Almanca A1 Aile Birleşimi Sınavına Girenlerin Tecrübeleri

Başlatan mavigece, Kasım 07, 2007, 06:48:03 ÖS

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

rose_iz

Alıntı yapılan: werdermm - Mayıs 26, 2008, 12:30:03 ÖS
Alıntı yapılan: rose_iz - Mayıs 26, 2008, 12:28:54 ÖS

1 günde hazırlarsın.ama pasaport 1 günde çıkmaz.2 günde çıkıyor.konsoloslukdaki işin 10 dk.
pasaportum var canım saoll.
[/quote]canım?
[/quote]
yaa el alışkanlığı msn. falan:D

rose_iz

Alıntı yapılan: werdermm - Mayıs 26, 2008, 12:30:59 ÖS
Alıntı yapılan: rose_iz - Mayıs 26, 2008, 12:29:54 ÖS
bu ewlenmenin b1 formülü ne odamı nüfüs idaresinden alınacak??? bide ne eşim nede ben daha önce ewlenmedik almanca tercumanlı bişeye gerek varmı???
telefonda gerekenler söyleniyor.
hmm tamam çok saol.

ayseyildiz

of of   offffff 5 saat kaldı sınavaaaaa...

rose_iz

Alıntı yapılan: ayseyildiz - Mayıs 26, 2008, 12:36:29 ÖS
of of   offffff 5 saat kaldı sınavaaaaa...
sters yapma canım geçersin inşAllah. unutma ayşecim stres heycan başarına engel olur

rose_iz

aysee mektup çalışıyorsun dimii bak bu ay çıkanlar bi max müller. bi kış turizm bilgisi. 1 gün gecikmeli termin. bde kollegenlar için verilen davet ve sefinle problemin.

burcukafadar

Alıntı yapılan: ayseyildiz - Mayıs 26, 2008, 11:49:29 ÖÖ
Alıntı yapılan: burcukafadar - Mayıs 23, 2008, 01:45:49 ÖS
Alıntı yapılan: ayseyildiz - Mayıs 23, 2008, 01:37:04 ÖS
meraba arkadaşlar.Benim sınavımada az kaldı 26 mayısta gireceğim sınava çok ama çok heycan ve stresliyim.Bir ab önce olsada bitse diyorum artık.Çok korkuyorum ayrıca!!İnş.bende sınava giren diğer arkadaşlar gibi sınavtan sonra bumuymuş sınav derim:))Umarım zor bir sınav olmaz.
ayşeyıldız, öncelikle merhaba, önce hiç stres yapma, bu sınavın baş düşmanı stres. bolbolda kelime tekrarı yapmanı tavsiye ederim sana. çok az kalmış sınavına. inşAllah seninde burda hayırlı haberlerini alırız, şimdiden başarılar :)
çok teşekkür ederim Duygu kafadar.Bugün saat 5:30'da gireceğim sınava Allkahaım benim ve arkdaşlarımın yardımcısı olsun inş.Yarın akşam 7-8 gibi geçip geçmediğimizi öğreneceğiz hocamızdan.İnş.size güzel bir haberle dönerim..
ismim burcu ::) :) inşAllah iyi haberlerini alırız :)

rose_iz

burcuuu naber canım hoşgeldin. senin vizen geldi mi burcu??

burcukafadar

Alıntı yapılan: rose_iz - Mayıs 26, 2008, 12:01:48 ÖS
bu arada bukadar zahmete giriyoruz eşlerimiz bizi ödüllendirmeli  :angel: :angel: :angel: ;D ;D ;D  :P :P :P
kesinlikle, el üstünde tutmaları lazım bizi ;)

rose_iz

Alıntı yapılan: burcukafadar - Mayıs 26, 2008, 01:07:46 ÖS
Alıntı yapılan: rose_iz - Mayıs 26, 2008, 12:01:48 ÖS
bu arada bukadar zahmete giriyoruz eşlerimiz bizi ödüllendirmeli  :angel: :angel: :angel: ;D ;D ;D  :P :P :P
kesinlikle, el üstünde tutmaları lazım bizi ;)
ayy ewet kesinlikle katılıyorum:D hele bide geçtiğime dair sertifikam gelse inşAllah.

