Hangi takimlisiniz?

Başlatan jentzsch, Ocak 03, 2008, 09:43:58 ÖS

0 Üyeler ve 2 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

hangi takimlisiniz?

Fenerbahce
66 (32%)
Galatasaray
72 (35%)
Besiktas
42 (20.4%)
Trabzonspor
4 (1.9%)
Sivasspor
11 (5.3%)
Kayserispor
1 (0.5%)
Konyaspor
0 (0%)
Denizlispor
0 (0%)
Ankarag
1 (0.5%)
Gaziantepspor
0 (0%)
Eski
3 (1.5%)
B
0 (0%)
Antalyaspor
0 (0%)
Bursaspor
4 (1.9%)
Kocaelispor
2 (1%)
Genclerbirligi
0 (0%)
Ankaraspor
0 (0%)

Toplam Oy Verenler: 182

Sparta

Bugün  Fenerbahçeli bir arkadaş Galatasaraylı bir arkadaşa şöyle dedi. Siz UEFA kupası aldınız. UEFA kupası avrupa 17. si demek dedi. Biz avrupa 4. sü olduk dedi. ( ilk 16 takım şampyonlar liginde ya)

Güldüm yaw... :)

smc-403

jentzsch

Alıntı yapılan: Sparta - Nisan 11, 2008, 01:49:55 ÖÖ
Bugün  Fenerbahçeli bir arkadaş Galatasaraylı bir arkadaşa şöyle dedi. Siz UEFA kupası aldınız. UEFA kupası avrupa 17. si demek dedi. Biz avrupa 4. sü olduk dedi. ( ilk 16 takım şampyonlar liginde ya)

Güldüm yaw... :)
Ya arkadas Chelsea yenilgisinin sokunu atlatamamis henüz.. ;D Dün bende öyleydim.Sacmalayip durdum.Bugün iyiyim cok sükür.Aslinda mantikli düsününce dogru söylemis. :P

Bu arada sevindim geldigine.Arada bir atisacak birilerini ariyorum,bulamiyorum.Kimse bana bulasmiyor..  ;D

Sparta

Benim bir sarı kartım var :)

Bulaşamam.. :)  ama artık iğnelerle laf atarım :)

jentzsch

Trabzon Jentzsch'le anlasti. ;D

https://www.sporx.com/detail.php?Type=1&kategori=29&go=106530

a_ysche

hayırlı uğurlu olsun jentzsch   :)
biz seni basketçisin diye biliyoduk ama sen futbolcu olarak çıktın karşımıza  ;D

maşAllah 10 parmağında 10 marifet  ;D  ;D

tusem

Jentzsch,kızım sana bayılıyor haberin olsun.. ;).(fenerli olmandan dolayı)ama avatarını dün görmüş hemen odamı terketti (renklerinden dolayı)anlattım o renkler bizim almancax spor klübünün diye ama ;D...nafile o fanatik bir fenerli :D :D :D

jentzsch

Alıntı yapılan: tusem - Nisan 16, 2008, 07:53:58 ÖS
Jentzsch,kızım sana bayılıyor haberin olsun.. ;).(fenerli olmandan dolayı)ama avatarını dün görmüş hemen odamı terketti (renklerinden dolayı)anlattım o renkler bizim almancax spor klübünün diye ama ;D...nafile o fanatik bir fenerli :D :D :D
;D ;D  ;D

Benim su formalara el atma vaktim geldi sanirim.Formadaki kirmizi yogunlugunu siyaha cevirecegim.Hayranlarimi kaybetmek istemem.. ;D Aaa bu arada bu bölümde biraz asagi sayfalara baksin.Sari laciverte boyamistim bir aralar forumu.. ;)

tusem

evet yaaa bi el atsan ii olacak...elden geçirmek lazım ;D ;D

Sparta

Yaaaa Hep Fenerbahçe Hep Galatasaray .... Arada bir En Kral Takımın reklamını yapmak gerek :D
  Yensende Yenilsende En büyük

BEşİKTAş            BEşİKTAş        BEşİKTAş        BEşİKTAş          BEşİKTAş

jentzsch

Güzel tezahürat.Yensende yenilsende..Bu marsi daha cok söylersiniz.. ;D

tusem

Sparta

Alıntı yapılan: jentzsch - Nisan 17, 2008, 01:28:36 ÖÖ
Güzel tezahürat.Yensende yenilsende..Bu marsi daha cok söylersiniz.. ;D

Biz bu marşı 2-3 sene söyleriz.
26 yıldır alamadığınız bir kupa vardı... Hatırlatırım :D

( Bu arada Jenrzt Sen bu kupayı doğdugundan beri göremedin.. Bir ara Gel. Seni Beşiktaş Müzesine götereyim.. DÜnya gözüyle gör  şu kupayı )

jentzsch

Kocaelispor kupayi aldiginda stattaydim.Cok yakindan gördüm kupayi.Sagolasin..

Evet 1 seneyle kacirdim. Ölmeden insalllah görürüz.. :)

Sparta

Bu gidişle zor gibi görünüyor. Bu seneki kadro ile alamadıysanız ,Seneye biraz zor alırsınız ... :)

Spyxxx

jaluji

tabiki FenerBahçe oylamada olduğu gibi. Herkes birgün Fenerli olacak.