Almancax Sitesini Nasıl Buldunuz?

Başlatan khoLpa$aLı, Ocak 15, 2008, 11:30:07 ÖS

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Arkada

Google dan
19 (46.3%)
Arkada
9 (22%)
1 (2.4%)
Rastgele Buldum
12 (29.3%)

Toplam Oy Verenler: 31

...mystery...

bana arkadaşım(dielosch) tavsiye etmişti :) bende hiç tınlamamıştım o zamanlar...bana siteyi söyledikten 2 ay kadar sonrada bağımlısı gibi bişey oldum ALMANCAX'ın ;D ama iyiki tavsiye etmiş seviyorum burayı ;)

dielosch

Alıntı yapılan: ...mystery... - Ekim 04, 2008, 03:56:02 ÖS
bana arkadaşım(dielosch) tavsiye etmişti :) bende hiç tınlamamıştım o zamanlar...bana siteyi söyledikten 2 ay kadar sonrada bağımlısı gibi bişey oldum ALMANCAX'ın ;D ama iyiki tavsiye etmiş seviyorum burayı ;)

ettim de ben almancayı öğrenmek yada göz geçirmek için etmiştim buranın sıcacık içten bir forumu olduğunu da gizem ( ...mystery...) söledi :D iyi ki de söylemiş.Çok seviyorum ben de utanan:)

...mystery...

sayemde :haha: neyse ben kaçtım sende anneni kızdırıcak kadar durma ben gelince açarım konuşuruz byy  byby:)

...mystery...

Alıntı yapılan: dielosch - Ekim 04, 2008, 04:27:29 ÖS
ettim de ben almancayı öğrenmek yada göz geçirmek için etmiştim buranın sıcacık içten bir forumu olduğunu da gizem ( ...mystery...) söledi :D iyi ki de söylemiş.Çok seviyorum ben de utanan:)
amanda aman iltifatta edermiş almancaxa önceki mesajım aceleye geldi biraz yorum yapıyım ;D sen almancaya taktın bu aralar...almancayı bıraktım ben bi süre(1-2 yıl kadar sürücek heralde :( ) ingilizce ve fransızcaya bakıyorum okul derslerim nefret bile etsem zorunluyum neyse...sıcacık ve içten bir forum :haha: iltifattan kastım buydu ;D evet iyiki söylemişim sen gelince sitedeki ağırbaşlı tutumumdan vazgeçtim sapıttım utanan:) yani normale döndüm sen bilirsin ;D sende çok seviyosun yine söylüyorum sayemde.. :haha: neyse yeter bu kadar bölüm bölüm yorumladım ;D