Ana Menü

Tanismak

Başlatan fatih, Mart 08, 2006, 01:50:59 ÖS

0 Üyeler ve 2 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

sanal ortamda arkadasliga guvenirmisiniz

kesinlikle guvenirim
16 (7%)
kararsiz kalirim
69 (30.1%)
kesinlikle guvenmem
33 (14.4%)
sonucta insan insandir
58 (25.3%)
en iyisi gercek hayattaki dost
53 (23.1%)

Toplam Oy Verenler: 201

ayhan gündüz

Nalan hanım!

Aşağıdaki almanca cümleyi bana tercüme edebilirmisiniz. Nach fragen fiilini kullanarak
cümleyi oluşturdum. Acaba doğrumu olmuş?

Ich frage nach dir, zu dir.

şimdiden teşekkür ederim.

Almanca ve Türkçeden başka bildiğiniz dil varmı?

Selam ve saygılar

talatekinci

selam künstler. Almanca yı öğrenmenin en iyi yolu almanca konuşulan bir ülkede kalarak bol bol pratik yapmak.

talatekinci

hallo. Ich bin Talat Ekinci. Seıt dem 1 Jahr war in Deutschland.İch arbeitete als türkischer lehrer bei Hamburg. Ich möchte gern deutsch lernen. Aber hier machte ich mit Türken kontakt. Deswegen İch lerne langsam langsam. Ich freue mich, wenn Sie zu mir schreiben. vielen dank

karaveysel2004

arkadaslar yanlis anlamazsaniz bir yanlisi düzeltmek istiyorum henzliche degil herzliche wilkommen saygilarimla

karaveysel2004

arkadaslar bende almanyadayim asagi yukari alti sene oldu benim dikkat ettigim burada yani almanyada sokakta konusulan kelime 200 ile 250 kelimeyi gecmiyor gramatigede pek dikkat etmiyolar almancanizda yeterli degilse bile cekinmeyin konusmaya calisin almanlar sizi düzeltirler anlamadiklari zaman biz türkler gibi gülmezler ben burda en cok bunun acisini cektim

harlak

slm arkadaslar bende burda yeniyim hatta cok yeni bu almancayi ogrenmek gercektende zor olsa gerek daha once danimarkacada orenmistim 5 yil surdu ama simdi mukemmelle yakin biliyorum ama simdi almancada okadar zamanim yok bana yardimci olurmusunuz?????????????????

kenyil

Hallo leute, ich wohe in İstanbul, ıch war 4 jahre ın Deutschland von Rheinlandpfalz,ıch bın wieder umgezogen,
ıch liebe diese Stadt...

bestoff

slm bana bır konuda yardımcı olacak bırını arıyorum vızeyı burasımı yanı konsolosluklmu yoksa almanyadanmı cıkıyor almanyadan yabancılar daıresınden cıkarsa yıne ankara konsoloslugu yıne deutsch start 1 sertıfıkasını ıstıyormu bılgısı olan bana acılen cevap versın sımdıden herkesın ramazan bayramı mubarek olsun

kenyil

Vizeyi buradan yanoi turkiyeden aliyorsun gerekli evraklalari tercumesini yaptirdikdan sonra, senden garantor isticekler ayda 650 euro sasna yolluyacagina dair, bunun disinda genis bilgi icin konsolouga gitmen gerekir...
Ne icin gidceksin aile birlesimimi yoksa universite okumak icin....

iklimsu

ALMANCA ÖĞRENMEK İSTİYORUM YARDIM EDİCEK VARMI

specific

bu sitede herkes birbirine yardımcı olmaya hazır yeter ki öğrenmek istediğin noktaları belirle arkadaşım
saygılar

uaemrah

Merhaba, Adım Emrah....Almanca öğrenmek adına internete yöneldim acaba bana birşeyler katabilecek bir site bulabilirmiyim diye ve şimdi burdayım...Umarım burada birşeyler öğrenirim ki siteye kısaca bir göz attım ve oldukça iyi bir başlangıç olacağını kanaat getirdim...

Bu siteyi kuran ve bilgilerini paylaşan herkeze çok çok Teşekkürler..

Herkeze SeLaMLaR...

exodus

İbrahim ben.. İstanbuldan... Bu yıl üniversiteye başladım ingilizce hazırlık okuyorum.... İngilizceye ek olarak almanca öğrenmeye karar verdim... Sıfırdan başlıyacam..Bu günden itibaren günde 1 saat burda almanca çalışmayı planlıyorum....gerçi ders planlarımı hiç gerçeğe dönüştüremem... Ama buraya kanım kaynadı... Hoşgeldim kısaca... Almanca öğrenme konusunda tavsiyelerinizi bekliyorum...

zeynep33

Merhaba ben bir Almanca Öğretmeni olarak bu siteyi kuran bütün arkadaşlara sonsuz teşekkürlerimi sunuyorum.Öğrencilerime de bu siteden yararlanmaları gerektiğini belirttim.Herzaman zevkle takip ettiğim bir site. Saygılarımla...

MuhaяяeM

Teşekkürler, hoşgeldiniz

ashley

merhaba arkadaşlar almanca öğretmenliği okuyorum ve bu siteyi arkadaşım sayesinde  keşfettim
gerçekten çok güzel

mormenekse

selam mıllet bende sıteyı yeni buldum ve gercekten cok beyendım almanyaya geleli 1yıl oldu 5 ay önce kursa basladım ama cümle kurmayı beceremıyorum :(ögrettıklerı kalıplar tamam ama almanın bırı bısey soracak benım ona bişey sormam gerekecek diye ödüm patlıyo:)bu gıdişle ögrenmem zor demiii......