Almanca A1 Aile Birleşimi Sınavına Girenlerin Tecrübeleri

Başlatan mavigece, Kasım 07, 2007, 06:48:03 ÖS

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

rose_iz

Alıntı yapılan: yakamozlu_gece - Mayıs 23, 2008, 11:23:33 ÖS
Alıntı yapılan: rose_iz - Mayıs 23, 2008, 11:22:05 ÖS
ayy arkadaşım araya yazmışsın şimdi gördüm kusura bakmaa ama normaldir gece 3.de uyandım heycandan daha uyumadım sabaha kadar:D
şimdi de yatcam ama sizlere bilgi vermek istedim
amin hepimize inşAllah
bizleri düşünmem bu şekilde çok güzel teşekkür ederim size Allah gönlünüzce versin istediklerinizi...

dinar

bende kazanmak istiyorum arkadaşlar

yakamozlu_gece

Alıntı yapılan: dinar - Mayıs 24, 2008, 12:21:03 ÖÖ

tamam arkadaşım sende kazandın o zaman hehe arkdaşım herkez istiyo sen kadar çalışıp Allah izin verirse hepimiz başarıcağız okay

burcukafadar

Alıntı yapılan: rose_iz - Mayıs 23, 2008, 10:54:46 ÖS
Alıntı yapılan: burcukafadar - Mayıs 23, 2008, 07:55:03 ÖS
Alıntı yapılan: rose_iz - Mayıs 23, 2008, 04:32:18 ÖS
arkadaşlar sınava girdim fena değildi inşAllah geçerim:S bu arada sınıflar klimalıydı süperdi yani:D  tuba 78.le sınavı geçmiş bu arada arkadaşlar darısı bize inşAllah
canım ya inşAllah hayırlısıyla geçersin :)
teşekkür ediyorum burcu eğer geçersem bunda çok katkın olucak:))
canım benim ya, bak şimdi daha çok heyecanlandım, sabırsızlıkla bekliycem sonucunu :)

adnan38

mrb arkadaşlar 16sında sınava girmiştim 63 puanla geçmişim şükür,sınava gireceklere başarılar,Allah hepimizin yardımcısı olsun

adnan38

ya bide arkadaşlar bu sertifikanın günü varmı istedigimiz zaman başvura biliyoruz demi konsoloslugu

muzikisyen

kazanan  arkadaşlara çok  sevındım bizim bı  arkadaşımızda  73 aldı.darısı  sınava  girecek  arkadaşların başına.sertifika süresiz istediğiniz zaman aile birleşimi için konsolosluğa başvurabilirsiniz.

halecim

Alıntı yapılan: adnan38 - Mayıs 24, 2008, 03:10:01 ÖÖ
ya bide arkadaşlar bu sertifikanın günü varmı istedigimiz zaman başvura biliyoruz demi konsoloslugu
sertifikanın günü yok arkadaşım istanbul goetheyi aradım süresinin olmadıüğını sölediler ama yinede arayı fazla uzatmamak lazım diye düşünüyorum..

rose_iz

Alıntı yapılan: dinar - Mayıs 24, 2008, 12:21:03 ÖÖ
walla bende kazanmak istiyorum :D

rose_iz

smc sen beni gördün ozman sprechen.dan çıkarken :D  sen gircektin çünki ben çıkarken hmmm hatırla bakalım altımda krem rengi etek üzerimde kahve gömlek vardı  ;D ;D ;D ;D ;D

kesmeşeker

Alıntı yapılan: rose_iz - Mayıs 24, 2008, 10:43:59 ÖÖ
smc sen beni gördün ozman sprechen.dan çıkarken :D  sen gircektin çünki ben çıkarken hmmm hatırla bakalım altımda krem rengi etek üzerimde kahve gömlek vardı  ;D ;D ;D ;D ;D
ben şubatta sınava girdiğimde öyle biri vardı sanırım ??? o sen değildin dimi ;D ;D

rose_iz

Alıntı yapılan: kesmeşeker - Mayıs 24, 2008, 10:53:12 ÖÖ
ben şubatta sınava girdiğimde öyle biri vardı sanırım ??? o sen değildin dimi ;D ;D
hayırrr ben dün ilkdefa girdim ;)

kesmeşeker

adnan38

Alıntı yapılan: halecim - Mayıs 24, 2008, 09:47:05 ÖÖ
sertifikanın günü yok arkadaşım istanbul goetheyi aradım süresinin olmadıüğını sölediler ama yinede arayı fazla uzatmamak lazım diye düşünüyorum..
tşekkürlerr hale cvp için 8.ayda nikah yapacagız ondan sonra başlayacagız işlemlere sürenin olmaması iyi

karakartalali

Alıntı yapılan: adnan38 - Mayıs 24, 2008, 12:24:33 ÖS
Alıntı yapılan: halecim - Mayıs 24, 2008, 09:47:05 ÖÖ
tşekkürlerr hale cvp için 8.ayda nikah yapacagız ondan sonra başlayacagız işlemlere sürenin olmaması iyi
bencede süresiz olması iyi. daha çok işimiz var burda. helee bir sınavı kazanalımda. :)

smc-403

Alıntı yapılan: rose_iz - Mayıs 23, 2008, 10:56:02 ÖS
Alıntı yapılan: smc-403 - Mayıs 23, 2008, 07:36:26 ÖS
evet arkadaşlar sınavı atladık çok şükür haftaya geliyoo cvplr umarım kazanırız siz hangi sınıflardaydınız ben 21 yazılı 11 mülakat mülakat 14:30 da beklemek zor olcak :d
meraba smc bende 9,30 21 nolu sınıf yazılı
14,00 da sözlü sınavdı  ewet beklemek çok zor:d

aynı sınıfta girmişiz desene  zaten 2 erkek vardı bizim sınıfta herkes bayandı :D

smc-403

hatırladım seni simdi tamam pencereleri kapatalım hören da ses olmasın dien sen deilmiydin ?