Aile Birlesimi Tecrube ve Yardimlar

Başlatan khoLpa$aLı, Aralık 29, 2007, 08:10:37 ÖS

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

kesmeşeker

evraklarda eksiklik olsa eşimi neden çağırsınlarki, böyle çağırmaları normal mi? genelde nasıl oluyo bu işler?  :-\

efekentli_09

Vizesi çıkmış olan arkadaşlar!

Vize çıkınca konsolosluğa gelirken beraberinde getirlmesi gereken evraklar diye maddeler sıralanmış. Bu maddeler;

Seyahat sağlık sigortası
Vukaatlı nüfus kağıt örneği
Adli sicil kaydı çevirisi ile birlikte
Sağlık raporu(kendi önerdikleri doktorlardan)

Bunlarlamı gidecez yada bu konu hakkında bilgisi olan arkadaşlar varsa yorumlarını bekliyorum

taifa77

Alıntı yapılan: Parola62-58 - Mart 20, 2008, 11:05:36 ÖS
arkadaslar bugün vizemi aldım. cok mutluyum. uzun bir bekleyisten sonra tamda ümitlerin tükenmis oldugu bir günde aldım.
ve isin enteresan yanı tamda dogum günümde geldi bu bugüne kadar aldıgım en güzel hediyeydi. arkadaslar ümitsilige kapılmayın hersey ozaman daha zor oluyor. herkese bol sans. Allah yardımıcınız olsun........

hayırlı olsun.. herhalde aldıgın en güzel dogum günü hediyesidir :D

kesmeşeker

Alıntı yapılan: khoLpa$aLı - Mart 23, 2008, 07:19:26 ÖS
evraklarinizda eksiklik olabilir.
eşim hiç evrak götürmemişti, ilk defa yabancılar polisine görüşmeye gidecek :-\

taifa77

Alıntı yapılan: kesmeşeker - Mart 24, 2008, 05:30:59 ÖS

yabancılar polisi esinden maas belgesi., oturacagınız evin kira kontratını gibi seyler isteyebiliyorlar.. ve sizin ilişkini hakkında sorularda sorabiliyorlar.
benim esimden istemislerdi.

kesmeşeker

Alıntı yapılan: taifa77 - Mart 24, 2008, 05:44:03 ÖS

yabancılar polisi esinden maas belgesi., oturacagınız evin kira kontratını gibi seyler isteyebiliyorlar.. ve sizin ilişkini hakkında sorularda sorabiliyorlar.
öyle olacak heralde, inşAllah terslik çıkmaz :-\

taifa77

Alıntı yapılan: kesmeşeker - Mart 24, 2008, 05:47:50 ÖS
Alıntı yapılan: taifa77 - Mart 24, 2008, 05:44:03 ÖS

öyle olacak heralde, inşAllah terslik çıkmaz :-\

cıkmaz herhalde ... insAllah en kısa zamanda vizen cıkar

HALIL23

benden masbelgesini isdediler sikorta falan o kiyadlari nerdeyse bütürdüm yabancilar polisine geri göndercem ama bizi soru sormaya carmadilar herlade herkesi carmiyorlar.

nesebe

merhaba arkadaslar 4 martta vize basvurmu yapmistim ve bugün pasaportum elime gecti yani vizem verildi cok mutluyum darisi basiniza ayrica buradaki tüm arkadaslara tesekkür ediyorum yaptiklari yorumlardan ve verdikleri bilgilerden dolayi benim cok isime yaradi en azindan kendimi iyi hissetmemi sagladi umarim tüm vize bekleyen arkadaslar hepinizin vizesi tez zamanda gelir ve herkes sevdiklerine kavusur tekrardan herkese tesekkür ederim iyi sanslar hersey gönlünüzce olsun...

nisanur

khoLpa$aLı

Alıntı yapılan: nesebe - Mart 28, 2008, 09:49:47 ÖS
merhaba arkadaslar 4 martta vize basvurmu yapmistim ve bugün pasaportum elime gecti yani vizem verildi cok mutluyum darisi basiniza ayrica buradaki tüm arkadaslara tesekkür ediyorum yaptiklari yorumlardan ve verdikleri bilgilerden dolayi benim cok isime yaradi en azindan kendimi iyi hissetmemi sagladi umarim tüm vize bekleyen arkadaslar hepinizin vizesi tez zamanda gelir ve herkes sevdiklerine kavusur tekrardan herkese tesekkür ederim iyi sanslar hersey gönlünüzce olsun...

hayirli olsun kardesim.Darisi diger arkadaslara.

taifa77

hayırlı olsun.. darısı bizim basımıza :D

frühling

slm arkadaşlar 1 ay dolmadan vizemi aldım.yalnız 1 senelik yerine 3 aylık geldi.şimdi onun için uğraşıyorum.bi sevinemedim gitti vize aldığıma.niye 3 ay verdiklerinide anlamış değilim.şeytan diyoki bu alman konsolosluğunun............... neyse işAllah herkes vizesini alır ....

khoLpa$aLı

duygu_0354_duygu

hayırlı olsun . ya inşAllah darısı bizlere. peki yabancılar polisi eşinizden neler istemişti*

kirsehir7

Alıntı yapılan: frühling - Nisan 01, 2008, 11:47:51 ÖÖ
slm arkadaşlar 1 ay dolmadan vizemi aldım.yalnız 1 senelik yerine 3 aylık geldi.şimdi onun için uğraşıyorum.bi sevinemedim gitti vize aldığıma.niye 3 ay verdiklerinide anlamış değilim.şeytan diyoki bu alman konsolosluğunun............... neyse işAllah herkes vizesini alır ....
ilkvizeyi ilk alista 3 ay veriliyor daha sonra almanyaya gelince uzatiyorsun. banada ilk önce 3 aylik vize verdiler sonra burda uzattik.

kesmeşeker

heryerde 3 aylık vize verilmiyor, ben alabilirsem eğer sadece 1 aylık verebiliyorlarmış. eyalete göre değişiyor yani..