Hangi takimlisiniz?

Başlatan jentzsch, Ocak 03, 2008, 09:43:58 ÖS

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

hangi takimlisiniz?

Fenerbahce
66 (32%)
Galatasaray
72 (35%)
Besiktas
42 (20.4%)
Trabzonspor
4 (1.9%)
Sivasspor
11 (5.3%)
Kayserispor
1 (0.5%)
Konyaspor
0 (0%)
Denizlispor
0 (0%)
Ankarag
1 (0.5%)
Gaziantepspor
0 (0%)
Eski
3 (1.5%)
B
0 (0%)
Antalyaspor
0 (0%)
Bursaspor
4 (1.9%)
Kocaelispor
2 (1%)
Genclerbirligi
0 (0%)
Ankaraspor
0 (0%)

Toplam Oy Verenler: 182

jentzsch

Halit Kivanc derki:Basimiz önündeydi.Birden basimi kaldirdim Alex kaptan nefis verdi.Semih atti ve gol.3-2 galip Fenerbahce... ;D

sevval

Alıntı yapılan: jentzsch - Şubat 21, 2008, 02:12:46 ÖS
Halit Kivanc derki:Basimiz önündeydi.Birden basimi kaldirdim Alex kaptan nefis verdi.Semih atti ve gol.3-2 galip Fenerbahce... ;D
Yayaya sasasa yasasin FENERBAHCE ;D ;D

jentzsch

Alıntı yapılan: sevval - Şubat 21, 2008, 02:16:24 ÖS
Tezahüratlari karistirdin ya sen ;D ;D ;D ;D ;D ama buda cok güzel oldu..

Yayaya sasasa yasasin Fenerbahce ;D

sevval

Alıntı yapılan: jentzsch - Şubat 21, 2008, 02:19:24 ÖS
Alıntı yapılan: sevval - Şubat 21, 2008, 02:16:24 ÖS
Tezahüratlari karistirdin ya sen ;D ;D ;D ;D ;D ama buda cok güzel oldu..

Yayaya sasasa yasasin Fenerbahce ;D

Ehm ehm  ::) ;D öylemi oldu. Cakdirma durumu idare et ;D iyi uydurmusum ama :P ;D
futbolla pek alakam yoktur ondan olsa gerek  ;D

jentzsch

Bu zamana kadar cenesi durmayan arkadaslar! Tebrik etmek mi istemiyorsunuz yoksa hala bu aksamki 5 golün sokunda misiniz?

esma 41

Basligin sorusu söyle yanilmiyorsam : Hangi takimlisiniz ?

Tabiki GALATASARAY ;D

QUELLE35

en büyük FENERBAHÇE ötesi yokk

jentzsch

laylaralaylay laylaralaylay laylaralaylay laylaralaylay laylaralaylayl laylaralaylay FE-NER-BAH-CE

QUELLE35

https://img239.imageshack.us/img239/979/3yildiz1024x768lf0.jpg

https://img214.imageshack.us/img214/5710/fbwd8.jpg

https://img239.imageshack.us/img239/2808/alexxxxxxxxuy5qt8.jpg

FENERBAHÇEM

schwarzengel

CİMBOM GALATASARAY GALATASARAY şAMPİYON

QUELLE35

sevval

Alıntı yapılan: QUELLE35 - Şubat 22, 2008, 05:52:41 ÖS
Alıntı yapılan: schwarzengel - Şubat 22, 2008, 05:27:47 ÖS

hımmm   ::) :o
Hayallerimizi yikdin Schwarzengel :P izde sanmisdikki  ??? ??? FENERBAHCE´lisin ;D ;D

QUELLE35

Alıntı yapılan: sevval - Şubat 23, 2008, 02:01:02 ÖÖ
Alıntı yapılan: QUELLE35 - Şubat 22, 2008, 05:52:41 ÖS
Alıntı yapılan: schwarzengel - Şubat 22, 2008, 05:27:47 ÖS

hımmm   ::) :o
Hayallerimizi yikdin Schwarzengel :P izde sanmisdikki  ??? ??? FENERBAHCE´lisin ;D ;D

ihihihihihi  ;D ;D 8)

gütig

Alıntı yapılan: jentzsch - Şubat 22, 2008, 01:09:50 ÖÖ
Bu zamana kadar cenesi durmayan arkadaslar! Tebrik etmek mi istemiyorsunuz yoksa hala bu aksamki 5 golün sokunda misiniz?

O cenesi durmayanlardan biri de bendim. Ama tebrik etmek istemedigimi sanma Jentzsch.  Sinavim var iki hafta sonra. Ders calisiyorum. O yüzden siteye pek ugrayamiyorum.

Tabiki fenerbahce bir aferini hak ediyor  ;D Taraftarlarinin da e nihayet gözleri aydin... Tabi fenerbahce taraftarlarinin da arada bir sevinmeye ihtiyaci var. Hep Cimbomlular sevinecek degil ya  ;D  ha su bes gole gelince; Bakin Cimbom sayesinde biraz seviniyosunuz iste...Biz cimbomlular hani merhametliyiz ya; su gariban fenerliler sevinecekse, yenilelim bari dedik. Ondan kaybettik yani maci. ::) ;D Sirf siz fenerliler mutlu olun diyee  :P ;D

sevval

Alıntı yapılan: gütig - Şubat 23, 2008, 11:53:25 ÖÖ
Alıntı yapılan: jentzsch - Şubat 22, 2008, 01:09:50 ÖÖ

O cenesi durmayanlardan biri de bendim. Ama tebrik etmek istemedigimi sanma Jentzsch.  Sinavim var iki hafta sonra. Ders calisiyorum. O yüzden siteye pek ugrayamiyorum.

Tabiki fenerbahce bir aferini hak ediyor  ;D Taraftarlarinin da e nihayet gözleri aydin... Tabi fenerbahce taraftarlarinin da arada bir sevinmeye ihtiyaci var. Hep Cimbomlular sevinecek degil ya  ;D  ha su bes gole gelince; Bakin Cimbom sayesinde biraz seviniyosunuz iste...Biz cimbomlular hani merhametliyiz ya; su gariban fenerliler sevinecekse, yenilelim bari dedik. Ondan kaybettik yani maci. ::) ;D Sirf siz fenerliler mutlu olun diyee  :P ;D
Ama olmadi yabanci bi takima kaybetmeleri beni hic mutlu etmedi sahsen bi fenerli olarak  ??? ::)

Sparta

Her taraf fenerli kaynıyor :D

Tabi beşiktaşlı olmak çok zor :D... Herkes beşiktaşlı olamıyor :)  O yüzden sayımız az galiba...  :angel:

sevval

Alıntı yapılan: Sparta - Şubat 23, 2008, 12:39:23 ÖS
Her taraf fenerli kaynıyor :D

Tabi beşiktaşlı olmak çok zor :D... Herkes beşiktaşlı olamıyor :)  O yüzden sayımız az galiba...  :angel:
Evet besiktasli olmak yurek ister, güc ister, ceserat ister, sabir ister ki mac sonuclarina katlanabilsin :P ;D