Almanca A1 Aile Birleşimi Sınavına Girenlerin Tecrübeleri

Başlatan mavigece, Kasım 07, 2007, 06:48:03 ÖS

0 Üyeler ve 7 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

ılkay

kazandım oleyyyy.benım kdar umutsuz olmayın

kirsehir7

arkadaslar yardim edin formda B1 sinavi ile ilgili sorular ariyorum bulamiyorum.bilen varsa formu bana gönderse!

kadriye_01

slm arkadaşlar bende kartta yazan wochenendeydi bende deiğiniz gibi wohin gehen sie am wochenende dedim tema famiele ydi herkes bitirince o turdaki soru sorma işini almanca hocalara enschuldigung ich mache falsch denn tema ist famiele aber ich sage nicht famiele dedim onlarda bana ok dedi sorun değil anlamında ben daha önce diğer kelimeleri vede buştabirinde çıkan ı vede sorumuda yazdım konuşmada bu cvplarım üzerine ben sprechenden 24.90 aldım önemli olan aslında wochenendenin anlamını bilmeniz ve mantıklı cümle kurmanız onlar heycan faktörünüzü hesaplıyorlar sınavdada  toplamda 85 puan aldım sınava girecek olan arkadaşların ALLAH yar vede yardımcısı olsun aminnn

karakartalali

Alıntı yapılan: kadriye_01 - Mayıs 15, 2008, 07:46:10 ÖS
slm arkadaşlar bende kartta yazan wochenendeydi bende deiğiniz gibi wohin gehen sie am wochenende dedim tema famiele ydi herkes bitirince o turdaki soru sorma işini almanca hocalara enschuldigung ich mache falsch denn tema ist famiele aber ich sage nicht famiele dedim onlarda bana ok dedi sorun değil anlamında ben daha önce diğer kelimeleri vede buştabirinde çıkan ı vede sorumuda yazdım konuşmada bu cvplarım üzerine ben sprechenden 24.90 aldım önemli olan aslında wochenendenin anlamını bilmeniz ve mantıklı cümle kurmanız onlar heycan faktörünüzü hesaplıyorlar sınavdada  toplamda 85 puan aldım sınava girecek olan arkadaşların ALLAH yar vede yardımcısı olsun aminnn
siz sınava ne zaman girdiniz? ve sınav sonucu ne zaman elinize geldi?

özlem_özlem

cok sevındım ılkaycım yaa darısı bana bende 13 mayısta gırdım bakalım Allah yardımcımız olsun emegımızın karsılıgını alalım ınşAllah Amiiiiiiiiiiiiiiin...

kadriye_01

slm karakartalali ben sınava 28 nisan pazartesi saat 14.00 da ankarada girdim çarşamba günü msj geldi kargonuz alınmıştır yarın evde olun teslim edilecek diye hatta pasaportunuz diyordu msjda pasaport denirse şaşırmayın çünkü sınav sonucunada pasaportunuz teslim alınmıştır diyor msjda  perşembe günüde sonuç geldi çarşamba günü girenlerinde sonucu cumartesi geliyor şunuda söyleyim sertifikayı düzenleme tarihi 29 nisandı yani bir günde hazır oluyor aslında

karakartalali

Alıntı yapılan: kadriye_01 - Mayıs 15, 2008, 11:05:28 ÖS
slm karakartalali ben sınava 28 nisan pazartesi saat 14.00 da ankarada girdim çarşamba günü msj geldi kargonuz alınmıştır yarın evde olun teslim edilecek diye hatta pasaportunuz diyordu msjda pasaport denirse şaşırmayın çünkü sınav sonucunada pasaportunuz teslim alınmıştır diyor msjda  perşembe günüde sonuç geldi çarşamba günü girenlerinde sonucu cumartesi geliyor şunuda söyleyim sertifikayı düzenleme tarihi 29 nisandı yani bir günde hazır oluyor aslında
teşekkürler.

rose_iz

Alıntı yapılan: ılkay - Mayıs 15, 2008, 06:59:51 ÖS
kazandım oleyyyy.benım kdar umutsuz olmayın

tebrikler  darısı bizlere inşAllah

rose_iz

Alıntı yapılan: tuu_ba - Mayıs 15, 2008, 05:21:45 ÖS
esra yakaladım senı
tatlım ben şimdi girdim nete ama sen yoksun sanırım uyuyorsun yarın için sana bol şanşlar inşAllah ii geçer sınavın

karakartalali

werdermm

rose_iz

tuğba nerdesinnnn ??? sınav nasıl geçti tatlım neler vardı forfun çıkan kartların mektup konun neydi ??? vee en önemlisi kolaymı ???

rose_iz

forfun yazmışım yanlışlıkla forum olcaktı o

halecim

karakartali sınav sonucun hala gelmedi

rose_iz

ali nbr geldi mi sınav sonucun

karakartalali

Alıntı yapılan: rose_iz - Mayıs 16, 2008, 12:10:40 ÖS
ali nbr geldi mi sınav sonucun
hayır daha gelmedi, ya hiç sormayın,

karakartalali

Alıntı yapılan: halecim - Mayıs 16, 2008, 12:08:21 ÖS
karakartali sınav sonucun hala gelmedi
evt daha gelmedi, ups takip numarasındanda baktım. halaa hareket yok diyor.