Almanca A1 Aile Birleşimi Sınavına Girenlerin Tecrübeleri

Başlatan mavigece, Kasım 07, 2007, 06:48:03 ÖS

0 Üyeler ve 4 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

karakartalali

Alıntı yapılan: rose_iz - Mayıs 28, 2008, 11:56:31 ÖÖ

hımmm.Ben o numarayı almamıştım tabii!!!o yüzden öğrenemem : :embarassed:
ayşecim eğer kargoya başvuru yaptıysan sana verilen faturanda yaazıo o özel olarak bişi almıosun
[/quote] vAllahi ben sınavı kazanayımda ne zaman gelirse gelsin:) :) arkadaşlar bu arada yarıın gün alcam 3. sınava .)

(LALEZAR)

Alıntı yapılan: karakartalali - Mayıs 28, 2008, 12:14:13 ÖS

ayşecim eğer kargoya başvuru yaptıysan sana verilen faturanda yaazıo o özel olarak bişi almıosun
vAllahi ben sınavı kazanayımda ne zaman gelirse gelsin:) :) arkadaşlar bu arada yarıın gün alca 3. sınava .)
[/quote]

ben umutluyum,bu sefer galeba çalacak bu vizeyi alacaksın inş:)

karakartalali

Alıntı yapılan: (LALEZAR) - Mayıs 28, 2008, 12:20:32 ÖS
Alıntı yapılan: karakartalali - Mayıs 28, 2008, 12:14:13 ÖS

vAllahi ben sınavı kazanayımda ne zaman gelirse gelsin:) :) arkadaşlar bu arada yarıın gün alca 3. sınava .)

ben umutluyum,bu sefer galeba çalacak bu vizeyi alacaksın inş:)
[/quote]inş. arkadaşım teşekkür ederim.:)

rose_iz

walla bende kazanayımda sınavımı varsın 10 günde gelsin :D acaba goetheyi arasam demezler mi geçtiniz diye :)) yanlız geçtiniz diorum dikkatinizi çekerim haha ;D ;D ;D

karakartalali

Alıntı yapılan: rose_iz - Mayıs 28, 2008, 12:30:41 ÖS
walla bende kazanayımda sınavımı varsın 10 günde gelsin :D acaba goetheyi arasam demezler mi geçtiniz diye :)) yanlız geçtiniz diorum dikkatinizi çekerim haha ;D ;D ;D
:) :) :)

dee

Benim bildigim UPS bir gün icinde teslimat yapıyor. Neden simdi o subeden bu subeye gonderiyorlar da ertesi gun teslim ediyorlar? Bence bugün gelir. (Bugün gelsin lütfen!)

dee

Ben de aradım sordum bugün teslim alınmıs yarın teslim edilirmis. Pufff!

rose_iz

yaa bende aradım bi bgn dio bi yarın dio :s bana kalırsa bilmiyorlar onlarda tam benim bulunduğum mevkii ortaköy buugn gelir dediler sonra belki gelmez dediler:s dalagamı geçiolar bizimle ya :(

dee

Umarım gecersek diger seyler bu kadar yavas ilerlemez. Bazılarının yazdıklarını okudum 2 günde gelmis sonuc, biz cuma girdik persembe geliyor. 1 hafta gecti. Zaman da gecmek bilmiyor.
Pasaportlar tam 1 günde gelirken bu neden böyle anlamıyorum.

ayseyildiz

SABIR SABIR SABIR ARKADAşLAR SABRETMEKTEN BAşKA YAPACAK BİR şEY YOK!!!!!

rose_iz

ewet sabır arkadaşlar sabrımızın sonucu iyi olucak inşAllahh

ayseyildiz

Alıntı yapılan: rose_iz - Mayıs 28, 2008, 02:08:17 ÖS
ewet sabır arkadaşlar sabrımızın sonucu iyi olucak inşAllahh
AMİNNNNNNNNNNNNNNNN
AMİNNNNNNNNNNNNNNNN İNşALLAH

ayseyildiz

Esracım sen ne iş yapıyosun?

rose_iz

arkadaşlar kurye dağıtımda dio şimdi takip nosuna bakınca bu nedemek?? gelirmi bugun dersiniz???

rose_iz

canım ben boğaziçi üni. işletme mezunuyum şimdi özel bi şirkette finans sorumlusuyum walla işim ii çok şükür almanyada inşAllah ii bi iş bulurum :)) zaten nedense ilişkide hep fedakar olan ben oldum :(( ama eşiminde hakkını yemiim yaa oda iyidir iyi çok şükür :)) sen ne işle meşgulsün tatlım ???

dee

Arkadaslar kargo simdi geldi 91 ile gecmisim. Darısı herkesin basına :D

rose_iz

Alıntı yapılan: dee - Mayıs 28, 2008, 03:09:09 ÖS
Arkadaslar kargo simdi geldi 91 ile gecmisim. Darısı herkesin basına :D

ayy çok sewindim darısı bizlere inşAllah.   paket kalın mı geldi senin ??? öyle bi duyum aldımda gelen kurye paketi kalınsa geçmişsin değilse kalmışsın :S bilgi verirmisin lütfen ???