Almanca A1 Aile Birleşimi Sınavına Girenlerin Tecrübeleri

Başlatan mavigece, Kasım 07, 2007, 06:48:03 ÖS

0 Üyeler ve 2 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

rose_iz

arkadaşlar sınava girdim fena değildi inşAllah geçerim:S bu arada sınıflar klimalıydı süperdi yani:D  tuba 78.le sınavı geçmiş bu arada arkadaşlar darısı bize inşAllah

rose_iz

tuba afyona ewine döndüğü için nete sık giremediğinden özlemcim yerine ben cevap vermek istedim biz telefonlaşıyoruzda :D

songül

slm rose ben songül tuba gecmişimi sınavı benim sınavım 17 sindeydi bana hala cevap gelmedi bekliyorum

rose_iz

Alıntı yapılan: songül - Mayıs 23, 2008, 04:49:41 ÖS
slm rose ben songül tuba gecmişimi sınavı benim sınavım 17 sindeydi bana hala cevap gelmedi bekliyorum
songul ewet tuba geçmiş sınavınıo 78.le
çok sewindik inşAllah bizlerde kazanmış başarmış oluruzz :))

özlem_özlem

ay cok sevındım ne guzel yaa sukur yaa cok tereddutteydı o super yaa oh oh valal guzel hatta cok guzel bı haber bu darısı bızlere ınsAllah Amiiiiiin
saolasın roze_iz 'cım ya guzel bı haber verdın :)

(LALEZAR)

Alıntı yapılan: rose_iz - Mayıs 23, 2008, 05:15:52 ÖS
Alıntı yapılan: songül - Mayıs 23, 2008, 04:49:41 ÖS
songul ewet tuba geçmiş sınavınıo 78.le
çok sewindik inşAllah bizlerde kazanmış başarmış oluruzz :))

tuba arkadaşın geçmesine çok sevindim darısı sınava girenlerin ve gireceklerin başına inş..

Allah yardımcınız olsun..

rose_iz

Alıntı yapılan: özlem_özlem - Mayıs 23, 2008, 05:26:34 ÖS
ay cok sevındım ne guzel yaa sukur yaa cok tereddutteydı o super yaa oh oh valal guzel hatta cok guzel bı haber bu darısı bızlere ınsAllah Amiiiiiin
saolasın roze_iz 'cım ya guzel bı haber verdın :)
canım benim darısı sana bana ve sınava giren herkeze inşAllahhh :)

songül

merhaba özlem sende sınava girecektin galiba

songül

özlem_özlem

canım bende 11 de gırıyorum hazıranda

karakartalali

tebrikler tuba.darısı benim ve benim gibi sınava hazırlanan arkadaşların başına. bu arada sınava çalışan arkadaşlara başarılar dilerim.

karakartalali

Alıntı yapılan: rose_iz - Mayıs 23, 2008, 04:32:18 ÖS
arkadaşlar sınava girdim fena değildi inşAllah geçerim:S bu arada sınıflar klimalıydı süperdi yani:D  tuba 78.le sınavı geçmiş bu arada arkadaşlar darısı bize inşAllah
umarım kazanırsın. :) :)

rose_iz

Alıntı yapılan: karakartalali - Mayıs 23, 2008, 06:21:03 ÖS
saol ali bende öyle ümid ediyorum ne diim hayırlısı inşAllah :)

karakartalali

Alıntı yapılan: rose_iz - Mayıs 23, 2008, 06:25:38 ÖS
saol ali bende öyle ümid ediyorum ne dii
Alıntı yapılan: rose_iz - Mayıs 23, 2008, 06:25:38 ÖS
saol ali bende öyle ümid ediyorum ne diim hayırlısı inşAllah :)
nasıl hören nasıldı? mektupta konu neydi?  konuşma kartlarında ne çıktı :) :)

DOĞANAY

selam arkadaşlar sınavı olduk bugün bakalım inşAllah hayırlısıyla geçeriz.. yardımcı olan arkadaşlara çok teşekkürler.. sınava girecek olan arkadaşlarada başarılar.. çok zor değildi arkadaşlar

smc-403

evet arkadaşlar sınavı atladık çok şükür haftaya geliyoo cvplr umarım kazanırız siz hangi sınıflardaydınız ben 21 yazılı 11 mülakat mülakat 14:30 da beklemek zor olcak :d

burcukafadar

canım ya inşAllah hayırlısıyla geçersin :)