RECEP IVEDIK (22 SUBAT'TA SINEMALARDA)

Başlatan 197, Ocak 18, 2008, 01:30:00 ÖÖ

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Sparta

Haaaa unutmuşum...

Gelirken 3 er paket Rafaello Beyaz çikolata getireceksiniz... Almanyadan istediğim tek şey bu...

Nede olsa almancısınız eli boş gelmek olmaz :) :) :)

Sparta

Alıntı yapılan: jentzsch - Şubat 24, 2008, 04:13:23 ÖS
Alıntı yapılan: Sparta - Şubat 24, 2008, 04:11:42 ÖS
Yok gidiyoruz.. sende gel.. İzmit"te dolphin yada Outlet sinemalarında izleriz..Sİz gelin biletler de mısırda benden :D :D

Tamamdir.Quetlet'e gidelim.Sonrada begendik restorant 'a gideriz..(Hala duruyor mu?) :D

Evet duruyor... ;D

sevval

Alıntı yapılan: Sparta - Şubat 24, 2008, 04:13:30 ÖS
Haaaa unutmuşum...

Gelirken 3 er paket Rafaello Beyaz çikolata getireceksiniz... Almanyadan istediğim tek şey bu...

Nede olsa almancısınız eli boş gelmek olmaz :) :) :)

Aaaa ne demek istedigin rafaello olsun :D :D

jentzsch

Sparta sen Izmit'de nerde oturuyorsun? Ben Degirmendereliyim.Biliyorsundur..

Sparta

Tamam anlaştık. Geçen sene almanyadan bir arkadaşım getirmişti. Gerçekten çok güzeldi. Her yeri aradım... Sordum filan yok..
İiçinde 20 -30 tane vardı ... 3 günde yedim bitirdim.. Bundan sonra günde bir tane.. Çİkolata görünce dayanamıyorum... :)
Çikolata tiryakisiyim :D

Sparta

Alıntı yapılan: jentzsch - Şubat 24, 2008, 04:19:28 ÖS
Sparta sen Izmit'de nerde oturuyorsun? Ben Degirmendereliyim.Biliyorsundur..

Evet değirmendereyi biliyorum. Depremden önce çok güzeldi.şimdide güzel.İzmite gelirsen görüşürüz. Gerçekten Beğendikte bir yemek ısmarlarım... (  rafaelloların gelip gelmemesine bağlı )  :)

jentzsch

Özledim Degirmendereyi..Evet gelirsem görüsürüz..Begendikte yemege hic hayir demedim ;D ;D

jentzsch

Sparta,sen ''Dayicim'' büfeyi bilir misin?  ;D Orda ikiser hamburger,ikiserde yengen yiyebiliriz ;D ;D ;D

sevval

Alıntı yapılan: jentzsch - Şubat 24, 2008, 04:40:00 ÖS
Sparta,sen ''Dayicim'' büfeyi bilir misin?  ;D Orda ikiser hamburger,ikiserde yengen yiyebiliriz ;D ;D ;D
Aaa jentzsch büfeyi de nerden cikardin. ben öyle büfeden falan yiyemem  ;D
Alıntı yapılan: jentzsch - Şubat 24, 2008, 04:33:13 ÖS
Özledim Degirmendereyi..Evet gelirsem görüsürüz..Begendikte yemege hic hayir demedim ;D ;D
Rafaello bizden yemekler Sparta´dan ;D :D :D

197

Alıntı yapılan: sevval - Şubat 18, 2008, 06:58:36 ÖS
Alıntı yapılan: 197 - Ocak 18, 2008, 01:40:20 ÖÖ
Alıntı yapılan: jentzsch - Ocak 18, 2008, 01:37:46 ÖÖ
onur ayni tepkiyi bir daha vereyim mi?

