Aile Birlesimi Tecrube ve Yardimlar

Başlatan khoLpa$aLı, Aralık 29, 2007, 08:10:37 ÖS

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

khoLpa$aLı

tamam Duhan senin durumunda olan çok arkadaşımız var senin vizen daha ilk başvuru yapanlara  kıyasla daha kısa bir sürede çıkar eğerki diğer evrakların uygun görülürse.

yakisikli_star

selam arkadaslar ben mert ben bugun sertıfıkayı kazandım.ıslemlere baslıcam.bu her ıkı esınde hada oncekı evlılıgını belırten evragı almam sartmı bız ıkımzdende ılk evlılıgı saygılar

khoLpa$aLı

ilk evliliğinizse gerek yok arkadaşım zaten öle bir evrak alamazsın bu durumda.

frausu

selam umarım sınavı geçersin 25 ocak sınavı nasıldı? hocalar nasıl karsılıyorlar hocalar alman mı?ben cok korkuyorum 7 şubat sınavı için evden çıkmadan almanca çalısıyorum

yakisikli_star

tsk ederım.25 ocak sınavı guzeldı umdugumdan daha kolay gectım 71  puanla saygılar.ben bursada gırdım sınava almanlar geldı ıstanbuldan bursaya .ınsAllah sızlerde kazanırsınızz saygılarr

yakisikli_star

Uluslararası Evlenme Kayıt Örneği (Formul B) bu b formulu ne oluyor bılen varsa acıklıya bılırmı ?

lara70

merhaba arkadaşlar ben sınava dışardan  özel yoğunlaştırılmış ders a alarak girmeyi düşünüyorum.çünkü daha önceden biraz bilgim var yani tamamen sıfır değilim.benim merak ettiğim
buradan okuduğum kadarı ile zaten sınavda institut'de görlülen dersler değil genel kendi verdikleri konulardan sınav yapılıyor.benim gibi sınava dışardan katılmak isteyen ve katılmış arkadaşlar varsa benimle bu konuyu paylaşırlarsa memnun olurum .

lara70

yakisikli_star   arkadaşa

Uluslararası nüfus kayıt örneği için nüfüs dairesine gidip international kayıt örneği istiyorum diyorsun  onlarda sana Formul A mı yoksa Formul b mi soruyorlar.Formul A bekarlar için Formul B ise evliler için veriliyor bu konuda yanlışlık yapmayın sakın.Daha sonra onu kaymakama götürüp 10ytl gibi bir ücret karşılığında Apostille (Kaymakamın basması gereken uluslararası damgalı ve imzalı kağıt) bastırıyorsun yine aynı katta yazı işleri müdürüne 1 imza daha sonra tamamdır.Bu anlattıklarıma bakıp zor sanma arkadaşık 15 dakikalık iş bu.
Sana kolay gelsin

yakisikli_star

bence vıyesınavına gore egtım alsan senın ıcın daha cok faydalı olucak bu kesın lara.goethe yı tavsıye ederım

reyhangul

arkadaslar ben ankara konsoloslugundan basvurdum ozellıkler sordum apostıl ısını hayır dedı.ve evraklarım ısleme alındı.her konsolosluk aynı degıl heralde.ankara ıstemıyor.

lara70

peki goethe'de okutulan kitap ismini bana verebilecek olan var mı acaba.Çok acele cevaba ihtiyacım var arkadaşlar .

khoLpa$aLı

kübüş

Merhaba arkadaşlar ben 17 rylülde vizeye basvurdum ve bir ay sonra UPS ile bir cevap geldi a1 sertifikasına sahip olmam gerktiği ve bunu 6 içerisinde konslosluğa göndermem gerktiğiyle ilgili birde gönderici kısmında benim bilgilerimin alıcı olarak da konsolsluğun gösterildiği boş bir ups poşeti de var sınava girdim bugün sonucum gelecek inş hayırlı olur merak ettiğim şu ben bu sertifikayı nasıl gönderecğim konsolsluğa orayı mı aramam lazım ya da ups ye başvurup belglerimi götürmlerini mi istemeliyim yardımcı olursanız sevinirim

khoLpa$aLı

ups yi arıcaksın paketi verceksin onlarda konsolosluğa götürcek paketinin seri numarasını al internet aracılığıyla sorgu yapabilirsin.

kübüş

Yardımınız için teşekkür ederim o zaman tekrar konsolosluğu aramam gerk yok birde eşimin adresi değişti başvuru sırasında başka bir ades vermiştim şimdi sertifikanın yanına bir dilekçeyle yeni adresi belirtsem dikkate alırlar değil mi

khoLpa$aLı

evet muhakkak,unutmadan işlem kağıdının bir fotokopisinide sertifikanın yanına koy öle yolla.

kübüş