arkadaşlar başınızdan geçen okul anılarını buraya alalım

Başlatan seiblossstill, Aralık 05, 2007, 12:15:20 ÖS

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

seiblossstill

başlıkta da yazdığım gibi arkadaşlar üniversitede veya lisede başınızdan geçen komik olaylar varsa burada paylaşalım....
ilki benden ;D
arkadaşlarla ev tutmuşuz kış geldi bastırdı ev sobalı bigün kömürümüz de odunumuz da tükendi
ne yapsak diye düşünürken ayriyetende donarken aklımıza bi fikir geldi yan sokaktaki inşaattan bikaç odun ödünç alalım dedik ;D gece 11i bekledik çıktık gece 2 arkadaş elimizde odunları sarmak için de bi battaniye, asıl dumuru inşaata varınca yaşadık en az 10 genç arkadaş daha :o meğer bütün öğrencilerin yakıt cephaneliği orasıymış neyse aldık bikaç odun çatır çatır yaktık... bikaç gün sonra e tabii alıştık artık bizde oralıyız ;D ve ikinci gidişimizde daha büyük bi dumur :o inşaat işçileri işlerine yaramayan odunları bi kenara toplayıp üstüne de yazmışlar arkadaşlar lütfen buradan yürütün ;D ;D

erbek66

hataylı ev arkadasım memlekete gitmişti ve bir hafta sonra aradı ben geliyorum gelin beni karşılayın. oflu arkadasımla birlikte terminale gittik giderken başka bir arkadaşla karşılaştık oda bizimle geldi terminale. nihayet uzun bir bekleyiş sonunda arkadasımız geldi, hataylı arkadasla ben cantaları aldık gidiyoruz evimize arkamızdanda oflu ile di,ger arkadaş geliyor bizim ofluda 2çanta digerinde 2çanta ve arkamızdan bize kızıyor aldınız ufak çantaları basıp gidiyosunuz yardım bile etmiyonuz diyee sitem ede ede geliyo bende düşünüyorum içimden hataylı arkadasım bu kadar çanta elbiseyi ne yapacak diye giderken bir cantayla gitti gelirken 5çantayla geldi. nihayet eve geldik ve bizim ofluda bir dünya fırça yedik aldınız elinize bir çantayı biz 4çantayı getirene kadar anam agladı. evde otururken aklıma geldi arkadasıma sordum ya Ali dedim hayırdır bu 5 çanta neyin nesi giderken 1çantayla gittin gelirken 5çantayla geldin? arkadaşım bide demezmi yok ya benim bir cantam vardı onuda senle getirdim digerlerin kimin bilmiyorum bizi tuttu bir gülmee...
bizim oflu mavinin otobusten indirdigi tüm çantaları arkadasın sanıp yuklenmiş eve getirmiş. hataylı arkadaşta sanmışkı yanımızdaki arkadaşta memleketten geldi o çantaların ona ait oldugunu. tekrar çantaları yuklenip terminale gittik baktıkki polisler orda canta arıyo korktuk götürmeye ne olu ne olmaz diyee. bir gece yarısı cantaları terminale bıraktıgımız gibi kaçtık