sertifika alanlar buraya

Başlatan seiblossstill, Aralık 02, 2007, 10:13:30 ÖS

0 Üyeler ve 3 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

ATAAN

Alıntı yapılan: er_cu_41 - Aralık 28, 2008, 07:41:04 ÖS
yha arkadaşlar benim eşim alman vatandaşı ama türk ben sertifika yı aldım Almanyada evlilik yapmak istiyorum nası yapıcam acaba ilk önce ne gerekli_?cvp alırsam sevinirim lütfem:)
Almanya’da evlenmek üzere
· Evlenme Ehliyet Belgesi
· Yeni tarihli tam tekmil vukuatlı Nüfus Kayıt Örneği (‘düşünceler’bölümünde tüm nüfus olaylarının belirtilmiş olması gerekir)
· Daha önce boşanmalar olduysa: boşanma kararları ve Almanca çevirileri (noter tasdikli) ayrıca önceki evlilikler hakkında bilgi veren tam tekmil vukuatlı Nüfus Kayıt Örneği (hem müracaatçı hem de nişanlısının önceki evlilikleri için geçerlidir)
· Almanya’da ikamet eden Alman uyruklu nişanlının pasaport fotokopisi veya Almanya’da ikamet eden Yabancı uyruklu nişanlının pasaport fotokopisi ve  oturma izni fotokopisi
· Basit düzeyde Almanca Bilgisi kanıtı (A1 düzeyindeki bilgi seviyesi, Goethe Enstitüsü’nün A1 Start Deutsch 1 sertifikası)

cenk673

Bende 13ocak2009da kazandim sinavi 80 puan aldim Allahima binlerce sükür olsun zor degil calisinca oluyor herkese basarilar diliyorum halayy:) halayy:) halayy:)

gece

Tebrikler  :laugh:
Allah yolunuzu acik etsin :angel:

HA_KAN

bende 19 aralık ta girdim.90 puanla geçtirm.şimdi başvurumunsonucunu bekliyorum  dance:)

omerenkur

arkadaşlar bende aldım sertifikayı bugun elime gecti 70 almışım evde çalıştım kursa falanda girmedim bulunduğu yerde kurs olmayanlar hicte umutsuz olmasın evdede oluyor

NİLSENAM

ATAAN

Alıntı yapılan: omerenkur - Şubat 11, 2009, 03:46:35 ÖSarkadaşlar bende aldım sertifikayı bugun elime gecti 70 almışım evde çalıştım kursa falanda girmedim bulunduğu yerde kurs olmayanlar hicte umutsuz olmasın evdede oluyor
Tebrikler  alkis:)

whiterose

selam arkadaslar, benim sorum farkli, en az kac puan almak gerekiyor, duyduma göre 60 mi ???, zertifika almak icin

aysima_JJ

evt en az 60 puan alman gerekiyor. ama korkma ya iyi bir kursa gidersen çok kolay geçiyorsun. ve abartılara bakma sınav çok kolaydı. başarılar.