Kızlar Kamyon şöförü Olursa...

Başlatan yücel, Aralık 18, 2007, 07:41:11 ÖS

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

yücel

Kızlar Kamyon şöförü Olursa Kamyon Arkası Yazıları ;D ;D

---gaz fren şanzuman
manikürsüz halim duman

---sen batan güneş
ben yollarda kremşanti

---miras değil sevgilim
hediye etti güzelim

---bir sana hastayım
diyete girdim yastayım

---kulağıma takarım küpe
geçemez beni hiç bir züppe

---torpidonda aseton yoksa güselim
mühim değil ben mazotlada silerim

---nazar etme ne olur
evlen seninde olur ;D

---Rujum biter yolumm bitmez..
çocukta yaparım kamyon şöförlüğüdee

alinti...

esma 41

Kamyonu birakin  araba bile kullanamiyorlar yaw ...  ;D

Bayanlar bana kizmayin lütfen ..  biraz gülüp eglenelim ...  ;D

Ama sunuda yazmadan edemicem  :) ben gercekten cok iyi bir söförüm ..  :laugh:

Güzelim arabaya bu yapilirmi beee...  ;D ,icim acidi gercekten. :)

Yorumsuz ...  ;D

;D ;D ;D

Park etmek ve bir bayan ???  ;D

Ah ah birde utanmadan poz veriyorlar ...  ;D

Bir tane de Kamyon söförü olsun bariii ... ;D
Bunu basarabilmekte bir "sanat" bence. :)

Tamam tamam bu son resim ... (bayanlar beni linc edecekler )  :)

khoLpa$aLı

Spyxxx

yücel

heh heh heee,  bunlari bayanlar mi yapti.... esma...;D ;D ;D

esma 41

esma 41

Bir kac bayan söför daha ....  ;D

Arabayi itiyor birde  ;D

Yorumsuz ...  ;D

utanan:) ;D

Duvardaki yazinin Tercümesi : Bayan  ;D ;D

Insan neye üzülecegini bilemiyor .. o güzelim arabayami yoksa .... saskin ördekler gibi arabadan
cantalarini alip kacan kizlarami ....  ;D

RIBERY

bıde o eksık kalmiştı bende senle  aynı fıkırdeyım

Sparta

Arabaların Markalarına bakarsak genelde Alman bayan şöförler galiba :) :) :) yaril:)

...mystery...

hahaha... yaril:) funny:) kop:) çok güzel resimlerde,kamyon arkası yazılarda..yazıları biliyordum ama resimlere bayıldım çok teşekkürler..  clap:)

wild_cobragirl

Sanki bütün kazalar kadınlar yüzünden mi meydana geliyor? Kadınların yaptıkları kazalardan daha fazlasını erkekler yapıyorlar.

...mystery...

Alıntı yapılan: wild_cobragirl - Eylül 03, 2008, 09:47:33 ÖS
Sanki bütün kazalar kadınlar yüzünden mi meydana geliyor? Kadınların yaptıkları kazalardan daha fazlasını erkekler yapıyorlar.
o da doğru aslında bende bazen kızarım kadınlara kötü şoför deyince ama bu resimlerdede çok garip uğraşsan öyle denk gelmicek kazalar yapılmış ondan komik geliyor ;D

esma 41

Alıntı yapılan: wild_cobragirl - Eylül 03, 2008, 09:47:33 ÖS

Evet haklisin cobragirl ama ortada bir gercek var kadinlarin %90 arabayi park edemiyorlar.
Daha dogrusu ilk asamada edemiyorlar , söyle 10.-15. denemeden  sonra park edebiliyorlar.

Neden bazi gercekleri görmezden geliyoruzki ...
Kadinlar belki  iyi park edemiyorlar ama cok iyi yemek pisiriyorlar  ;D ;D ;D saka tabi ...

Bende bir bayanim,  hem iyi yemek pisiririm hemde iyi park ederim  :P

Bu yorumum ile macolarin ekmegine yag sürdüm sanirim ...  ;D

Olsun arada onlarda sevisinler ... yazik   halayy:)

jentzsch

Valla bizim is yerine cok tir soförü bayan geliyor.. ;D

dielosch

valla ben bu kadınların araba kullanamaması tezine inanmıyorum isteyen biri yapabilir ama istemezsen tabiki yapamazsın aynı erkeklerin yemek yapması gibi bişi bu ilk başta zorlanırsın ama sonunda başarırsınm hiç bir işin kadını veya erkeği olduğuna inanmıyorum ben benim annemde halamda teyzemde yengelerimde tüm kız kuzenlerimde süper araba kullanıyor yada tüm tanıdıklarım sadece bazılarının endişesi oluyor ama başladıklarında bu gidiyor tabi beceremeyenlerde var ama bence bu insanın içinde bitiyor resimlere gelince evet çok komikler ve şaşırtıcılar ama erkeklerin yaptığı kazaların yanında bence çok azlar :D yinede sağol yazıları biliyordum :D uzun oldu galiba :)