''onuuur,abii bu süpeeeerrrrrrrrrrrrr,kesin gidecem..''  ;D ;D ;D

Haklisinn yaa süperrrr...
Kacirilirmaz kardesim bu ya, ben, kuzen, arkadaslarim, kuzenimin arkadaslari, topluca gidecezzz ;D ;D ;D
Bende gelebilirmiyim beni götüren yokda izlemeye ;D ;D

Alıntı yapılan: emosh - Şubat 19, 2008, 12:07:12 ÖÖ
abi sağol ya film gerçekten çok cezbetti beni hayran kaldım gidicem :d onur abi beni de götürsene ;D

Alıntı yapılan: sevval - Şubat 24, 2008, 03:22:25 ÖS
Alıntı yapılan: Sparta - Şubat 24, 2008, 03:19:56 ÖS
Alıntı yapılan: sevval - Şubat 24, 2008, 03:17:30 ÖS
Alıntı yapılan: Sparta - Şubat 24, 2008, 03:11:50 ÖS
Ancak 3 ay sonra izlersiniz evde.
Sanırım dvd si filan 3 ay sonra çıkartırlar.Sonra Almanyaya filan gelmesi... Sİz 6 ayı gözden çıkartın.. :D
Yok canim daha neler o kadar sürermi ;D ;D simdi sen izledin bizede avcunuzu yalarsiniz mi diyon  ;D ;D ben en kisa zamanda gider bi sinemada izlerim sana inatt ;D ;D

Tamam tamam... Sizle yarış edilmez.. :D ..Fakat ilk önce ben izledim....Bu gerçeği değiştiremezsin :D

Ne güzel filimdi bir daha mı gitsem ne ?

mhhh :D :D Sparta bidaha gitsem nededin?? benide götürsene sana zahmet bana hürmet  ;D ;D

Yok gidiyoruz.. sende gel.. İzmit"te dolphin yada Outlet sinemalarında izleriz..Sİz gelin biletler de mısırda benden :D :D

Ben Almanya'ya gelir gelmez kuzenimle bi gidip seyredeyim, daha sonra gidemeyenleri toplar hep beraber gideriz.

Diyecektim aslinda, ama ben yokken cok sey olmus.. ;D Madem Rafaello getirirsek, sinema senden, ben de o zaman simdiye kadar gidemeyen arkadaslarimizi (max. 3 Kisi) alir getiririm.. ;D (Ama geceleri mola verdigimiz zaman hesabi ben cekmem.. ;D ;D   DE - TR  & TR - DE  akaryakitinizi ama ben alirim ya, o kadar da cimri degilim.. ;D Bu arada simdiden söyleyeyim, arabada sigara icmek yasaaaaak... ;D )

sevval

Sparta

Alıntı yapılan: 197 - Mart 01, 2008, 04:01:21 ÖS
Alıntı yapılan: sevval - Şubat 18, 2008, 06:58:36 ÖS
Alıntı yapılan: 197 - Ocak 18, 2008, 01:40:20 ÖÖ
Alıntı yapılan: jentzsch - Ocak 18, 2008, 01:37:46 ÖÖ
onur ayni tepkiyi bir daha vereyim mi?

''onuuur,abii bu süpeeeerrrrrrrrrrrrr,kesin gidecem..''  ;D ;D ;D

Haklisinn yaa süperrrr...
Kacirilirmaz kardesim bu ya, ben, kuzen, arkadaslarim, kuzenimin arkadaslari, topluca gidecezzz ;D ;D ;D
Bende gelebilirmiyim beni götüren yokda izlemeye ;D ;D

Alıntı yapılan: emosh - Şubat 19, 2008, 12:07:12 ÖÖ
abi sağol ya film gerçekten çok cezbetti beni hayran kaldım gidicem :d onur abi beni de götürsene ;D

