Vize İçin Başvurup Bekleyen veya Sonuç Alan Arkadaşların Tecrübeleri

Başlatan celik_mehmet, Ocak 20, 2008, 03:43:40 ÖÖ

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

yakamozlu_gece

Alıntı yapılan: asimavi - Eylül 18, 2008, 12:10:00 ÖÖ
ya akşam ucuz bir bilet bulmuştuk sunexpressden  ama kaçırdık arkadaşlar hangi şirketleri tavsiye edersinz

sana en ucuz bilet bak burdan  ya:)

https://www.haberturk.com/haber.asp?id=98216&cat=130&dt=2008/09/17

SEVGI-40

asimavi

Alıntı yapılan: yakamozlu_gece - Eylül 18, 2008, 12:12:27 ÖÖ
sana en ucuz bilet bak burdan  ya:)

https://www.haberturk.com/haber.asp?id=98216&cat=130&dt=2008/09/17
çok teşekkürler gözümden kaçırmışm burayı 9 euro ya bilet buldum :haha:

asimavi

Alıntı yapılan: SEVGI-40 - Eylül 18, 2008, 12:12:33 ÖÖ
saol asimavi
aman napcan sirketi fln bin birine gel isde ;D ;D
ilk kez uçağa binicem tırsıyorum  kop:) birde son zamanlarda baya bir uçak kazası oldu Allah korusun  :angel:

yakamozlu_gece

Alıntı yapılan: asimavi - Eylül 18, 2008, 12:20:15 ÖÖ
çok teşekkürler gözümden kaçırmışm burayı 9 euro ya bilet buldum :haha:

pahalı küks yerden bakmışsın az arkadalara baksana 5 euro ya var....  ya:)

rose_iz

rose_iz

Alıntı yapılan: asimavi - Eylül 18, 2008, 12:23:09 ÖÖ
ilk kez uçağa binicem tırsıyorum  kop:) birde son zamanlarda baya bir uçak kazası oldu Allah korusun  :angel:
bende ilkez binicem buyuzden tanıdık bildik bi firamyla gitmek sitedim gerçi kader yani ii yada kötü farketmzde bi nevi güvence işte kendi kendime :d

yakamozlu_gece

Alıntı yapılan: rose_iz - Eylül 18, 2008, 12:23:53 ÖÖ
asi mavi ben thy ile uçuyorum 170 euro hamburga

özel uçaklamı gidiyosun....

biz 9 euro ya pahalı diyoz arkalara bakyoz...

rose_iz

Alıntı yapılan: SEVGI-40 - Eylül 17, 2008, 11:40:04 ÖS
cikar cikar merak etmeyin bizim yasadiklarimiz anlatsam size ooooooooooooooo sükür edersiniz halinize biz tam 4 sene bekledik bu vizeyi yaaaaaaaaaaaaa siz bi kac ay sabr etmiyosunuz
sevgi arkadaşım sen neden 4 sene bekledin sende mi aile birleşimi için gittin oraya ne güzel okuyor olman. hangi şehirdesin almanyada ve bu arada senin yaş kaç

SEVGI-40

ya ben cok seviyorum ucagi helede inip kalkarken cok seviyorum o ani hic indirmesele ucaktan inmem
korkma hic cenabi Allah ne isterse o olur bunu unutma.ecel geldimi kimse bisey yapamaz ucak kazalari vs.. sadece ölümün bahaneleri.
hic bisey olmaz merak eetme ayrica cok zevkli binice görüsün

rose_iz

Alıntı yapılan: yakamozlu_gece - Eylül 18, 2008, 12:26:08 ÖÖ
özel uçaklamı gidiyosun....

biz 9 euro ya pahalı diyoz arkalara bakyoz...
yok
thy.nin halka açık uçağı 9 euroya biletmi olur be saçmalamayın.

SEVGI-40

ben 17 yasindayim evt aile birlesimiydi oyüzden okadar uzun sürdü babam burdaydi 20 yildir sonrada bizide getirdi isde bundan 6 yil önce evt okuyorum okumak güzel okuyup ülkeme dönücem bunu icicn cok caliscam baasaricam.kisaca anlattim isde hepsini anlatsam sayfalara sigmaz isde

avusturyadayim ben tirolde alp daglarini tam ortasinda ;D

asimavi

Adrenalini severim zaten büyük ihtimalle hoşuma gidecektr ama nede olsa ilk deneyim işte neyle karşılaşacağımı bilmiyorum

rose_iz

Alıntı yapılan: SEVGI-40 - Eylül 18, 2008, 12:28:22 ÖÖ
ben 17 yasindayim evt aile birlesimiydi oyüzden okadar uzun sürdü babam burdaydi 20 yildir sonrada bizide getirdi isde bundan 6 yil önce evt okuyorum okumak güzel okuyup ülkeme dönücem bunu icicn cok caliscam baasaricam.kisaca anlattim isde hepsini anlatsam sayfalara sigmaz isde
bianda 17 ve aile birleşimini görünce afalladım ama neyseki babanın yanına gelmişsin :) hayırlısı olsun senin için dili öğrenmen çok uzun süreç aldı mı

rose_iz

Alıntı yapılan: asimavi - Eylül 18, 2008, 12:29:42 ÖÖ
Adrenalini severim zaten büyük ihtimalle hoşuma gidecektr ama nede olsa ilk deneyim işte neyle karşılaşacağımı bilmiyorum
sen nereye gelceksin almanyada nezman uçmayı düşünüyorsun

asimavi

yakamozlu_gece