esma 41

Alıntı yapılan: dielosch - Eylül 06, 2008, 09:15:37 ÖS
valla ben bu kadınların araba kullanamaması tezine inanmıyorum isteyen biri yapabilir ama istemezsen tabiki yapamazsın aynı erkeklerin yemek yapması gibi bişi bu ilk başta zorlanırsın ama sonunda başarırsınm hiç bir işin kadını veya erkeği olduğuna inanmıyorum ben benim annemde halamda teyzemde yengelerimde tüm kız kuzenlerimde süper araba kullanıyor yada tüm tanıdıklarım sadece bazılarının endişesi oluyor ama başladıklarında bu gidiyor tabi beceremeyenlerde var ama bence bu insanın içinde bitiyor resimlere gelince evet çok komikler ve şaşırtıcılar ama erkeklerin yaptığı kazaların yanında bence çok azlar :D yinede sağol yazıları biliyordum :D uzun oldu galiba :)

selam dielosch ,

iyi araba kullanmanin istek ile alakali oldugunu düsünümyorum.
Bence bu bir yetenek ... tamam insan araba  kullandikca iyi bir söför olabilir ama yinede
istek ile alakali  oldugunu düsünmüyorum.

Insan caba sarf ettikten sonra, caliskan olduktan sonra, istekli olduktan sonra istedigi cogu
seyi elde edebilir .Ama bazi seyler vardirki (mesela kadinlarin arabayi park etmesi  ;D) caba ve istekle
olmuyor bu isler ... yetenek gerekiyor.  ;D

Buyurun ispat ...  :)

Bu yıl 62. si düzenlenen Uluslararası Frankfurt Otomobil Fuarında, Almanya'nın ünlü kadın dergisi Brigitte'nin Düzenlediği bir panelde ‘Kadınlar neden geri park edemez?’   ;D sorusunun yanıtını aramışlar hem de tam üç gün boyunca. ;D

Aslında bu soru etrafında kadınların trafikteki sürüşleri ve erkeklerle karşılaştırılmaları ile ilgili tespitler ortaya çıkmış. Birkaç tanesini aktarayım. Siz tespitlere ilave yapabilirsiniz.

-Kadınlar erkeklerden daha dikkatli araç kullanıyor. Bunun nedeni sahip oldukları sürücülük yetenekleri konusunda şüpheci olmaları.

- Erkekler hata yaptıklarında suçu başkalarında arıyorlar. Kadınlar ise hatayı kendilerinde arıyorlar. :)

- Kadınlar otomobil kullanırken daha dikkatli. Çünkü trafikte agresif   :) değiller. Bu yüzden dikkatleri dağılmıyor. Doğası gereği güç gösterisi yapmıyorlar. Erkekler ise tam tersi. Trafikte güç gösterisi yapıyorlar. Hele yanlarında bir de kadın varsa, kendilerini adeta bir savaşın içinde hissediyorlar   ;D

-Erkekler kadınlara kıyasla ciddi kazalar yapıyorlar.
Tipik erkek ve tipik kadın kazaları var. Aşırı hızla virajda yoldan çıkma ya da aşırı hızla otomobilin hakimiyetini kaybetme tipik erkek kazaları.

-Virajda kaldırıma çıkma, geri park ederken çarpma   ;D ise tipik kadın kazaları arasında gösteriliyor.

Paneldeki en ilginç konuşmayı Kadın Hakları Savunucusu Prof. Jutta Amendinger yapmış kadınların hayatın her alanında olduğunu belirtmiş öncelikle sonra da şu tespiti yapmış:

"Erkeklerin bu dünyada kadınlara kaptırmadıkları iki kalesi kaldı. Bu iki kale ayakta ihtiyaç gidermek  ve geri park etmek." ;D

Acaba bu yorum doğru mu, yanlış mı yoksa eksik mi? Ne dersiniz?

Sayin üyelerimiz siz ne dersiniz ?  ;D

Sparta

Bu konudaki düşüncelerim şunlar. (Öyle kadın dergilerinin aralarında Profesör düzeyinde birisi olduğu halde ) 3 günde cevap bulduğu konuya kısaca açıklık getireyim.

Öncelikle bu araştırmayı bir kadın dergisi yapmıştır. Yani erkeklerin üstün çıkma olasılığı zaten yok. 3 gün boyunca nasıl aramışlar yanıtı :)  ( gözümde canladıramıyorum)

O Profesör sanırım fazla kadın dergisi okumuş. Erkekleri geçemedikleri konular? Nİçin dünya satranç şampiyonu bir erkek, Nİçin Formula 1 de hep erkekler  var ? Rallilerde hep erkeklerin adı geçiyor? Ben bu yaşıma kadar dünya ağır siklet box ünvan maçında hiçbir bayanı görmedim.. Bizi geçmeniz için 2 şey kalmadı. 2000 olabilir.

Ben etrafımdaki araba kullanan bayanlara baktıgımda genelde herkes onlardan uzak durur ve hayret edecek bir durum, arabalarının genelde yan taraflarında hep çarpma izleri ,çizik boyalar var. Ayrıca park etme zamanları biraz uzun gibi geliyor bana ...

:) :) :)

Sizce  hatıra olarak poz mu veriyor ? Yoksa Trafik polisinden mi saklanıyor? ( alıntıdır )