Almanca A1 Aile Birleşimi Sınavına Girenlerin Tecrübeleri

Başlatan mavigece, Kasım 07, 2007, 06:48:03 ÖS

0 Üyeler ve 2 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

gamzeli01

Arkadaşlar cuma günü sınava girmiştim. şimdi sonucum geldi:) GEÇMİşİM!!!! şÜKÜRLER OLSUNNN... öğrenir öğrenmez buraya yazmak istedim. 96 puan almışım...

duygu_0354_duygu

Alıntı yapılan: gamzeli01 - Kasım 04, 2008, 03:27:38 ÖSArkadaşlar cuma günü sınava girmiştim. şimdi sonucum geldi:) GEÇMİşİM!!!! şÜKÜRLER OLSUNNN... öğrenir öğrenmez buraya yazmak istedim. 96 puan almışım...
senin adina sevidim arkadasim... se baya stresteydin. neyse cok sükür:)
hadi bakalim sen de artik ALAMANCI oluonn dance:)

yakamozlu_gece

Alıntı yapılan: duygu_0354_duygu - Kasım 04, 2008, 04:37:07 ÖSsenin adina sevidim arkadasim... se baya stresteydin. neyse cok sükür:)
hadi bakalim sen de artik ALAMANCI oluonn dance:)

olsun olsun bizede almancı lazım ;D

duygu_0354_duygu

gamzeli01

SEYHAN69

Alıntı yapılan: gamzeli01 - Kasım 04, 2008, 03:27:38 ÖSArkadaşlar cuma günü sınava girmiştim. şimdi sonucum geldi:) GEÇMİşİM!!!! şÜKÜRLER OLSUNNN... öğrenir öğrenmez buraya yazmak istedim. 96 puan almışım...

kutlarım.bende tahmın etmiştim hemde iyi puanla alıcaksın dıye.tebrikler umarım diğer arkadaşlarda başarır. clap:)

SEYHAN69

çalışın arkadaşlar çalışın herşey oluyor bakın görüyoruz işte.örnek çok  ;)

hunkarus

gamzeli01

tşk ederim arkadşalr tekrar. bukadar yüksek puanı da beklemiodum:) sprechen ve schreibendan tam puan almışm.. digerlerinden de birer yanlışım var.  bu vize başvuru formunu indirip netten doldurcam da bi örnek varmı bi yerde. bi yanlışlık yapmıyım dedim. vay be bu aşamalara gelmek de varmış alkis:)

yakamozlu_gece

Alıntı yapılan: gamzeli01 - Kasım 04, 2008, 08:58:42 ÖStşk ederim arkadşalr tekrar. bukadar yüksek puanı da beklemiodum:) sprechen ve schreibendan tam puan almışm.. digerlerinden de birer yanlışım var.  bu vize başvuru formunu indirip netten doldurcam da bi örnek varmı bi yerde. bi yanlışlık yapmıyım dedim. vay be bu aşamalara gelmek de varmış alkis:)

tebrikler

hunkarus

Alıntı yapılan: gamzeli01 - Kasım 04, 2008, 08:58:42 ÖStşk ederim arkadşalr tekrar. bukadar yüksek puanı da beklemiodum:) sprechen ve schreibendan tam puan almışm.. digerlerinden de birer yanlışım var.  bu vize başvuru formunu indirip netten doldurcam da bi örnek varmı bi yerde. bi yanlışlık yapmıyım dedim. vay be bu aşamalara gelmek de varmış alkis:)

https://www.ankara.diplo.de/Vertretung/ankara/tr/04/Visa/Antragsformular__FZ__download,property=Daten.pdf

gamzeli01

peki bu formu hem alm hem türkçemi doldurcas?

SEYHAN69

Alıntı yapılan: gamzeli01 - Kasım 04, 2008, 09:50:34 ÖSpeki bu formu hem alm hem Türkçemi doldurcas?
,

https://almancax.com/forum/index.php?topic=5398.0
bak burda örnek başvuru formu var.
cevapları özel isimler dışında almanca doldurman gerekıyor.ja oder nein gibi.milliyeti türkisch rebuplic gibi

SEYHAN69

türkçe kısımlar cevapsız sadece almanca cvp verceksin  ;)

gamzeli01

hımm anladım türkçe yerlerde .... koymuşlar mesela. onlara bişi yazmıoyrum yani. tşk ederim seyhan.

alicelik1984

en son yapılan a1 sınavında mektup konusunun ne olduğundan haberi olan varmı?

Kasım Keleş

Alıntı yapılan: gamzeli01 - Kasım 02, 2008, 04:30:37 ÖSBuarada sınava girecek arkadşlara tavsiyem goethe nin fitfürs kitabını mutlaka alsınlar.ben adamakıllı ona çalşıtım. çok benzeri çıkıo.sprechen daki kelimeler de tıpatıp aynısı. mektupta da mail çıktı. o da netteki mektubun aynısıydı. arkadaşın ninayla haftasonu almanca çalşmak istiosun vs. ve o sabah elimdeki notlarımda yazılıydı son bi kez okudum girdim sınava .bi baktım aynısı:) ezbere yazdım:)

Öncelikle sınavı kazandığın için sizi tebrik ederimm.İnşAllah vize işlemlerinizide bir an evvel halledersiniz..

Sizden bir ricam olacak o netteki mektupların aynısı çıktı demişsiniz mesajınızda hangi netteki mektup örnekleri yazabilirmisiniz.

şimdiden teşekkürler..!