Vize İçin Başvurup Bekleyen veya Sonuç Alan Arkadaşların Tecrübeleri

Başlatan celik_mehmet, Ocak 20, 2008, 03:43:40 ÖÖ

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

amed58

karaagül arkadaşıma katılıyorum yanlız seninki bayağı bir gecikmiş bence neredeki konsolosluğa verdiysen bir ara sor eksik birşeyin vardır belki bence peşini bırakma karagül kardeş seninki daha yeni bir sorun çıkmazsa tahmin ediyorum martın içinde gelir benim kağıtlar almanyada eşime mektuıp gelecek onu bekliyorum 5 . haftamız ama araya yılbaşı tatili v.s girdi diye böyle oldu dediler

rola

arkadaslar bende kağıtları içerı verdım hiçbir evrağın tercümesını ıstemıyolar sakın öle masraf yapmayın kımseden istemedıler

kadiy

sila44

arkadaslar istanbulda almanca tercümeli istiyorlar evrakları herkeze bol sans..

zerdes

slm arkadaslar bende vizeye baş vurdum bekliyorum acaba  kac günde belli oluyor bilgisi olan varmı

eminemm

arkadaşlar  nasıl takip edicem ben vize işlemlerini  ups yi aradım henüz onlara verilmemiş  bendeki kağıttada  no var ama nereden takip edicem bana bilgi verirmisiniz   teşekkür ederim şimdiden

bilekay

esathatay

slm celik mehmet ben 3 ay bekledim ilk basvuru cok onemli oradaki hareketlerin cok onemli ayrica orada calisanin insafina bagli ama o kadar bekledikten sonra su an almanyadayim darisi basina

esathatay

slm arkadaslar hepnizi anliyorum ben 22.7.2008 basvurdum izmire 14.11.2008 de vizem cikti ve su an almanyadayim kisiden kisiye farkediyor hersey konsoloslukta calisana bagli bu yüzden ilk basvuru cok onemli heyecanlanmayin net cvp verin sorgudanda gectik baska seylerdende eger seviyorsan sabredecen Allah herkese vizesini gönderir insAllah baska sorulariniz olursa yardima herzaman hazirim. alkis:)

karagul2008

slm arkadaşlar bugün ups den takip yaptım ve konsolosluktan teslim alındı yazısı çıktı karşıma.büyük ihtimalle pazartesi elime ulaşır diye düşünüyorum.13 ocak başvuru tarihim bugün 30 ocak.bu kadar çabuk sonuç gelirmi bu normalmi sizce?ayrıca yeni belgemi isterler benden yoksa sonuçmu gelir bilmiyorum kafam karıştı bu kadar çabuk beklemiyodum çünkü.yorumlarınızı bekliyorum lütfen bilgisi olan arkadaşlar yardımcı olsun ???

emirhan_55-

ben 27/01/2009 da ankarada konsolosluğa vize başvurusunda bulundum.benim evraklarım almanya ya ne zaman gider bu iş ne kadar sürer biri söylesin lütfen.bide eşim alman vatandaşı bunun bir faydası olur mu vize işlemlerinin hızlanmasına.bu konudaki cevaplarınızı bekliyorum.şimdi den herkese teşekkür ediyorum

sila44

arkadasım vizen de cıkmıs geliyor olabilir capraz sorgulama için terminde göndermiş olabilirler hakkında hayırlısı olsun ins.capraz sorgulamaysada endişelenme bildiğin seyler soruluyor .Allah sabır versin cümlemize

ebuş

arkadaslar ben aralıgın 2 de sınava ırdım kazandım vızeye basvuruyapacam  bır seymerak edıyorum basvuru sırasında almanca  soru soruyorlarmı almancayala ılgılı soru soruyorlarmı elınde sertıfakam varken sımdıden teşekkürler

kirsehir7

Alıntı yapılan: ebuş - Şubat 01, 2009, 01:18:08 ÖS
arkadaslar ben aralıgın 2 de sınava ırdım kazandım vızeye basvuruyapacam  bır seymerak edıyorum basvuru sırasında almanca  soru soruyorlarmı almancayala ılgılı soru soruyorlarmı elınde sertıfakam varken sımdıden teşekkürler

memuruna göre degisiyo bazi arkadaslara sorulmus bazilarina sorulmamis.yani sorabilirlerde sen hazirlikli git ;)

yasin demir

mehmet çelik kardeşim eşin almanyadaki yabancılar dairesine sık sık sorsun onlar sıkıştırmayınca işi hızlandırmazlar eşin alman vatandaşı 2000 den sonra çifte vatandaşlığı yoksa hiç problem yok demektir yani çalışma zorunluluğu ev problemi şeyleri öne süremezler

yasin demir

karagül  bu kadar çabuk sonuç alman şaşırtıcı çünkü konşsolosluğun evraklarını almanyaya göndermesi 3 haftayı buluyo zaten inşAllah çıkmıştır vizen

yasin demir

emirhan evrakların almanyaya ulaşması 2-3 hafta arasında değişiyo eşin alman vatandaşı olmaşsı çok büyük bi avantaj kesinlikle işleriniz daha hızlı yürüyecektir 2 haftadan sonra eşin sık sık yabancılar dairesine sorsun onların çağırmasını beklemesin yoksa onlar uzatıyolar baya 3 ay içindede aksilik olmazsa vizen gelir selamlar