Söze gerek yok, yurdum insan manzaraları

Başlatan erbek66, Ocak 01, 2008, 09:01:11 ÖS

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

mikail

:) Sen hiiiç üzülme, Sevgili Gütig! Kendini çok iyi yetiştiren, aydın, çalışkan nice gençlerimiz var.
Onlar yüceltecekler bu ülkeyi. Bizzat içlerinde olduğum için biliyorum.  :D

gütig

InsAllah Mikail hocam... Kalbim ferahladi bu haberle...:)

mikail

;)Bu arada, koskoca Zeus Sunağı'nı söküp götüren, Berlin, Londra, Paris ve Moskova gibi şehirlerdeki müzeleri çalıntı Türk - İslam eserleriyle dolduranlar, fırsat bulsalar, eminim Mısır Piramitlerini de çalarlardı. Çok da haksız değiller vatandaşlarımız yahu!!!! ;D

jentzsch

arkadaslar ben simdi olayi anlamadim..piramitler türkiyedemiydi gercektenn?? ve kacirildigi dogru mu?? yoksa bu bir kamera sakasi mi?? yardimci olursaniz sevinirim..ayrica kacirildigi dogruysa kaciranlari bburdan kiniyorumm gereksiz bi sey yani...

reyhangul

hanı dıcem mıkrofon gorunce heyecan bastı ama bu kadarda  basmaz dı mı:)

gütig

Alıntı yapılan: jentzsch - Ocak 10, 2008, 12:47:12 ÖÖ
arkadaslar ben simdi olayi anlamadim..piramitler türkiyedemiydi gercektenn?? ve kacirildigi dogru mu?? yoksa bu bir kamera sakasi mi?? yardimci olursaniz sevinirim..ayrica kacirildigi dogruysa kaciranlari bburdan kiniyorumm gereksiz bi sey yani...

;D ;D ;D ;D

Adse

inanilmaz dememek lazim, okumamanin, sorgulamamanin toplumda ne gibi sonuclar dogurduguna insanlar kendi kendilerine tanik oluyorlar iste. Bence dünyanin her ülkesinde toplumlarda böyle insanlar mevcuttur. Ancak her tarafta oluyor ne olmus dememek lazim düzeltmek icin calismak, cabalamak lazim. Toplumun her bireyi kendine düsen görevi biraz yerine getirse zaten bireylerden olusan toplum kendi kendine belirli bir seviyeye gelir. Bu konu üzerine cok konusulur, tartisilir ancak videodaki cümle konuyu özetlemeye yeter sanirim : " Bilgi sahibi olmadan fikir sahibi olmak ". Normaldir cünkü her gördügü olayi futbol tartisma programlarinda pozisyonlar gibi yoruma acik ve ( bilgi sahibi olmadan ) fikir üreten tir toplum olmaya devam edersek dahada kötüsü olacaktir. Sonuc ; kültürel erozyon.

esma 41

Alıntı yapılan: Adse - Ekim 05, 2008, 10:41:03 ÖS
inanilmaz dememek lazim, okumamanin, sorgulamamanin toplumda ne gibi sonuclar dogurduguna insanlar kendi kendilerine tanik oluyorlar iste. Bence dünyanin her ülkesinde toplumlarda böyle insanlar mevcuttur. Ancak her tarafta oluyor ne olmus dememek lazim düzeltmek icin calismak, cabalamak lazim. Toplumun her bireyi kendine düsen görevi biraz yerine getirse zaten bireylerden olusan toplum kendi kendine belirli bir seviyeye gelir. Bu konu üzerine cok konusulur, tartisilir ancak videodaki cümle konuyu özetlemeye yeter sanirim : " Bilgi sahibi olmadan fikir sahibi olmak ". Normaldir cünkü her gördügü olayi futbol tartisma programlarinda pozisyonlar gibi yoruma acik ve ( bilgi sahibi olmadan ) fikir üreten tir toplum olmaya devam edersek dahada kötüsü olacaktir. Sonuc ; kültürel erozyon.

Adsenin yazdiklarina katiliyorum .
" Bilgi sahibi olmadan fikir sahibi olmak "iste toplumsal sorunlarimizdan biri .

Buda egitim yetersizliginden ileri geliyor maalesef.
Ama her insan, azda olsa kendini "yetistirebilir" bilgi sahibi olabilir.
Bu cocgunlukla kendi elimizde olan birseydir ..