Almanca A1 Aile Birleşimi Sınavına Girenlerin Tecrübeleri

Başlatan mavigece, Kasım 07, 2007, 06:48:03 ÖS

0 Üyeler ve 4 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Rock_Mania

Alıntı yapılan: gamzeli01 - Kasım 04, 2008, 03:27:38 ÖSArkadaşlar cuma günü sınava girmiştim. şimdi sonucum geldi:) GEÇMİşİM!!!! şÜKÜRLER OLSUNNN... öğrenir öğrenmez buraya yazmak istedim. 96 puan almışım...

Tebrik ederim. Kazanmana gerçekten çok sevindim:) Ben de sonucu aldım. Kazanmışııımmm:D DArısı bütün sınava girenlerin başına!...

SEYHAN69

tebrikler.darısı konsolosluk işlemlerine  alkis:)

Rock_Mania

Alıntı yapılan: alicelik1984 - Kasım 05, 2008, 02:01:45 ÖSen son yapılan a1 sınavında mektup konusunun ne olduğundan haberi olan varmı?

Ben 31 inde girmiştim sınava mektup 'Nina'ydı.

Rock_Mania

Alıntı yapılan: SEYHAN69 - Kasım 08, 2008, 08:39:09 ÖStebrikler.darısı konsolosluk işlemlerine  alkis:)

Teşekkür ederim. Amiiiiiinnnnnn!..... :angel:

nilgünbulutc

merhabalar bende a1 sınavına gireceğim bu ay kursa başlayacağım açaıkca söylemek gerekirse benim hedefim 90 ve üzeri puan almak onun için ne yapmam gerekir. bide bişey daha siteyi uzun zamandır inceliyorum ama ya ben bulamadım yada konu açılmamış almanca kelimeler, okunuşları ve türkçesi olan bir konu yok galiba. emeği geçen herkese tşk. danke schön.

Sidal_Yaren

Alıntı yapılan: nilgünbulutc - Kasım 14, 2008, 10:33:33 ÖÖmerhabalar bende a1 sınavına gireceğim bu ay kursa başlayacağım açaıkca söylemek gerekirse benim hedefim 90 ve üzeri puan almak onun için ne yapmam gerekir. bide bişey daha siteyi uzun zamandır inceliyorum ama ya ben bulamadım yada konu açılmamış almanca kelimeler, okunuşları ve Türkçesi olan bir konu yok galiba. emeği geçen herkese tşk. danke schön.

Birak simdi 90 almayi:)
61 Alsan ona sükret.Asil sinav Almanya,ya geldikteb sonra basliyor.Ben 9 aydir almanyadayim,burada 6 aylik kursu mecbur tutuyorlar insanlara.Bu tek Türkler icin gecerli degil tabiki,Almanyaya göcmen olarak gelenlerde icinde gecerli.Simdilik üniversitenin kursuna basladim ve yarin sinavim olacak.Egerli düzenli bir sekilde sinavlari kazanirda,iyi bir derece alir isem,bu seferde oturumunu uzatmalari icin seni sinava tabi tutuyorlar.Yeterli bulurlarsa ne ala ama yetersizsen tekrardan kurs yapman gerek.

Türkiyedeki calisma defterinizi muhakkak yaninizda getirin,cok ise yariyor pratikte.Burdada a1 den baslatiyorlar ve gramatik agirlikli genelde a1 dersleri.

Ayrica Almanya,da kursa baslayacaginiz zaman fazla Türk,ün bulundugu kurslara gitmeyin cünkü almanca yerine türkce konusursunuz.Pauselerde ben genelde yabanci arakadaslarla pratik yapmaya calisiyorum...

Kolay gelsin sizlere.
Ben a1,e basladimda hic zorlamadim cünkü bildigim derslerdi.

kurtman76

Arkadaşlar dua edin yarın ilk ve son sınavıma gireceyim Allah yardımcımız olsun....

duygu_0354_duygu

Alıntı yapılan: kurtman76 - Kasım 17, 2008, 06:08:49 ÖSArkadaşlar dua edin yarın ilk ve son sınavıma gireceyim Allah yardımcımız olsun....
hadi Allah yardimcin olsunnnn  ;)

(LALEZAR)

kurtman76

Akadaşlar bu yoldan dönmeyin bugün girdim sınava Almanyada ve kazandım.... İnanın zor değil di 2 hafta günlük 1 saat çalıştım ama doğru yerlere çalıştım mektupda saçmaladım ama yeterli puan aldım....

ozgur_efe

herkese selam arkadaslar 14-11  de sınava girmiştim 73 alarak gecmişim darısı herkesin başına inşalllahh. sınava 1 ay kazırlandım kursa gitmeden sadece kitaplardan calısarak ilk sınava tecrube olsun diye girmiştim nasıl birsey diye merak etmiştim onda 56 aldım bunda  ise gecmişim. ve 1 ay hazırlandım cok sukur oldu bu kez. arkadaslar sınava yeni girecek arkadaslar veyaa girmiş kazanamammış arkadaşlar tavsiyem geothe  nin denem sınavını incelesinler gercek sınavda aynen oyle bi fark yok! calısma metodu belirlesinler ona gore eger isterseniz ben size bir calışma metodu soyleyebilirimm herkese başarılar

Cabidereli

ozgur kardes kacta geldi haber sana. benim hanimim hala beklioda. bide nerde girdin sinava

kayseri

ozgur_efe

selam arkadaşlar a1 sınavına hazırlanan arkadaşlara bir tüyo vereyim möchten,wollen,müssen,sollen,können,durfen ve lassen konularına calışın ve bunların hepsinin soru seklide cumle kuruluşuda aynı sınavda bu konuları iyi kavradıgınız zaman hörren,lesen,schreiben sprechen size cocuk oyuncagı gelir.  kolay gelsin herkese başarılar

huznungulu

slm 26.11.2008 yani çarbamba günü sınava gircem bana yardımcı olurmusunuz?son dönemde çıkan mektup örneklerini yazarmısınız?
 byby:)

(LALEZAR)

Alıntı yapılan: huznungulu - Kasım 24, 2008, 05:28:34 ÖSslm 26.11.2008 yani çarbamba günü sınava gircem bana yardımcı olurmusunuz?son dönemde çıkan mektup örneklerini yazarmısınız?

Allah yardımcın olsun ...sınavdan sonra soruları ve tecrübeni bizimle paylaşırsan sevinirim.umarım herşey gönlünce olur..

ATAAN

Alıntı yapılan: huznungulu - Kasım 24, 2008, 05:28:34 ÖSslm 26.11.2008 yani çarbamba günü sınava gircem bana yardımcı olurmusunuz?son dönemde çıkan mektup örneklerini yazarmısınız?
Son dönemlerde çıkan mektuplar şu şekildedir konuları farklı olsada.

Schreiben Sie an Ihre Freunde eine Einladung zu einer Party.
Sagen Sie:
-Warum Sie eine Party machen.
-Wann Sie Ihre Party machen.
-Die Freunde sollen Essen und Getränke mitbringen