Alıntı yapılan: sevval - Şubat 24, 2008, 03:22:25 ÖS
Alıntı yapılan: Sparta - Şubat 24, 2008, 03:19:56 ÖS
Alıntı yapılan: sevval - Şubat 24, 2008, 03:17:30 ÖS
Alıntı yapılan: Sparta - Şubat 24, 2008, 03:11:50 ÖS
Ancak 3 ay sonra izlersiniz evde.
Sanırım dvd si filan 3 ay sonra çıkartırlar.Sonra Almanyaya filan gelmesi... Sİz 6 ayı gözden çıkartın.. :D
Yok canim daha neler o kadar sürermi ;D ;D simdi sen izledin bizede avcunuzu yalarsiniz mi diyon  ;D ;D ben en kisa zamanda gider bi sinemada izlerim sana inatt ;D ;D

Tamam tamam... Sizle yarış edilmez.. :D ..Fakat ilk önce ben izledim....Bu gerçeği değiştiremezsin :D

Ne güzel filimdi bir daha mı gitsem ne ?

mhhh :D :D Sparta bidaha gitsem nededin?? benide götürsene sana zahmet bana hürmet  ;D ;D

Ben Almanya'ya gelir gelmez kuzenimle bi gidip seyredeyim, daha sonra gidemeyenleri toplar hep beraber gideriz.

Diyecektim aslinda, ama ben yokken cok sey olmus.. ;D Madem Rafaello getirirsek, sinema senden, ben de o zaman simdiye kadar gidemeyen arkadaslarimizi (max. 3 Kisi) alir getiririm.. ;D (Ama geceleri mola verdigimiz zaman hesabi ben cekmem.. ;D ;D   DE - TR  & TR - DE  akaryakitinizi ama ben alirim ya, o kadar da cimri degilim.. ;D Bu arada simdiden söyleyeyim, arabada sigara icmek yasaaaaak... ;D )

İzmite Forumdan kaç kişi gelirse tüm sinema bilet paraları benden ..Söz .. :D
RAfaellolar hazır olsun ama...

sevval

Sparta söz verme ::) Bak Jentzsch söz verdi avatari ne halde. Sonra senide baska hallerde görmeyelim ;D :D

Sparta

yaw.. Bende sözümü tutarım... ( Sinemada çalışan bir arkadaş var. ona şimdiden yağ çekmeye başlayım)

Siz gelin.. 1 Paket rafaelloya 1 sinema bileti...Yanında kahkaha bedava :D

sevval

Alıntı yapılan: Sparta - Mart 02, 2008, 12:58:25 ÖÖ
yaw.. Bende sözümü tutarım... ( Sinemada çalışan bir arkadaş var. ona şimdiden yağ çekmeye başlayım)

Siz gelin.. 1 Paket rafaelloya 1 sinema bileti...Yanında kahkaha bedava :D
OK sen simdiden calismalara basla ( yanliz hakiki zeytin yagi kullan) ;D ;D
Her gelen arkadas elinde bi rafaelloyla gelsin simdiden duyurulur!!!

Sparta

Yok beee :D    Ne yağı... :) :) :)

Bana  borcu var ödemiyor.... şöyle forumdan 20-30 kişi bulup bir baskın yapayımda görsün :D
Haciz gibi :D  Neye uğradıgına şaşıracak. ....

Ne kadar.. torun torba ,kuzen ,enişte , arkadaş varsa toplayın gelin :D....
NOT : Herkes rafaello ile gelsin ... :D

sevval

Alıntı yapılan: Sparta - Mart 02, 2008, 01:07:05 ÖÖ
Yok beee :D    Ne yağı... :) :) :)

Bana  borcu var ödemiyor.... şöyle forumdan 20-30 kişi bulup bir baskın yapayımda görsün :D
Haciz gibi :D  Neye uğradıgına şaşıracak. ....

Ne kadar.. torun torba ,kuzen ,enişte , arkadaş varsa toplayın gelin :D....
NOT : Herkes rafaello ile gelsin ... :D
Hahaaahaa  ;D ;D Harika bi baskin olcak.