - Mayıs 13, 2008, 11:48:58 ÖS
81 puanla geçtim ben.evet vize bekliyroum.vize için gereken belgeler,randevu alırken telefonda söyleniyor.1 ay oldu baş vuralı.
hayırlı olsun onunda cevabı çabuk gelir inşAllah darısı başıma:D sen göethedemi eğitim aldım?

werdermm

evet Goethe'de 2 ay kurs aldım.teşekkürler.

rose_iz

Alıntı yapılan: werdermm - Mayıs 13, 2008, 11:51:43 ÖS
biraz tüyo verse bize mesela hocalar muhakkak belli başlı şeyleri sölüyorlardır size şöle böle vs gibi yada muhakkak ki vardır notlar sınavla ilgili sende, yardımm:d

tontosum

merhaba arkadaslar, ben yeniyim.
benim hanim almanyada, ben sinavi vermek icin ugrasiyorum.
cok tirsiyorum...

rose_iz

Alıntı yapılan: tontosum - Mayıs 13, 2008, 11:54:36 ÖS
merhaba arkadaslar, ben yeniyim.
benim hanim Almanyada, ben sinavi vermek icin ugrasiyorum.
cok tirsiyorum...
korkucak bişi yok tontoş arkadaşım, yani burda herlkez aynı şeyi söylüyor inan bende korkuyordum ama şimdi daha bi relaxım. sende öyle ol stres heycan seni bitiriri.
Allah kavuştursun eşlerimize hepimizi.

werdermm

Alıntı yapılan: rose_iz - Mayıs 13, 2008, 11:53:57 ÖS
biraz tüyo verse bize mesela hocalar muhakkak belli başlı şeyleri sölüyorlardır size şöle böle vs gibi yada muhakkak ki vardır notlar sınavla ilgili sende, yardımm:d
valla sınavlar sürekli değiştiği içi,nasıl yardım edeyim bilmem.mesela hören de.bilemediğiniz soruyu,en son duyduğunuz şıkı işaretleyin derim.mektupdada,verilen yazıyı biraz konuya göre çekimleyin.eklemeler yapın.yukarda yazanı aşşa kopyalayın ;D

rose_iz

Alıntı yapılan: werdermm - Mayıs 13, 2008, 11:56:37 ÖS
Alıntı yapılan: rose_iz - Mayıs 13, 2008, 11:53:57 ÖS
valla sınavlar sürekli değiştiği içi,nasıl yardım edeyim bilmem.mesela hören de.bilemediğiniz soruyu,en son duyduğunuz şıkı işaretleyin derim.mektupdada,verilen yazıyı biraz konuya göre çekimleyin.eklemeler yapın.yukarda yazanı aşşa kopyalayın ;D
hmm peki denerim son 10 gün:D

werdermm

tontosum

rose_iz

rose_iz

rose_iz

DOĞANAY

eşi alman vatandaşı olanların vizesi daha çabık çıkıyomuş doğrumu???

DOĞANAY

werdermm arkadaşım bişey sorcam sen sınava katıldın bilirsin bu sınavda başı örtülü olan arkadaşlara muamele farklımı oluyo yani küçümseme ve gıcıklanma gibi bi durum oluyomu ben birinden öyle birşey duydumda merak ettim açıkçası çünkü bende kapalıyım

burcukafadar

merhaba doğanay, bende goetheye gittim ve sınıfımızda birkaç arkadaş kapalıydı, ama ne bizim kendi hocamız ne de diğer çalışanlar kapalı, açık ayrımı yapmadılar, ben hiç öyle birşey görmedim. hatta, bizim kapalı bir arkadaşımzıın ailevi sorunları vardı ne yazıkki, hocamız dahil tüm personel onunla ilgilendi. o konuda için rahat olsun. moralini bozmak istemem ama konsolosluk için aynı şeyi söyleyemiycem, çünkü ben konsoloslukta böyle bir ayrım olduğunu duydum. hatta ben randevu için başvurduğumda telefondaki bey bana başörtü takıp takmadığımı sordu. sana sınavda bol şanslar....