Almanca A1 Aile Birleşimi Sınavına Girenlerin Tecrübeleri

Başlatan mavigece, Kasım 07, 2007, 06:48:03 ÖS

0 Üyeler ve 4 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

karakartalali

arkadaşlar ne olursa olsun umudunuzu hiç bir zaman yitirmeyin. burada bana yardımcı olan o kadar çok arkadaş var ki hepsinide çok seviyorum.bana çok şey öğrettiler. eğer benimde bu konuda sınavı kazanan arkadaşlara en ufak bir yardımım olabildiyse ne mutlu bana arkadaşlar.ayrıca sınava girecek arkadaşlarada başarılar diliyorum ve onlara elimden geldiği kadar yardımcı olacağım.

dinar

dinar

evet bende ali arkadaşım gibi burdaki tüm almanca x arkadaşlara tşk ederim herzaamn yanımızda oldunuz özelikle ali arkadaşa tşk ederim bana çok yardımcı oldu ve sınava girecek arkadaşalara lütfen kazanacağınıza başta inanın ve heyecan yapmayın umarım herkes biizm gibi sevinir darısı sınava girecek olanlara

Dilhas

aaa ali kazanmisin tebrikler insan mesaj atar......bak gördünmü kazanmisin............tebrikler

özlem_özlem

arkadaslar yaa aglamak ıstıyorum ne guzel bı gun yaa valla alı ve dınar cok sevındım arkadaslar yaa komple superızzz:) bende 66 aldım  arkadaslar valla cok sevındım oooooh ohhhhh hersey cok guzel olcak bundan sonrası vzeye ınsallaahh sabah ups korna yapa yapa geldı mahalleye:D

halecim

karakartalali

Alıntı yapılan: Dilhas - Haziran 14, 2008, 11:30:54 ÖS
aaa ali kazanmisin tebrikler insan mesaj atar......bak gördünmü kazanmisin............tebrikler
arkadaşım bana çok yardımın dokundu. onun için sana çok teşekkür ederim.arkadaşlar isteyen başarır. burada o kadar çok arkadaşımız varki, onlara heycanlanmamalarını söylüyorum.biraz da çalışma bu işi bitirir. inanın isteyen yapar arkadaşlar, kendinize güvenin yeter.

karakartalali

Alıntı yapılan: halecim - Haziran 15, 2008, 07:32:15 ÖÖ
hayırlı olsun ali...
arkadaşım sanada ayrıca teşekkür etmek istiyorum.seninde yardımın dokundu.almancaxın yardımı dokundu. iyiki varsınız arkadaşlar.

karakartalali

Alıntı yapılan: özlem_özlem - Haziran 15, 2008, 12:10:29 ÖÖ
arkadaslar yaa aglamak ıstıyorum ne guzel bı gun yaa valla alı ve dınar cok sevındım arkadaslar yaa komple superızzz:) bende 66 aldım  arkadaslar valla cok sevındım oooooh ohhhhh hersey cok guzel olcak bundan sonrası vzeye ınsallaahh sabah ups korna yapa yapa geldı mahalleye:D
evt umarım sınava girecek arkdaşlara o kadar da korkulacak bir şey olmadığını gösterebilmişizdir.

halecim

güzel olanda buzaten birbirimizi tanımasakta bu sitedeki arkadaşların desteği yetiyor...

(LALEZAR)

Alıntı yapılan: karakartalali - Haziran 15, 2008, 08:52:34 ÖÖ
Alıntı yapılan: özlem_özlem - Haziran 15, 2008, 12:10:29 ÖÖ
evt umarım sınava girecek arkdaşlara o kadar da korkulacak bir şey olmadığını gösterebilmişizdir.

gibi  :)))

yinede sitresi şimdiden sardı benii:(

burcukafadar

Alıntı yapılan: karakartalali - Haziran 14, 2008, 03:56:24 ÖS
arkdaşlar sınavı kazandım:) umarım dinar arkadaşımızda kazanır.60 puanla kazanmışım. siz sevğili arkadaşlarımı ve almancax forumu çok seviyorum.iyi ki varsınız. benim bu sınavı kazanmamda bana yardımcı olan arkadaşlarıma ve almancax ekibine buradan sayğılarımı iletiyorum.
tebrik ederiiiimmmmmm :) :)
inan senin adına çok sevindim.

burcukafadar

Alıntı yapılan: dinar - Haziran 14, 2008, 06:35:37 ÖS
arkadaşlar kazandım mmmmmmmmmmmmm   61 aldım darısı kazanamayanların başına diyelim
tebrik ederim....

kadiy

tebrikler arkadaşım inşAllah vizedede istediğin gibi güzel olur

karakartalali

Alıntı yapılan: burcukafadar - Haziran 15, 2008, 12:53:24 ÖS
Alıntı yapılan: karakartalali - Haziran 14, 2008, 03:56:24 ÖS
arkdaşlar sınavı kazandım:) umarım dinar arkadaşımızda kazanır.60 puanla kazanmışım. siz sevğili arkadaşlarımı ve almancax forumu çok seviyorum.iyi ki varsınız. benim bu sınavı kazanmamda bana yardımcı olan arkadaşlarıma ve almancax ekibine buradan sayğılarımı iletiyorum.
tebrik ederiiiimmmmmm :) :)
inan senin adına çok sevindim.
teşekkür ederim arkadaşım.bana hep destek verdiniz, ayrıca bu destek içinde ayrıca teşekkür ederim.

rose_iz

kazanan herkezi tebrik ederimmm

monarch

slm arkadaşlar sınavı kazanan herkezi tebrik ederim... burdan sınava girecek olan arkadaşlarada söliceklerim sınava hazırlanırken hören kısmınıa fazla zaman ayırmayın onun size pek yardımı olmaz hören kısmı biraz şans işi ben sıanava çalışırken hören kısmına hiç zaman ayırmadım mektup kısmına gelince enaz 20 mektup örnegi topladım ve mektupların içinde bilmediğim kelimeleri ezberledim bana çok fazla katkısı oldu yani mektubu tamamen deilde içinde anlamadığım kelimeleri çıkartıp anlamlarını ezberledim lesen kısmında yine öle inanın arkadaşlar çok faydası oluyo...