RECEP IVEDIK (22 SUBAT'TA SINEMALARDA)

Başlatan 197, Ocak 18, 2008, 01:30:00 ÖÖ

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

jentzsch

Evet ya,197 daha güzel :P  ;D Hem bana 1907 yi cagristiriyor..

197

Alo 197 o tamam mi?! Araya sifir falan koymaa! ;D ;D

jentzsch

197

Hah söyleee :D :D :D Haha ;D (Bir konu ac istersen, en sevdiginiz sayi ne diye ;D Ilk cevap benden gelir.. ;D )

jentzsch

Simdi kendi yazima baktimda (197cim) Boyun 197cm olabilri mi? ondan mi acaba ;)

197

Alıntı yapılan: jentzsch - Mart 06, 2008, 02:05:38 ÖÖ
Simdi kendi yazima baktimda (197cim) Boyun 197cm olabilri mi? ondan mi acaba ;)

Yok daha neler Jentzschcim ;D ;D Ben sadece 183üm ;D

jentzsch

Bugün gittim filme.Bilmiyorum ..Begenmeyen arkadaslar olabilir ama ben Sahan'in bu Recep Ivedik karakterine kendi ilk programlarinda da cok gülüyordum.Bugünde cok güldüm ;D

197

Alıntı yapılan: jentzsch - Mart 15, 2008, 06:40:31 ÖS
Bugün gittim filme.Bilmiyorum ..Begenmeyen arkadaslar olabilir ama ben Sahan'in bu Recep Ivedik karakterine kendi ilk programlarinda da cok gülüyordum.Bugünde cok güldüm ;D

Ben de bu persembe günü gittim, sinemadakiler toplam 10 kisi yoktu.. ;D ;D (Kizlar da vardi, ben hic beklemiyordum :D :D)

Süperdi bence! :D  (Kesin devamini cekecek "Recep Ivedik 2" ;D ;D ;D Seneye yapar herhalde.. :D

sevval

Alıntı yapılan: 197 - Mart 15, 2008, 09:27:29 ÖS
Alıntı yapılan: jentzsch - Mart 15, 2008, 06:40:31 ÖS

Ben de bu persembe günü gittim, sinemadakiler toplam 10 kisi yoktu.. ;D ;D (Kizlar da vardi, ben hic beklemiyordum :D :D)

Süperdi bence! :D  (Kesin devamini cekecek "Recep Ivedik 2" ;D ;D ;D Seneye yapar herhalde.. :D
Evet super bi filmdi :D bizde yeni geldik filmi seyredip biraz gec vakitdeydi  :) karnim agridi gulmektenden valla ;D

197

Evet ya süperdi.....

"Tibeeeell" ;D ;D

Ne dersiniz, herkes sevdigi, en cok begendigi veya güldügü sahneyi, ya da sözleri yazsin.. ??? Nasil olur?? :) ;D

kirsehir7

valla bende gecen internetten indirmis bi arkadas cd ye ordan baktim cok komikti.gülmekten karnima agrilar girdi.en cok güldügüm nokta siseyi devirdigi bi bölüm varya orasinda cok güldüm. ;D ;D

197

Alıntı yapılan: kirsehir7 - Nisan 18, 2008, 06:23:45 ÖS
valla bende gecen internetten indirmis bi arkadas cd ye ordan baktim cok komikti.gülmekten karnima agrilar girdi.en cok güldügüm nokta siseyi devirdigi bi bölüm varya orasinda cok güldüm. ;D ;D

Evet orasi süperdi ya... ;D ;D

Bir de o zengin adamla otelde konusuyor ya... Bu ne bicim yasam tarzi falan.. ;D ;D Orasi da süper.. :D :D :D

burcukafadar

benim en çok güldüğüm sahne, otobüste giderken hani ağzını kocaman açıp cama yapıştırıyor ya inanılmaz bir görüntü, orda kopmuştum gülmekten :D :D

197

Alıntı yapılan: burcukafadar - Nisan 18, 2008, 07:43:45 ÖS
benim en çok güldüğüm sahne, otobüste giderken hani ağzını kocaman açıp cama yapıştırıyor ya inanılmaz bir görüntü, orda kopmuştum gülmekten :D :D

Hahaha evet cok komikti orasi.. ;D

Bir de adam Ankara'ya gidiyordu ya, Recep'e yolu sordu:
-Ankara bu tarafta mi?
-Sen cok yanlis yere gidiyon, Ankara bu tarafta, dön böyle, dön böyle, beni de oraya götür! Böyle dümdüz git Ankara'ya varirsin dümdüz Ankara karsimizda! Bana bak, sakin bana sarkmaya kalkma, demin kamyoncunun biri götürmeye kalkti ..... kirarim ha ;D

Indigi yerde de:

-Simdi sen bu göbekten dön, taam mi, 700-800 Km hicbir yere sapmadan dümdüz devam et, Ankara'ya varirsin taam mi kocum!
-Allah belani versin senin!
-Yürü lan, bela okuma gündüz gündüz! :D :D ;D ;D ;D ;D hahahahahahhah

burcukafadar

:D :D :D evet ya orasıda çok komikti. birde, kendi arabasının aküsünü kızlara verip, sonrada sigorta şirketini arıyor, '' bu araba çalışmıyo. siz benzinle çalışır demediniz mi lan'' diyor. ;D ;D ;D
inanılmaz komikti ;D ;D ;D

197

Alıntı yapılan: burcukafadar - Nisan 22, 2008, 10:54:12 ÖS
:D :D :D evet ya orasıda çok komikti. birde, kendi arabasının aküsünü kızlara verip, sonrada sigorta şirketini arıyor, '' bu araba çalışmıyo. siz benzinle çalışır demediniz mi lan'' diyor. ;D ;D ;D
inanılmaz komikti ;D ;D ;D

-Akülü araba mi bu???????? ;D ;D ;D :D :D :D Hahahahahahahahahha