RECEP IVEDIK (22 SUBAT'TA SINEMALARDA)

Başlatan 197, Ocak 18, 2008, 01:30:00 ÖÖ

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Sparta

Hem  zaten alamayacağım borcumu almış olacam. Hem Rafaelloya olan özlem sona erecek ..Hem sizlerle iyi bir gün geçirecez.. Hemde Arkadaşa güzel bir sürpriz olacak ..ahahah :D

jentzsch

Sparta,saka bir yana son 10 mesajinda rafaello dan bahsediyorsun. :) Ben 21 mart-25 mart arasi izmit'deyim.Eger oralardaysan getirim...?

Sparta

21-25 mart arasında Cumartesi ve Pazar günü varsa olabilir. Ama zahmet etme.. :D

Sen gel sözümü tutayım.. Sana bir yemek ısmarlıycaktım :D

sevval

Alıntı yapılan: jentzsch - Mart 02, 2008, 01:16:55 ÖÖ
Sparta,saka bir yana son 10 mesajinda rafaello dan bahsediyorsun. :) Ben 21 mart-25 mart arasi izmit'deyim.Eger oralardaysan getirim...?
Nihayet Spart`a özlemin sona eriyo. Jentzsch senin icin büyük ve kacirilmaz bi firsat ;D :D :D

Sparta

Alıntı yapılan: sevval - Mart 02, 2008, 01:19:16 ÖÖ
Alıntı yapılan: jentzsch - Mart 02, 2008, 01:16:55 ÖÖ
Nihayet Spart`a özlemin sona eriyo. Jentzsch senin icin büyük ve kacirilmaz bi firsat ;D :D :D

Kıskananlar Çatlasın :D

sevval

Alıntı yapılan: Sparta - Mart 02, 2008, 01:19:06 ÖÖ
21-25 mart arasında Cumartesi ve Pazar günü varsa olabilir. Ama zahmet etme.. :D

Sadece jentzsch mi? ??? ??? o yemek sözünün icinde bizde vardik ama neyse :( :-\ :'(

jentzsch

Sparta evet 22,23 cumartesi ve pazar..Ama ben gercekten coook yogun olcam.Cünkü nisan alsverisi falan.Benim söz-nisan olaylari varda onun icin geliyorum tr ye..Yani yemegi insAllah baska zaman.Mesela yaza..Simdi ben senin rafaello lari getirim,ayak ustu tanisalim:D Yemekte insAllah yaza.. ;)

Sparta

Tamam Merak etme... Görüşürüz... Belki benim fikrimi alırsın Damatlık filan alırken :D

Sparta

Alıntı yapılan: sevval - Mart 02, 2008, 01:20:56 ÖÖ

Sadece jentzsch mi? ??? ??? o yemek sözünün icinde bizde vardik ama neyse :( :-\ :'(

Yaw tamam .. Herkese Yemekte benden...
Menü :

Ekmek arası Hiç
Soğuk Su Çorbası

:) :) :)

jentzsch

:) yok damatlik yazin... Simdi yüzük falan..Sparta telefonunu ozel mesajla yolla bana,seni rafaello larina kavusturcam ;)  ;D

sevval

Alıntı yapılan: Sparta - Mart 02, 2008, 01:29:05 ÖÖ
Alıntı yapılan: sevval - Mart 02, 2008, 01:20:56 ÖÖ

Yaw tamam .. Herkese Yemekte benden...
Menü :

Ekmek arası Hiç
Soğuk Su Çorbası

:) :) :)

Sagol :-\

Sparta

Simileye bakarsak beğenmedin galiba şevval.. :D

Yok şaka yaptım ..Gelin herşey benden :D

sevval

Alıntı yapılan: Sparta - Mart 02, 2008, 01:33:43 ÖÖ
Simileye bakarsak beğenmedin galiba şevval.. :D

Yok şaka yaptım ..Gelin herşey benden :D

Tamam Sparta hic bu kadar kolay ikna edecegimi sanmiyodum seni :D

Sparta

Rafaelloların etkisi büyük... :D

Elinde Rafaello kutusu olmayanı görmezden gelirim .. Ona Göre :D

Zbk

197

Alıntı yapılan: Sparta - Mart 02, 2008, 01:58:20 ÖÖ
Rafaelloların etkisi büyük... :D

Elinde Rafaello kutusu olmayanı görmezden gelirim .. Ona Göre :D

Istedigin Rafaello olsun Arkadasim. Sen ucak biletlerini hazirla (Arabayi düsünmüstüm ama o kadar kisiye bir araba yetmeyecek gibi.. ;D) , sana Aldi'yi getirelim burdan (ya da Lidl ;D -orda satiliyor galiba Rafaello'lar- ;D ) ...

Eeee, simdiden ayarlayalim kac kisi geldigini.. ;D

Ben yanimda 3 kisi daha getircem.. ;D ;D   (Kuzenim Askin, Kiz kardesim "Zbk" ve Kiz Arkadasim ;D )

197