rose_iz

kendime ödül listesi hazırlıyorum ;D

kirsehir7

of of   offffff 5 saat kaldı sınavaaaaa...
insAllah gecersin sinavdan arkadasim.senin icin dua edecegiz.heyecan yapma.
sana bol basarilar.

burcukafadar

Alıntı yapılan: rose_iz - Mayıs 26, 2008, 01:06:18 ÖS
hoşbulduk canım...
yok, nerdeeee, daha oraya gidip gitmediğibni bile bilmiyorum, telefonda söylemiyorlar  :-\

ayseyildiz

Alıntı yapılan: burcukafadar - Mayıs 26, 2008, 01:05:27 ÖS
meraba arkadaşlar.Benim sınavımada az kaldı 26 mayısta gireceğim sınava çok ama çok heycan ve stresliyim.Bir ab önce olsada bitse diyorum artık.Çok korkuyorum ayrıca!!İnş.bende sınava giren diğer arkadaşlar gibi sınavtan sonra bumuymuş sınav derim:))Umarım zor bir sınav olmaz.
ayşeyıldız, öncelikle merhaba, önce hiç stres yapma, bu sınavın baş düşmanı stres. bolbolda kelime tekrarı yapmanı tavsiye ederim sana. çok az kalmış sınavına. inşAllah seninde burda hayırlı haberlerini alırız, şimdiden başarılar :)
çok teşekkür ederim Duygu kafadar.Bugün saat 5:30'da gireceğim sınava Allkahaım benim ve arkdaşlarımın yardımcısı olsun inş.Yarın akşam 7-8 gibi geçip geçmediğimizi öğreneceğiz hocamızdan.İnş.size güzel bir haberle dönerim..
Alıntı yapılan: burcukafadar - Mayıs 26, 2008, 01:05:27 ÖS
teşekkür ederim burcucum.Sen atlattın darısı inş.benimde başıma

ayseyildiz

Alıntı yapılan: kirsehir7 - Mayıs 26, 2008, 01:11:38 ÖS
of of   offffff 5 saat kaldı sınavaaaaa...
insAllah gecersin sinavdan arkadasim.senin icin dua edecegiz.heyecan yapma.
sana bol basarilar.
teşekkür ederim kırşehir.Amaa maalesef ya engel olamıyorum vakt azaldıkça daha kötü oluyorum

rose_iz

Alıntı yapılan: burcukafadar - Mayıs 26, 2008, 01:15:47 ÖS
hoşbulduk canım...
yok, nerdeeee, daha oraya gidip gitmediğibni bile bilmiyorum, telefonda söylemiyorlar  :-\
anladım canım ne diim işlerimiz rast gider inşAllah. böle çok zor yaa:S o orda sen burda :S senin düğün oldu dimi canım.

ayseyildiz

aRKADAşLAR BİR şEY SORUCAM.sINAVDA MEKTUP BÖLÜMÜNDE SADECE TEK KELİME YAZIYORLARMI SEN YAZIYORMUşSUN NE OLDUĞUNU ÖYLEMİ YANİ DETAYLI YAZMIYORLARMIş

burcukafadar

Alıntı yapılan: rose_iz - Mayıs 26, 2008, 01:21:41 ÖS
Alıntı yapılan: burcukafadar - Mayıs 26, 2008, 01:15:47 ÖS
hoşbulduk canım...
anladım canım ne diim işlerimiz rast gider inşAllah. böle çok zor yaa:S o orda sen burda :S senin düğün oldu dimi canım.
yok canım daha olmadı, kısmetse 2 ay sonra. birde düğün stresi var ooof of