Vize İçin Başvurup Bekleyen veya Sonuç Alan Arkadaşların Tecrübeleri

Başlatan celik_mehmet, Ocak 20, 2008, 03:43:40 ÖÖ

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

balsu

yakisikli_star

selam herkese.bu kagıtların allamyaya gıdıp gıtmedıgını nasıl ogrenırız .ıst kosoloslugu bılgı tattı varmı?saygılar

şems

Alıntı yapılan: yakisikli_star - Mart 13, 2008, 12:31:11 ÖÖ
selam herkese.bu kagıtların allamyaya gıdıp gıtmedıgını nasıl ogrenırız .ıst kosoloslugu bılgı tattı varmı?saygılar
[/quot
Alıntı yapılan: yakisikli_star - Mart 13, 2008, 12:31:11 ÖÖ
Arkadaşım googleden alman konsolosluğu sıtesıne bak.orada bıze ulaşın yazıyor.mail gonderebılırsın bılgılerını vererek.ben hep oyle takıp ettım evraklarımı.1 gun sonra cevap verıyorlar mail adresıne.bır aksılık varsada arıyorlar...

Parola62-58

slm. konsoloslugun bi tel numarası var ama ama cooook ugrasmanız gerekıyor. ben yaklasık ıkı saat ugrastım düsürmek isin. 0312 4555330 yaa bilgisi olan varmı. ups pasaportumuzu evımıze teslim ediyor bıldıgım kadarıyla ama bı yerde okumustum sadece pazartesı günleri ups eve teslım edıyormus. varmı böyle bısey.

şems

Alıntı yapılan: Parola62-58 - Mart 13, 2008, 01:46:28 ÖS
slm. konsoloslugun bi tel numarası var ama ama cooook ugrasmanız gerekıyor. ben yaklasık ıkı saat ugrastım düsürmek isin. 0312 4555330 yaa bilgisi olan varmı. ups pasaportumuzu evımıze teslim ediyor bıldıgım kadarıyla ama bı yerde okumustum sadece pazartesı günleri ups eve teslım edıyormus. varmı böyle bısey.
hayır arkadaşım benımkı salı gunu gelmişti.www.ups.com.tr. bu adresten pasaport veya başvuru numaranla pasaportunu takıp edebılırsın.

kübüs

meraba arkadaslar 6 aylik br bekleyisin ardindan bugun vizem geldi hamdolsun ben 17 eylulde basvurmustum evrakalrimi aldilar dil belgesi istediler onu da 6 subatta teslim ettim evraklarin Almanya ya gitmesi 4 haftayi buldu 29 subatta oraya ulasti esim de 4 martta evrakalrini teslim etmisti bugun de benim elime gecti yani yaklasik bir 5 hafta suruyor vize islemleri darisi tum bekleyen arkdaslrin basina  hepinize muvaffakiyetler dilerim AlLah kolaylik ve bol abir versin

efekentli_09

Alıntı yapılan: kübüs - Mart 13, 2008, 04:31:35 ÖS
meraba arkadaslar 6 aylik br bekleyisin ardindan bugun vizem geldi hamdolsun ben 17 eylulde basvurmustum evrakalrimi aldilar dil belgesi istediler onu da 6 subatta teslim ettim evraklarin Almanya ya gitmesi 4 haftayi buldu 29 subatta oraya ulasti esim de 4 martta evrakalrini teslim etmisti bugun de benim elime gecti yani yaklasik bir 5 hafta suruyor vize islemleri darisi tum bekleyen arkdaslrin basina  hepinize muvaffakiyetler dilerim AlLah kolaylik ve bol abir versin

Hayırlı olsun  :)  Bende 14 şubatta teslim ettim evraklarımı,Ulaşması da 2 hafta sürdü.şuan Alman belediyesinde bekletiliyor evrakları ve hala eşime ulaştırmadılar.4 hafta oldu bakalım ne kadar daha beklicez

werderm

Parola62-58

hayırlı olsun arkadasım Allah isini gücünü ras getrsin. darısı bız beklılenlere.

reyhangul

tebrık ederım.

kübüs

Alıntı yapılan: reyhangul - Mart 13, 2008, 08:38:52 ÖS
tebrık ederım.
tesekkur ederim Allah razi olsun

kübüs

efekentli_09

Evrakların Alman Belediyesine varalı 19 Gün oldu. Hala ne diye bekletirsiniz ki   >:(

dero

26 şubat tarihinde vize başvurumu yapmıştım sonuç bugün geldi.vizem çıkmış arkadaşlar.19 marttan itibaren geçerli.hayırlısı olsun artık ne diyelim.darısı vize bekleyen arkadaşların başına Allah hepinizin yardımcısı olsun.