Almanca A1 Aile Birleşimi Sınavına Girenlerin Tecrübeleri

Başlatan mavigece, Kasım 07, 2007, 06:48:03 ÖS

0 Üyeler ve 2 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

özlem_özlem

oh ne guzel ya ankarada da klıma varmıs sanırım inşAllah kazanırsın ya arkadasım ve ınsAllah bızde kazanırız herkes kazansın ya kavussun sevenler ve almanyaya gıtmek ısteyen herkes İnşAllah...

smc-403

Alıntı yapılan: özlem_özlem - Mayıs 23, 2008, 09:03:42 ÖS
oh ne guzel ya ankarada da klıma varmıs sanırım inşAllah kazanırsın ya arkadasım ve ınsAllah bızde kazanırız herkes kazansın ya kavussun sevenler ve Almanyaya gıtmek ısteyen herkes İnşAllah...

ewt inşAllah herkes başarır

özlem_özlem

tubaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa tebrıklerr

diren

merhabalar.ptesi sınavım var.sınava giren arkadaşlar hatırlayabildiklerini paylaşırlarsa sevinirim.

smc-403

Alıntı yapılan: diren - Mayıs 23, 2008, 09:07:54 ÖS
merhabalar.ptesi sınavım var.sınava giren arkadaşlar hatırlayabildiklerini paylaşırlarsa sevinirim.

yukarda yazmıştım

tuu_ba

nerden ogrendın kısss gectım cok sukur darısı herkesın basınaaa

özlem_özlem

rose_iz soyledı sagolsun
valla bak dedım naaptı kazandı mı merak ettım ve ınan cook sevındım teredutteydın ya bıde duyunca cok sevındım ınan yadarısı bızlerın basına bende 11 hazıranda tekrar gırcem hayırlısıyla ınan canım yurekten tebrıkler:)

sımdıııı kartlar nelerdı ve mektupta ne cıktı bıde hecelemede ne ıstedıler? yazarsan coooooooooook sevıncem:D

tuu_ba

kartlar bahce kımlık sıgara bıde ...... hatırlayamıyorum ya. mektupta max muller varya sıtede aynısı cıktı.esımın ısmını hecelettırdı hatta kendımı tanıttaktan sonra evlımısın dedı esının adını ne hecele dedı bırde esımın yasını sordu telefon nomu sormadı

özlem_özlem

hımmm maxx muller hangı sayfadaa yaaw bılen var mı varmı su 32 dekı mektuplarda mı acaba? sukur canım ya artık gerısı kolay sınav bıttı yaa :D baslarsın kosturmaya sımdı tatlı telaslara ne guzel darısı bızlere ınsAllah:Amin

tuu_ba

amın canım ınsAllah hazıran sonu yada temmuz bası gıbı gıtcem ınsAllah vıze ıslemlerıne basvurcam hemen...esım gelcek beraber doncez Allah nasıp ederse...

karakartalali

Alıntı yapılan: özlem_özlem - Mayıs 23, 2008, 09:22:02 ÖS
hımmm maxx muller hangı sayfadaa yaaw bılen var mı varmı su 32 dekı mektuplarda mı acaba? sukur canım ya artık gerısı kolay sınav bıttı yaa :D baslarsın kosturmaya sımdı tatlı telaslara ne guzel darısı bızlere ınsAllah:Amin
yazayım max mülleri:
           Sie wollen Ihren Freund Max Müller in Hamburg besuchen.Schreiben Sie Ihn eine E-Mail
              -Sie kommen einen Tag spater.
              -Warum kommen Sie spater?
              -Er soll Sie abholen.

yakamozlu_gece

Tebrik ediyorum arkadaşım seni adına çok sevindim kartlar da kolay heyecan olmazsa herkezin yapabileceği sorular heyecan varsa zaten kimse yapamazda inşşAllah bizde gider heyecansız bu işi bitiririz arkdaşlar hadi bakalım tekrar tebrik ediyorum sizi saygılar..

tuu_ba

tskler sınıfa gırınce heyecan gıttı cok rahattım hele konusmada dahada rahattım ve konusmadan tam puan almısım

özlem_özlem

okay buldum varmıs bende:D
danke schon

özlem_özlem

süpersın canım tuba yaa dıom ya darısı bızlerın baına İnşAllah ...
Amiiiiiiiiiiiiin

karakartalali

Alıntı yapılan: tuu_ba - Mayıs 23, 2008, 09:31:03 ÖS
tskler sınıfa gırınce heyecan gıttı cok rahattım hele konusmada dahada rahattım ve konusmadan tam puan almısım
ben demiştim. değil mi? sadece dışarıda heycan yapıyoruz diye. içeride inanın arkadaşlar heycan kalmıyor. gerçi kişiden kişiye göre değişirde,yinede öyle oluyor.

tuu_ba

amın canım ınsAllah herkesın basına